Burton Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Odesláno 7. června 2012 (upraveno) Zdravím,scháním tyto hodinky...Seiko SND371P2,na netu jsem je našel v pár internetových obchodech,ale všude u nich bylo napsáno,že již nejsou v prodeji. Jediný obchod,kde jsem je našel je tento: http://www.hodinky-d...d371p2/a-20241/ Když jsem tam ale zavolal,tak mi pani řekla,že už je asi namají..ale že se pozeptá,jestli nejdou ještě objednat,když jsem koukal na české stránky Seiko,tak už jsem je nenašel v nabídce :-( Nevíte kde bych to mohl jěště zkusit? A jestli ten obchod v Jihlavě je solidní a jestli je autorizovaný prodejce Seiko...aby mi je paní neobjednala odněkud z Číny... A co na ně říkate,za tu cenu... Díky Upraveno 7. června 2012 uživatelem Burton
Dantechno Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Odesláno 7. června 2012 Cena je samozrejme o neco vyssi nez je ve svete bezne... je to jedna z mnoha variaci na tento kalibr - dava se do mnoha pouzder a designu. Zkus ohlidat ebay , urcite se tam casem tenhle model objevi a cena bude urcite prijemnejsi...
vraby Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Odesláno 7. června 2012 Seiko dělá mraky hodinek v tomto designu,co třeba vybrat něco jiného? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Burton Odesláno 7. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2012 (upraveno) Díky za odpovědi.Ted jsem měl tel. z toho obchodu v Jihlavě,mají poslední kousek..prý je to starší model a objednat už se skutečně nedají. Na stránkách Seiko-Altro jsem našel,že je ten obchod autorizovaný prodejce Seiko,tak by to mělo být ok. Nemáte někdo s tímto obchodem zkušenosti? http://www.hodinky-damske-panske.cz/ Jinak se mi líbí samozřejmě i jiné hodinky,ale mám dost malé zápěstí,takže potřebuju velikost budíku max. 38-39mm vše co je větší,vypadá na mé ruce jak orloj Upraveno 7. června 2012 uživatelem Burton
vraby Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 (upraveno) Burton : Seiko SNDA83P1 Seiko SNDC99P1 Upraveno 26. června 2012 uživatelem vraby
Burton Odesláno 27. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Burton : Seiko SNDA83P1 Seiko SNDC99P1 Děkuju
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se