Přejít na obsah

Cibule

vraby

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánove.

Měl bych takovou prosbičku.Kolega z práce zjistil,že se trochu motám okolo hodinek a požádal mě jestli není možné něco zjistit o těchto hodinkách.V tomhle já mu neporadím a proto otravuji tady.Určitě někdo poskytne nějakou informaci,kterou já mu budu moci předat a co udělá s hodinkami bude na něm.Mejlem mi poslal několik fotografií které přikládám.Předem děkuji všem kteří pomohou,poté vlákno zavírám a nechám smazat. vraby

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Sídlo firmy je v tom posledním, pravém sloupci. Teď znáš výrobce, respektive majitele značky. To je dobrá startovací informace pro další pátrání na internetu. Snad ti to pomůže a podaří se ti něco vyšťourat.

Odesláno

pořád jen nacházím stránky co jsi odkázal,nic jiného se mi zatím nedaří

Zdar! Také bych řekl že to nikl,ochr.pouzdro udává "co se do toho vejde".Vezmeli kolega v potaz co by stála oprava /sklo,ručky,zmrv. vlásek a kdoví co ještě /tak s touto firmou díru nikomu do rozpočtu nespáchá.Ale co by člověk pro kámoše naudělal.Po opravě bude cena hodinek .....ani nechci domyslet.Nechám to koni ten má větší hlavu/říkával muj otec/.

Odesláno

Pánové,nejsem z toho moc moudrý co se tady píše.Snad by bylo lepší napsat,nech hodinky jak jsou,oprava se třeba nevyplatí.Jsou to nějaké obyč.cibule nebo já nevím?

Odesláno

Ano, jsou to opravdu naprosto obyčejné a ničím zajímavé cibule. Strojek je průměrný a navíc poškozený. V tomhle stavu se jejich hodnota dá vyjídřit několika stokorunami. Jenže i ve funkčnám stavu se dostanou tak nanejvýš na tisícikorunu. Záleží na majiteli co s nima zamýšlí. Nejspíš ho asi zajímalo, jestli má doma nějaký poklad, který by se dal výhodně zpeněžit. Takže bohužel, nemá.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...