milda21 Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Díky za tip, repro bude dárek. Vyzvedával jsem osobně, tu 1,-Kč ani nechtěli. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 (upraveno) Jsem rád, že to klaplo, objednávky bez problémů vyřizují i dnes, ale: - vše použitelné mizí z prodejen i centrálního skladu nebývale rychle, tipuji, že zítra nebude z čeho vybírat (možná nějaké adaptéry a mizerné powerbanky). Naskladní až po ukončení voucherové akce edit: T-m dneska v appce dává neomezená data na den pro předplacenky i tarifní zákazníky (i firemní), ale je to zastropováno jen na 3mbit/s Kdo používá nějaký tarif z řady s neomezenými daty, nemá si co aktivovat Upraveno 2. prosince 2024 uživatelem stosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Pro šetřílky, kterým se s tím chce drbat, O2 má zase tarif "na zkoušku" za 0 Kč... Zrušit to pak jde jen jednou SMSkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 (upraveno) O2 v adventním kalendáři 400,- na příslušenství edit, můj kód, kdyby někdo využil: ADK2IWB2AN Upraveno 14. prosince 2024 uživatelem stosi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 O2 dává v adventním kalendáři 400 Kč na obaly/pouzdra. Platnost kódu 3 dny. Můj: ADKK1IIUHO Nestyďte se využít. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 (upraveno) O2 dnes dává v adventním kalendáři slevu 500 Kč na Samsung Fit 3. Můj kód pro nezákazníky O2: ADKF077OIB Upraveno 25. prosince 2024 uživatelem stosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 O2 dneska dává v aplikaci 400 Kč na nákup příslušenství v jejich e-shopu. můj kód k dispozici: ADKA0514J8 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se