Přejít na obsah

Minimalisticke hodinky

Doporučené příspěvky

Zdravim Pani,

Uz som to tu raz pisal ale situacia ma donutila posunut kupu. Trh sa vsak vyvija, tak som sa rozhodol ozivit temu, kedze sam nemam az taky prehlad...

takze: hladam hodinky s minimalistickym dizajnom, architektonicka historia je bonus.

podmienky: samozrejme mechanicke, zafirove sklo (bohuzial max bill tym padom vypadava), idealne aj priehlad na strojcek

moje vlastne napady: stowa antea, nomos tangente. cenovy strop je pre mna cena nomos tangente - tj. tych 1300?

Vopred dakujem za akekolvek napady!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spokojenost maximalni.Ale je fakt,ze to nejsou uplne hodinky na kazdy den pokud nenosis kazdy den alespon kosili.

praveze kazdy den koselu nosim :)a nebudu to teda jedine hodinky... kazdopadne dakujem. odkial si ich kupoval? Oficialne totiz stoja so zafirovym zadnym sklom uz 1400? a na chrono 24 sa daju najst za 1100?.

Odkaz ke komentáři

Ondoni: ten chronograf je tam dost "narubovany". Jednoducho vidno ze su to "len" genericke hodinky. nomos je inhouse a je to citit na tom dizajne

Sibirnaya: Rikiho som pozeral uz davnejsie :) Su velmi pekne ale dusevne sa nedokazem zmierit s tou hodinovou rucickou a napisom Riki. Keby tam bolo seiko a jednoduchsia hodinovka tak by boli horucim kandidatom. Kazdopadne dik za navrh

Odkaz ke komentáři

Marviny jsou super, ale už to není ten pravý minimáč. Jako alternativu k marvinům bych pak ještě navrhl Union glashutte Noramis, které na fotce nevyniknou, ale naživo jsou úžasné.

Posted Image

A k mým tangentům. Kupoval jsem je nové přímo v Glashutte. Někde tady je i krátká reportáž.

Odkaz ke komentáři

Ty Marviny jsou krasny. Chces jenom minimalisticky design nebo hodinky obecne? Protoze maji prumer 44 mm. Navic s etou vevnitr se Nomosum budou tezko rovnat. Ale to za tuhle cenu vsechno. Takze za me taky Oriony jak navrhnul organic.

Edit: adamo je rychlejsi

Upraveno uživatelem Topkan
Odkaz ke komentáři

Já si pod pojmem minimalismus představuju tyhle platinový Badollet, akorát jsem tvůj cenový strop přepálil docela brutálně.

Jo a mají turbo ve tvaru ležaté osmičky :)

To by som nazval skor neo-barokovou variaciou :) minimalizmus je aj o strohosti tvaru a farby. nie len o "zdobnosti" ... tato pomerne sofistikovana krivka hodiniek ma naozaj skor blizko k baroknym tvarom. ale to je OT :offtopic:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...