xxx.rada Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Kolegove zdravim Vas, potrebuji poradit s pripadnym vyberem nejake "diver ptakoviny" na leto.Chci neco barevneho ( oranzova, zluta...mozna modra ). Urcite na gume ( titan nevadi...prosim nekdo prodejte Samuraie )A radeji jen za malo penez. Seiko SUMO je naprosty strop! Mam v oku nejake Orienty- Ray- Big Mako Mozna Golana...z nizkych Seiko jsem si zatim nevybral. Automaty ano, quartz jen kdyz budou fakt super.Urcite existuje spousta dalsich, ktere neznam, proto Vas chci pozadat o radu a napovedu. dekuji
jacob Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Zmiňuješ Samurai, Sumo, ale nikde nevidím zmínku o oranžových Seiko Monster. Je jich plný Ebay.
xxx.rada Odesláno 23. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Zmiňuješ Samurai, Sumo, ale nikde nevidím zmínku o oranžových Seiko Monster. Je jich plný Ebay. Ahoj, jo vim o nich. Zapomel jsem napsat, ze Monstry ne. Jde mi spis o rady na nejake jine levnejsi znacky ... viz Golana. Nebo o nabidku na Samuraie nebo Suma diky
BrotHell Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Je to jednoduchý samuraie i suma by si rad zkusil každý, ale neni jich dostatek, nebo za rozumnou cenu. Když jsem já vybíral tak Golany mě nadchly vzhledem, ale nechtěl jsem quartz a co jsem slyšel o zpracování tak ručičky moc nelícujou . Suma byly nad rozpočtem. Pořídil jsem si od Yobokies mod SKX ("Planet monster") a jsem naprosto spokojenej
Rudykopalsson Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 další možnost Zodiac Ocenaire ZO 8002, měl jsem je a v poho... akorát se asi budou hůř shánět... na fóru jich ale pár bude...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se