Přejít na obsah

6 x primky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj

Zachránil jsem před vyhozením tyto šestery hodinky . Všechny mají nějakou vadu . Od chybějícího nebo prasklého sklíčka , prasklé natahování až po chybějící osičky .

Přemýšlím o tom že bych je nechal opravit , ale vyplatí se to vůbec ? Mají vůbec nějakou hodnotu ? Dále bych potřeboval poradit o jaké typy Primek se vůbec jedná . Zkoušel jsem pátrat zde i na Googlu ale zatím marně . Předem děkuji

Odesláno

První dvoje z leva tzv. malé televize kal 68 a 66 ,třetí z leva soudky kal 68 ,potom opět televize kal 68 ,jsou to hojně rozšířené strojky, je jich všude spoust. A páté z leva kal.50.Ty šesté nejsou primky .Neviznám se ,ale podle mě je to nějaký čínský pokus o hodinky.Jinak ceny jsou na aukru zhruba kolem stokoruny záleží na stavu a prodejci.Opravy bych řešil u odborníka v případě, že k nim máš nějaký citový vstah.Jinak koupit nějaké jiné s dobrým strojkem a měnit doma.Nic na tom není je tady kolem toho popsáno hodně.Dobré je že jsou všechny v origo stavu takžě stačí jen vyměnit vadné díly.Cena oprav u hodináře je dle mě dražší jak ty hodinky.

Odesláno

No můžeš taky nahrát ty fotky znovu, menší velikost, a on se někdo k tomu ještě vyjádří.

Když nechceš, tak si vlákno zamkni (dole je někde možnosti moderace)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...