Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

ORIS - slušná hodinářská značka, střední třída, s výborným poměrem ceny a vlastností. Některe modely opravdu originalni. viz TT1 Master Diver Regulateur, nebo Ralf Schumacher Chronograph - limited edition.. Pozor nejlevnější modely, a starší chronography s minerálními sklíčky.Koupit se dají kdekoliv od Aše na západ.

Odesláno
  Cyber napsal:
ORIS - slušná hodinářská značka, střední třída, s výborným poměrem ceny a vlastností.  Některe modely opravdu originalni. viz TT1 Master Diver Regulateur, nebo Ralf Schumacher Chronograph - limited edition.. Pozor nejlevnější modely, a starší chronography s minerálními sklíčky.Koupit se dají kdekoliv od Aše na západ.

Rád bych je viděl na vlastní oči. Dej mi typ, kde je mají k vidění.

Návštěvník vita
Odesláno

Viděl jsem Oris v Praze minulý týden v Hodinářství v Mikulandské. Starší ocelové soudkové s kovovým tahem, měsíční fáze na 12, datum na 3 druhý čas na 6 den v týdnu na 9 vše formou malých číselníků. Byly dost poškrábaný na pouzdře, ale ty komplikace - nádhera. Cena 19.000,- . Kdybych si před měsícem nekoupil Longiny tak bych do nich asi šel i když tvarově to zrovna není ono.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zdravím všechny,zrovna mám jedny Orisy SA-7432-40 na ruce, mám je 1O let koupené v ČR prodejce již bohužel neexistuje. Jsou to nádherné hodinky za málo peněz cca 15tis. Jelikož jsem tu nový nevím ještě jak poslat foto ;-)

Odesláno

Hodinky o kterych pise VITA v Mikulandske, jsou vzornou ukazkou toho, jak nemaji hodinky vypadat, a ani v jakem stavu prodavat. O cene 19.000,- muze premyslet jen prodejce mimo obraz. Zoufale obnosene 10let stare ORISY z rady Miles Chrono Moonphase, jsou cele poskrabane, vcetne poniceneho sklicka, s prachem na ciferniku, a opotrebovanou korunkou. Se zkracenym nerezovym tahem. Jen uvedeni techto hodinek do "ostudu nedelejiciho stavu" odhaduji na 10.000,- vč. výměny ručiček, leštění tahu, výměny sklíčka, a kompletního vyčištění a seřízení. Chybejici etuje, by se na E-bay snad sehnat dala, originalni doklady vsak nikoliv. Za 19.000,- Kc koupis na E-bay nadherne ORISY s doklady ve vytecnem stavu.

Nejsem priznivcem zlatych hodinek, ale jen pro priklad toho jak maji vypadat hodinky na prodej, a za jakou cenu:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WD2V

nerezove jsou jeste o 10-15% levnější. Jinak ORIS jsou bajecne, (cena -výkon) ale se servisem je v Cechach problem :-( Kdyz kupovat tak nove, nebo ve vytecvem stavu.

Návštěvník jan555
Odesláno

Díval jsem se v té Mikulandské a přesně tak, jak napsal Cyber :( Ale mají tam ještě jedny, kulaté s GMT na zřejmě orig. koženém řemínku, se saf. sklíčkem zespod (použitý kalibr nevím) ve velice pěkném stavu. Jen jsou fakt malé - imho tak 34-36 mm bez korunky.

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Návštěvník grafikus
Odesláno

No ja videl na ORIS reklamu v PREMIERE takze bych rekl ze uz je tu nekdo zastupuje a prodava.

Návštěvník RK
Odesláno

info@time-trade.cz TIME TRADE sro Pardubice - katalog a ceník poslali zhuba do dvou týdnů. Ceny jsou srovnatelné s tím co je na vebu tedy na naše poměry celkem slušné. Schumacher Limited za 53990 a Williams za 48990 resp. 46990.

• po 2 týdnech...
Odesláno

měl bych dotaz na znalce kalibrů, koupil jsem starší model oris, ale nejsem schopen zjistit jaký mají kalibr a nechci je zatím otevírat. Na stránkách ORIS jsem nenašel kalibr se stejnou specifikací: 21 kamenů, automat, datum na pozici 6, bez sekundové ručičky? děkuji předem za tipy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...