Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolegové, ještě nikdy jsem Vás o pomoc neprosil, ale myslím, že hodinky o kterých se bavím, si to zaslouží.

1. možnost - Zenith Defy Open - tmavý ciferník, přesně jako na fotografii.

2. možnost - Zenith Defy Classic - tmavý ciferník, také úplně stejný model jako v odkazu.

3. možnost - IWC Aquatimer 2000 - černo - žlutá varianta, viz. odkaz.

- Vím o tom, že Zenith (oboje) jsou úplně jiné hodinky, než ty IWC, ale oboje si kupovat určitě nebudu, protože bych stejně jedny z nich po měsíci prodával.

- U Zenith je jednoznačně skvělý stroj a líbí se mi i kontroverzní design (u obou modelů). Odrazuje mě servis ve Vídni a u modelu Aero uspořádání - zhuštění subciferníků kvůli velikosti pouzdra (trvám na 46.5mm). Naživo bych si na ty subciferníky asi zvykl, ale na fotografiích je to poměrně viditelné. Dále nemám žádnou zkušenost s tou jejich "sponou", kdy je vlastně spona zabudovaná do tahu.

- IWC se mi líbí, vyladěná 2892 prý umí chodit kolem jedné vteřiny za den a celé hodinky na mě působí opravdu vyrovnaně a vyspěle. Neměnil bych na nich asi vůbec nic. Nevýhodou je, že při srovnání se Zenith jsou obyčejné a tak trochu by doma bojovali se Seawolf.

Odesláno

Mel jsem v ruce ty barevny zenithy- mensi verzi, co mel bandi tehdy... na techhle vetsich se mi zdaji trochu utopeny ty subcifry ale asi bych je z ty trojky zvolil. Na druhem miste IWC a ty open hearty az nekde vzadu....

Odesláno

Zenith Aero jsem měl na ruce před dvěma týdny (naživo ty subciferníky naštěstí tak špatně nevypadají) a zítra se jdu podívat na IWC Aquatimer. Tak alespoň na tyto dvoje budu mít názor hotový.

Odesláno

Z těhlech třech, za daný situace, bych bral Defy open, naživo jsou úplně o něčem jinym. Jako jediný hodinky bych vzal IWC. Ty classic jsou takový.. moc barevný, a subcifry natlačený na sobě.

Odesláno

Z těhlech třech, za daný situace, bych bral Defy open, naživo jsou úplně o něčem jinym. Jako jediný hodinky bych vzal IWC. Ty classic jsou takový.. moc barevný, a subcifry natlačený na sobě.

Já to vidím úplně stejně.
Odesláno

Vlastně ani nemá smysl, abych něco psal, tohle je přesný.

A hlavně to hodnocení Classiců podepisuju, ty se mi fakt nelíbí.

Odesláno

Prozatím moc děkuji za Vaše názory. Pro mě je pořadí zatím takové, že první jsou Zenith Open, druhé Zenith Classic a třetí IWC. Kdybych neměl Seawolf, tak bych zřejmě volil ty IWC, se kterýma mám zítra "rande", takže se pořadí bude možná měnit :).

Odesláno

Děkuji za tvůj názor :-). IWC i Breitling jsou rozdílné hodinky co se týká věcí, které si vyjmenoval plus například i materiál pouzdra (ocel vs. titan), ale jsou si hodně podobné svým charakterem. Oboje jsou pro mě jasné "tool" hodinky a proto mám pocit, že bych měl dvoje podobné hodinky. Jinak o těch Open jsem slyšel již asi vše, ale jen ne to, že jsou konzervativní :D.

Odesláno

To už je subjektivní názor :). Dnes mi prodejce v Carollinu (který by mohl tupě myslet jen na zisk) ty IWC rozmlouval vzhledem k tomu, že mám již Seawolf, které jsem měl na ruce. Mimochodem Zenith tam vůbec neprodávají a na ty Defy Open řekl, že jsou nádherné. To mě potěšilo.

Odesláno

To už je subjektivní názor :). Dnes mi prodejce v Carollinu (který by mohl tupě myslet jen na zisk) ty IWC rozmlouval vzhledem k tomu, že mám již Seawolf, které jsem měl na ruce. Mimochodem Zenith tam vůbec neprodávají a na ty Defy Open řekl, že jsou nádherné. To mě potěšilo.

Defy open _jsou_ nadherne. Vterinova hvezdice, vznasejici se nad pruhledem na silene kmitajici setrvacku na temer neviditelne hridelce, te dostane. A El Primero je Pan stroj.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...