Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A kdy a o kolik?

ČR tolik nesleduji, nežiju tam, ale na slovensku za posledních pár měsíců lezou ceny pěkně dolů. Asi nejlepší aktuální nabídka je od 4ky a to je 15 Eur (akce do 30.4.) standartní cena je 20 Eur za neomezene volání data a sms. Pevně věřím, že od léta i v ČR budou běžně neomezené tarify kolem 500 Kč.

• po měsíci...
Odesláno

ČR tolik nesleduji, nežiju tam, ale na slovensku za posledních pár měsíců lezou ceny pěkně dolů. Asi nejlepší aktuální nabídka je od 4ky a to je 15 Eur (akce do 30.4.) standartní cena je 20 Eur za neomezene volání data a sms. Pevně věřím, že od léta i v ČR budou běžně neomezené tarify kolem 500 Kč.

Tak mi právě Vodafone potvrdil 490Kč vč. daně. Je to teda neomezený volání + SMS, data jsou omezený, nicméně využívám jen maily a prohlížení netu bez stahování nějakejch objemnějších souborů, takže v zásadě spokojenost.

Návštěvník Kamil
Odesláno

... nicméně využívám jen maily a prohlížení netu bez stahování nějakejch objemnějších souborů, takže v zásadě spokojenost.

Kolik spotřebuješ měsíčně, máš přehled? Taky se chystám na změnu a data plánuju používat zhruba stejně.

Odesláno (upraveno)

Mam taky ted nove neomezenej za 480,- od T-Mobile a v tom 500 MB dat. Ty ja vůbec nevyuzivam a když ano, vejdu se do tech 500 v poho.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

To jsem si oddechl s tema datama. Ja si rikal ze Kamilovi odpovim a mladasum budu pro smich ;-). Ale kdyz uz se priznal Frantik a ma dokonce min jak ja, tak uz jsem v pohode. Takze mam 1,5 giga.

Odesláno

No z téma datama se dela hrozný haló, ale ja na tom nikdy nevidel zadnou pridanou hodnotu. V praci a doma wifi, hospody kam chodim taky a po Praglu často muzu jet na UPC wifree. A na ten teoretickej zbytek mi to málo v pohode staci - občas po ceste navigaci nebo spoje MHD, apod.

Ale obecne to jde dolu, myslim, ze za rok/dva budou tarify kolem 500 kc uz oficialni a normalni a "podpultovky" budou kolem tech 300/400 Kc.

Odesláno

Však ja si delal prdel a plne s tebou souhlasim. Mam to s tema datama uplne stejne. Ale mam treba kamosky a ty s tema datama furt bojujou a samy pritom ani nevedi za co je prosustrujou ;-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

No z téma datama se dela hrozný haló, ale ja na tom nikdy nevidel zadnou pridanou hodnotu. V praci a doma wifi, hospody kam chodim taky a po Praglu často muzu jet na UPC wifree. A na ten teoretickej zbytek mi to málo v pohode staci - občas po ceste navigaci nebo spoje MHD, apod.

Tak nějak bych si to představoval, máme to asi stejně. :)

• po měsících...
Odesláno

Děti (8) dostanou k Vánocům své první telefony, teď do nich ještě sehnat SIMku. Rád bych "tu dobíjecí", nejvíce používána budou u každého tři čísla, mobilní data jim zatím asi nezapnu. Máte pls nějaké doporučení?

Odesláno

Děti (8) dostanou k Vánocům své první telefony, teď do nich ještě sehnat SIMku. Rád bych "tu dobíjecí", nejvíce používána budou u každého tři čísla, mobilní data jim zatím asi nezapnu. Máte pls nějaké doporučení?

Možná i Sazka mobile pod Vodafonem by nebyl špatná volba

• po měsíci...
Odesláno

Nakopnu znovu diskuzi o tech tarifech. Ja mam 500MB a potreboval bych trochu vic, tech 1,5GB by byl ideal (pro ospravedlneni bohuzel v praci na wifine nemuzu, blokuji vetsinu obsahu :)). Nicmene vsechno co mi Vodafone nabizi je kolem 700-800 a to mi prijde hnus. Momentalne mam 450minut, neomezeny SMS a 500MB za 398,-, platit skoro dvojnasobek jen kvuli vic datum je trapny.

Nemate nejaky tipy pres koho a kde zkusit sehnat neco lepsiho? Pripadne co mate a za kolik, abych zkusil zatlacit na operatora?

Dikec

Odesláno

...... Vodafone nabizi je kolem 700-800 a to mi prijde hnus. Momentalne mam 450minut, neomezeny SMS a 500MB za 398,-, platit skoro dvojnasobek jen kvuli vic datum je trapny.

A ty mu radíš tarif za 1150 :-)

Odesláno

Tarif "S" u t-mobile cz stojí 690 neomezené volání a 1,5 Gb dat sms 1,5 kč

Pokud dojdeš přímo do t-mobile určitě Ti nabídnou lepší cenu...

Kamarád ho dostal za 550 Kč.

Stejně tak O2 ale ten má v ČR asi trochu vyšší ceny. Teda ty standardní. :-)

Odesláno

Já Vodafone stlačil při přechodu od O2 na neomezené volání + SMS + 1,5GB za 490 Kč, myslím celkem férová nabídka. Až budu prodlužovat, tak bych to ještě rád trošku poupravil, tak jsem zvědavý, jak se budou cukat :)

Odesláno

Bells to je slušný...

Já si stejně myslím, že umí v pohodě tarify vše neomezené do 500 Kč jen musíš bejt fakt dlouholetý zákazník... Nebo odcházet ke konkurenci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...