hejdik Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Tak jsem si udělal radost něčím novým.Vybíral jsem něco sportovnějšího.Jelikož na pořádnou mechaniku stále nedisponuji dostatkem prostředků,tak jsem zvolil quartz.A protože jsem nechtěl jen tak nějakej quartz,tak jsem šáhnul po něčem,co je elektronikou více našlapané.Prostě když už ,tak už.Po nějakém bádání,jsem vsadil na klasiku a ověřenou kvalitu.Výsledkem je Casio z řady Edifice.Přes víkend jsem se jakž takž prokousal návodem a nastavil hodinky do provozu.Až se dostanu k nafocení nějakých hezčích fotek,tak sesmolím i nějakou recenzi.Na první pohled trošku složitý ciferník(jak už bývá u řady Edifice zvykem),ale postupně si na něho zvykám a sžívám se s nimi.Zatím spokojenost veliká,čím dýl je mám na ruce,tím se mi líbí víc a víc.
wave ceptor Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Líbí se mi moc. Ať slouží k tvé spokojenosti.
hejdik Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Přidávám jednu rychlou luminiscenční fotečku.
Radimk Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 (upraveno) Až jednou dorostu k baterkám s ručičkama, budou Edifajsy horkým kandidátem. Naštěstí to zatím nehrozí, ale mají něco do sebe. Jen ten binec na cifru.. Ale pěkné jsou, to jo, hlavně, aby tě "dlouho" těšily! Upraveno 18. června 2012 uživatelem Radimk
Bull is Bull Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Gratulujem pekny agregat a na tu recenziu budem cakat! Tak sadaj a pis
ggrand Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 K čemu slouží korunka? Jo a gratulace.
hejdik Odesláno 19. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2012 K čemu slouží korunka? Jo a gratulace. Korunka slouží k otáčení vnitřní lunety s tou červenou šipečkou.v podstatě funkce jako u potápek. Jo a díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se