feriGT Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Ahoj Zachránil jsem před vyhozením tyto šestery hodinky . Všechny mají nějakou vadu . Od chybějícího nebo prasklého sklíčka , prasklé natahování až po chybějící osičky . Přemýšlím o tom že bych je nechal opravit , ale vyplatí se to vůbec ? Mají vůbec nějakou hodnotu ? Dále bych potřeboval poradit o jaké typy Primek se vůbec jedná . Zkoušel jsem pátrat zde i na Googlu ale zatím marně . Předem děkuji
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Měl by sis nejdřív přečíst pravidla.
skodna Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 První dvoje z leva tzv. malé televize kal 68 a 66 ,třetí z leva soudky kal 68 ,potom opět televize kal 68 ,jsou to hojně rozšířené strojky, je jich všude spoust. A páté z leva kal.50.Ty šesté nejsou primky .Neviznám se ,ale podle mě je to nějaký čínský pokus o hodinky.Jinak ceny jsou na aukru zhruba kolem stokoruny záleží na stavu a prodejci.Opravy bych řešil u odborníka v případě, že k nim máš nějaký citový vstah.Jinak koupit nějaké jiné s dobrým strojkem a měnit doma.Nic na tom není je tady kolem toho popsáno hodně.Dobré je že jsou všechny v origo stavu takžě stačí jen vyměnit vadné díly.Cena oprav u hodináře je dle mě dražší jak ty hodinky.
feriGT Odesláno 3. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Měl by sis nejdřív přečíst pravidla. V čem je problém ?
Jay Doll Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 V čem je problém ? Velikost fotek, maximálně 1000 bodů po delší straně fotky.
feriGT Odesláno 3. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Dobrá příště se určitě polepším Jinak je - li to možné prosím o smazání
Jay Doll Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 No můžeš taky nahrát ty fotky znovu, menší velikost, a on se někdo k tomu ještě vyjádří.Když nechceš, tak si vlákno zamkni (dole je někde možnosti moderace)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.