heisn Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Zdravím a omlouvám se, že zakládam tohle stokrát omílané téma. Potřeboval bych poměrně urgentně pár tipů na potápky do 20 tisíc korun. Rodina mi je chce darovat za státnice a já momentálně díky času strávenému nad učením nemám vůbec přehled a k tomu jsem spíš na fliegery. Říkám si ale, že potápky se hodí vždycky. Mám velkou ruku, tzn. něco většího, bez chrona na tahu. Děkuju mnohokrát za tipy.
heisn Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Teď mi došlo že jsem se ještě uklikl při výběrz sekce, tak bych poprosil hodného admina o přesun.
efreeti Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Napadá mě: Steinhart Triton, Seiko Sumo
Micey Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Mně celkem silně jedou tyhle Alpiny - http://www.mattbaily.ca/blog/2012/01/23/alpina-extreme-sailing-automatic/ Mám takovej dojem, že při malý slevě se na dvacet v Koscomu dostaneš.
patriknapr Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Myslím, že Seiko Sumo by byla dobrá volba.
heisn Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Suma bych docela chtěl vidět naživo. Dají se někde v čechách vůbec koupit, nebo bych musel zvenku?
patriknapr Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Suma bych docela chtěl vidět naživo. Dají se někde v čechách vůbec koupit, nebo bych musel zvenku? Ideální je koupě v japonsku např u seiyajapan.com ....jinak vidět je můžeš, když někoho z místních poprosíš a pozveš ho na kafe)))
Dantechno Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 Nebo zkus AZwatch.cz - ochotny pan .. Aktualne ma skladem oranzove.
Dee Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 http://www.chronoshop.cz/combat-sub-automatic/glycine-combat-sub-automatic-3863196-n
heisn Odesláno 20. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2012 Moc děkuju všem za tipy. Nakonec jsem šel trochu jinou cestou a to je Steinhart Aviation v černé, neb už po nich koukám od doby co lezu sem na fórum. Thread ale měl smysl, protože se mi fakt začínají zamlouvat suma a pravděpodobně to bude můj další nákup.
misoo Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 Takze si nakoniec uplne zavrhol vodu? Aviationy su velka parada, moja srdcovka, raz ich urcite budem mat!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se