lopata Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Jsem naprostý laik a chtel bych si udělat radost nákupem hodinek.Vyběr provádím podle vzhledu Muze mě někdo poradit jaké hodinky si mám koupit? Mám vybrané OMEGA Seamaster BONDOVKY v automatu a nebo Breitling Chrono Avenger.Nevím které jsou lepší a jestli je mezi nima nějaký rozdíl v kvalitě.Předem děkuji za Vaše názory a rady
redd Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Vem to, co se ti líbí víc - co tě chytne za srdce.
midloch Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 asi tak, technicky tam rozdíly těžko najdeš, ber to co se ti víc líbí, pokud chceš ještě něco z Breitling řady Aeromarine tak ti víc než Avenger doporučím Chrono Superocean nebo extrém na potápění s WR 3000 metrů Avenger Seawolf, pokud máš hooodně velkou ruku tak docela brutální je Super Avenger.
midloch Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Já zase tydle: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...=0&rev=&reveal=
seaman Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Pani, vy ho chcete zmagorit uplne :-)) Co takto Breitling Superocean Steelfish? Velke masivne, proste parada, ja som sa tiez rozhodoval medzo Omega a Breitling a u mna vyhrali OMEGY, to je srdcovka a vzdy je nakup otazka pocitov.
elloco Odesláno 20. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2007 Ve čtvrtek jsem si kupoval nový hodinky a chvilku mi to trvalo... Nakonec jsem vybral Super Avengery. Ale já jsem velkej. Asi bys měl vyzkoušet vybrané modely na zápěstí a rozhoduj podle sebe, ne to co ti kdo radí. V téhle cenové kategorii nekoupíš špatné hodinky... A nedělej kompromisy. Když se ti líbí dražší model, tak připlať. A když nemáš, tak chvíli počkej. Jinak si to budeš vyčítat...
midloch Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 Ve čtvrtek jsem si kupoval nový hodinky a chvilku mi to trvalo... Nakonec jsem vybral Super Avengery. Ale já jsem velkej. Asi bys měl vyzkoušet vybrané modely na zápěstí a rozhoduj podle sebe, ne to co ti kdo radí. V téhle cenové kategorii nekoupíš špatné hodinky... A nedělej kompromisy. Když se ti líbí dražší model, tak připlať. A když nemáš, tak chvíli počkej. Jinak si to budeš vyčítat... 100% souhlas, SA jsou božský hodinky a na velké ruce vypadají fakt Super! Udělals dobrej kauf :cool:
elloco Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 to midloch: musím ti poděkovat za nasměrování do Plzně. Cca rok jsem jak mlsnej pes oblejzal internet a toto fórum (pasivně), než jsem se rozhodl..
midloch Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 to midloch: musím ti poděkovat za nasměrování do Plzně. Cca rok jsem jak mlsnej pes oblejzal internet a toto fórum (pasivně), než jsem se rozhodl.. Jsem moc rád, co pan Foldeš? Myslím že jim to slušně šlape Hoď sem nějaký fotky SAčka tady nikdo nemá!!!!!!
elloco Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 Já jsem asi uplně tupej, chtěl jsem to tam hodit už v pátek, ale postup: zaslat odpověď, ukázat (1) upload slots, vybrat, poslat mi prostě nefunguje... Kde je chyba?
midloch Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 Já jsem asi uplně tupej, chtěl jsem to tam hodit už v pátek, ale postup: zaslat odpověď, ukázat (1) upload slots, vybrat, poslat mi prostě nefunguje... Kde je chyba? Chyba bude ve velikosti, musel jsem ubrat pixely a pak to šlo jinak postup je tady: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3979
elloco Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 a tady je úplně první fotka, když jsem si je přivezl domů (dost mizerná...)
elloco Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 Mno, když tak koukám na ty svý fotky, budu muset vyhrabat stativ, uklidit psací stůl a trošku si s tím pohrát...
havran Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 Moc pěkný,ale měl jsi je vyfotit mezi pátou a jednou hodinou .
Cyber Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 a tady je úplně první fotka, když jsem si je přivezl domů (dost mizerná...) Velká gratulace, krásný hodinky ( p.s. právě jsi si posunul horní cenovou hranici pro nákup svých dalších hodinek - vím o čem mluvím ), vítej mezi podobně postižené :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se