Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Narazil jsem na tyhle automaty.

http://www.ebay.co.uk/itm/MENS-35-Jewel-AUTOMATIC-VAAN-KONRAD-DUAL-TIME-Bi-Retrograde-mechanical-Watch-/170705097818?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item27bed1145a

Na to video jsem se dokázal dívat hodně dlouho (asi jsem nemocnej). To si neumim představit, co bych dělal, mít je na ruce. Pátral jsem co jsou zač a google moc informací nenašel. Naopak ještě vyplavaly další zajímavý modely. Tady:

http://www.ebay.co.uk/itm/MENS-35-Jewel-AUTOMATIC-VAAN-KONRAD-DUAL-TIME-Watch-/350305576794?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item518fd6e75a

a tady:

http://www.ebay.co.uk/itm/AUTOMATIC-Mens-VAAN-KONRAD-35-Jewel-OPEN-HEART-Watch-/350085477049?_trksid=p4069.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D8917010784799046911

Cenově bych to typnul na Čínu, ale na cizích fórech se dohadujou, že se jedná o Rusko. Klidně bych si některé z nich pořídil.

Odesláno

Je to trochu divný, ale ty druhý ho nemaj a třetí je i docela pěknej.

Jak tak šťourám do hodinek, tak bych si přál chytit nějakej slušnej kousek. Hlavně aby od něj neodpadly ručky a korunka (jak to tu škarohlídi popisujou). No a když mě za čas přestanou bavit, tak žádná trága. Přikoupil bych za pár korun další, třeba s měsíčí fází. Značkový hodinky s takovýma funkcema by asi stály balík.

Odesláno

Mechanicky je to jednoduche spravit, otazka je o kolko tieto efekty skratia kapacitu...

Odesláno

No mě se docela líbí všechny tři modely. Myslim že je to individualní....otázka vkusu. Mužou tu být i předsudky, až alergie na všechny čínské výrobky. Vyrobit je tak Ulysse Nardin, možná by se líbily. Tím myslím vzhled, ne kvalitu.

Tyhle vypadaji vyloženě čínsky...až matějská pouť a stojí víc než 80 miliónů korun. Mě se teda nelíběj vubec!

post-21087-094409400 1339063659.jpg

Odesláno

Víš Pionýre, krása je v detailech. Podle fotek ti příjdou možná podobné, ale když je vedle dáš naživo, budeš se hodně divit, jak strašně se zblízka liší

Odesláno (upraveno)

To je jasný, že srovnávám nesrovnatelné. Jde o to co se muže a nemusí líbit. Kámoš nosí na ruce Police (skoro malej orloj). Něco takového bych si na ruku nikdy nedal. A už jsem slyšel od lidí chválu, jak má pěkný hodinky :sad01_anim: . Některý čínský modely se mi hodně líběj, jen budu muset počkat, až zlepšej kvalitu :smile_anim:

Upraveno uživatelem pionyr
  • po 2 týdnech...
Odesláno

u těch retrográdních - no, já Ti nevím, ale ta díra do cifru a pod ní vyloženě olezlé kolečko odpovídající tak 40 let nenošeným hodinkám a to pouze za 2k CZK ?

Jestli chceš retrográd, tak počkej 1/2 - 3/4 roku, bude více nabídek za lepší ceny. Oni to tam vyrábějí podobně jak Rusové - v podstatě není nějaká ochrana průmyslového vzoru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...