Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj kolegové, mám na Vás otázku ohledně renovace, popř. dílů Heuer :). Člen Kalifx si nechal v roce 2009 přímo v Heuer renovovat tyto Autavia. Psal jsem mu SZ, abych zjistil, kde si to mám domluvit, koho kontaktovat apod., ale bohužel mi neodpovídá, tak se chci zeptat, zda-li s tím nemá zkušenost někdo další, prosím? Jelikož je u hodinek (stejně jako například u veteránů) ceněn především jejich původní stav, tak sháním pouze jeden díl, a to originální sklo na Heuer Carrera. Celé hodinky jsou ve výborném původním stavu, ale jelikož je sklo plastové, tak je na něm jeden vryp.

Kdyby měl někdo nápad, kde bych mohl to plastové sklo sehnat, tak Vám budu vděčný.

Odesláno

Není to tím, že je to Ludwig? :)

Děkuji, pošlu ten můj dotaz Ludwigovi :). To se týká renovace přímo v Heuer. A kdyby jste měl někdo další jakékoliv rady, kde sehnat sklo, tak budu rád.
Odesláno (upraveno)

Děkuji, pošlu ten můj dotaz Ludwigovi :). To se týká renovace přímo v Heuer. A kdyby jste měl někdo další jakékoliv rady, kde sehnat sklo, tak budu rád.

A zkoušels leštit? I relativně hluboký vryp se dá odstranit, naúkor tloušťky skla a opatrně, ale lepší než nic. Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

To je možnost, kterou si nechávám, kdyby v Tag Heuer chtěli za to sklo nějakou, pro mě nepřijatelnou částku. Takže prozatím jsem to nezkoušel. Beru to tak, že ty Heuer Carrera jsou krásné hodinky a když jsou v dobrém stavu, tak bych je chtěl doladit do TOP stavu. Když to sklo budu leštit, tak potom budu pořád v hlavě nosit ten pocit, že je to "jen" rozleštěné. Jsem magor :D.

Odesláno

To je možnost, kterou si nechávám, kdyby v Tag Heuer chtěli za to sklo nějakou, pro mě nepřijatelnou částku. Takže prozatím jsem to nezkoušel. Beru to tak, že ty Heuer Carrera jsou krásné hodinky a když jsou v dobrém stavu, tak bych je chtěl doladit do TOP stavu. Když to sklo budu leštit, tak potom budu pořád v hlavě nosit ten pocit, že je to "jen" rozleštěné. Jsem magor :D.

nejsi magor, jsi náš :D

jinak jestli Tě to potěší, tak si myslím, že i ve fabrice u Hujerů (subdodavatelů, origo hodinářů atp..) se plastová sklíčka leští. Cena za sklo nebude ranec, ale komplet těsněníčka a servis okolo bude u autorizovaného servisu "bonus".

Odesláno (upraveno)

nerad vam vsem kazim radost, ale od 1.5. tohoto roku se zvedla cena za opravy vintaznich hodinek v Tag Heuer. Zakladni sazba je cca 20 tis. za servis.

Pokud chces jen sklicko, tak si musis zaplatit servis za 20 a sklicko k tomu za cca 1000,- Kc

jestli das za sklicko 21 tisic poslu Ti kontakt a nebo to prozen pres Hanaka v Brne.

Za me bych to vzal lestickou. pokud nemas sklicko popraskane (starim) tak se da vylestit do krasneho puvodniho stavu.

ja ted shanim plastove sklicko na Autavie, a odmitl jsem zaplatit cca 27 tisic za servis u Tag Heuer (chtel jsem jeste tlacitka, korunku, lunetu a rucicky) , tak jsem pouzdro a talcitka poslal k jednomu clovekovi do belgie. lunetu objednal z nemecka a jen to sklicko porad nemuzu najit a mozna asi ani nenajdu.

takze good luck :-)

edit: preklep

Upraveno uživatelem Stepino
Odesláno

tak si myslím, že i ve fabrice u Hujerů (subdodavatelů, origo hodinářů atp..) se plastová sklíčka leští.

pokud maji sklicko nove tak primarne davaji nove. vcetne tesneni

pokud nemaji, tak Te upozorni ze jiz nejsou skladem a nabidnou prelesteni.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...