Ondoni Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Zdravím pánové, před časem jsem vysoutěžil na eBay za poměrně malý peníz hodinky. Prodávající avizoval nějaký problém s vláskem, nicméně jsem doufal, že to bude něco menšího. Dnes dorazily, byl jsem s nimi za jedním hodinářem a bylo mi řečeno, že oprava se nevyplatí, že vlásek je kaput atd. Než je strčím do šuplíku nebo nabídnu někomu na náhradní díly, chci se zeptat na váš názor. Bohužel mám jen tuhle fotku z eBay, ale třeba to někomu něco řekne. Předem díky!
Ondoni Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2012 ještě pro úplnost dávám fotku hodinek jako takových. jedná se o značku RONE...
alt Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 To chce detailni fotku toho zcuchaneho vlasku - treba by sel srovnat a hodinari se do toho jen nechtelo - na techto fotkach neni nic videt.
Rs. Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Podívej, samotné vlásky jsou skoro nedostupné. Kompletka setrvačky se prodává okolo 20-45USD pro tuto kategorii hodinek. Pod setrvačkou je označení kalibru, je to ebauche A. Schild, zbytek najdeš na bid-fun.Pokud to nemá pro někoho sběratelskou hodnotu (značka), tak se to opravdu nevyplatí. Jestli je na vlásku V sklad, tak asi narovnat nepůjde - vem si lupu.
Chosé24 Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Zdravím pánové, před časem jsem vysoutěžil na eBay za poměrně malý peníz hodinky. Prodávající avizoval nějaký problém s vláskem, nicméně jsem doufal, že to bude něco menšího. Dnes dorazily, byl jsem s nimi za jedním hodinářem a bylo mi řečeno, že oprava se nevyplatí, že vlásek je kaput atd. Než je strčím do šuplíku nebo nabídnu někomu na náhradní díly, chci se zeptat na váš názor. Bohužel mám jen tuhle fotku z eBay, ale třeba to někomu něco řekne. Předem díky! No je tam hezký "s"což by nemusel být problém srovnat aniž by to prasklo,horší bude jak to vypadá dál.Kdyby šlo o život vezme se vlásek z něčeho jiného a přizpusobí.Ale jak vidno o život nejde at se má šuplík dobře.
Ondoni Odesláno 19. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2012 O život opravdu nejde Líbí se mi, to jo, ale pokud by měla být investice víc než třeba 500,- (včetně práce), tak se to myslím nevyplatí...díky za postřehy pánové! ...btw, jde zadní víčko vyloupnout nožem nebo je třeba nějaké udělátko?...přiznám se, že jsem to zkoušel nožem, ale vzdal jsem to v momentě, kdy se zdálo, že to vzdává i nůž
Chosé24 Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 O život opravdu nejde Líbí se mi, to jo, ale pokud by měla být investice víc než třeba 500,- (včetně práce), tak se to myslím nevyplatí...díky za postřehy pánové! ...btw, jde zadní víčko vyloupnout nožem nebo je třeba nějaké udělátko?...přiznám se, že jsem to zkoušel nožem, ale vzdal jsem to v momentě, kdy se zdálo, že to vzdává i nůž Pokud není víčko na závit...zkusil bych místo nože použít pořádnou kudlu a nebát se toho.
Ondoni Odesláno 20. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2012 Na závit určitě není, hodinář přede mnou víčko vydloubával, ale měl na to poměrně netypický nástroj...proto jsem se ptal...o víkendu to prubnu na chalupě, přeci jen tam mám lepší nádobíčko...pak sem hodím ještě makro...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se