HonzaX Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 Viktor Tak dobře, pouzdro je je jejich, ale je to jen montovna. To pouzdro je proti strojku jen bižuterie. Jde o to jakou kvalitu strojků Eta firma do hodinek montuje?
cybergod Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 No co se týče strojků ETA a Poljot, tak si je stačí dát vedle sebe a pořádně se podívat na zpracování (šroubky, můstky atd.) a já osobně mám docela jasno.
31682 Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 cybergod: aby nedošlo k nedorozumění, jasně se zmiňuji o kalibru 3133 a jeho derivátech. Směřuje tedy tvoje reakce konkrétně na tyto strojky? Ale i kdyby tomu tak nebylo, myslíš, že "vyštafírovaný" strojek je zárukou větší přesnosti, bezporuchovosti a dlouhodobé životnosti?
mechano Odesláno 27. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2006 Promiňte že se do toho pletu ale ale jaký je rozdíl mezi motorem z Volhy a Mercedesa ? Oba přeci fungují. Píšu to proto, že se snažíte srovnávat nesrovnatelné.
obiwan Odesláno 27. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2006 Letos v zimě jsem viděl mnoho zdechlých mercedesů a jim podobných. Volhu jste rozjel vždy a třeba i na petrolej. Omlouvám se, tímto debata plyne někam jinam, ale nedalo mi to :-) 2wlad: Archimede Vám chválím - myslím, že s ohledem na poměr ceny a kvality jste udělal velmi dobře.
mechano Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 to obiwan: Vy jste viděl letos v zimě nějakou Volhu ? To tedy gratuluji. Zřejmě jste cestovatel ,že ?
wlad Odesláno 22. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2006 Uz ich mam nejaky ten tyzden a moje skusenosti su take, ze su to super hodinky! Velkost mi uplne vyhovuje (a to som bol proti velkym hodinkam :-), vyska je tiez super, su presne, velmi dobre sa z nich odcitava cas (aspon pre mna). Remienok mam ten s tymi cvockami a zapinanie mam na motylikovu sponu - uz tak som ich kupil! Na ebay sa podarilo, takmer nenosene a o nieco lacnejsie Proste hodinky na urovni, ked ich mam na ruke ide z nich taky pocit respektu, kvality... Tolko nazor hodinarskeho laika :-) Len ma trosku zaraza to, ze ten rotor, alebo ako sa to presne vola, ked sa otaca okolo osi tak vydava taky trosku ako skrypajuci zvuk, ale pocut to iba ked ich dam ku uchu. A neotaca sa zase tak sialene ako na Triase co som mal. Je to normalne? Nevadi mi to, len by ma zaujimalo, ci je to OK?! A este mam jednu otazku, stretli ste sa uz niekto s ritinou na tom otacacom rotore? (Na obrazku cervenou farbou) Rozmyslam nad nejakou individualizaciou! Alebo nechat si vyrit nieco na korunku...
Milan Odesláno 23. června 2006 Nahlásit Odesláno 23. června 2006 No nechat si vyrit na rotor BlaBlaBla to chcem aj ja !!!!!! Sem ide smajlik s velkou hubou, ale neviem ako sa vklada.
Filipes Odesláno 23. června 2006 Nahlásit Odesláno 23. června 2006 to je asi vtip který nechápu, nicméně mám dvoje automaty-jedny japonský a jedny švýcarský a u obojích je slyšet u ucha že to kyvadlo běhá..
Duke650 Odesláno 23. června 2006 Nahlásit Odesláno 23. června 2006 Mohu potvrdit, ETA 2836-2 je taky slyšet. Ale netroufal bych si nikomu svěřit hodinky, aby mi na rotor vyryl nějaké srdíčko nebo jméno nebo cokoli jiného...
wlad Odesláno 23. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2006 Ano, samozrejme, že je normalne to pocut, ale tu to akoby trosku skripalo. Mal som Triasy a tam sa ten rotor krasne otacal okolo osi takmer potichu, bolo pocut iba zvuk otacania...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se