havran Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Asi budu vypadat jako bl*ec,ale mohl by mi prosím někdo říct,zda je možné že to je originál? http://cgi.ebay.de/New-model-Crocodile-Str...1QQcmdZViewItem Sháním totiž kožený řemen na svoje Aqua Terry a tato cena je asi třetinová než jinde.Napadlo mě,že dneska už se skoro všechno nechává dělat v Číně , tak co kdyby i OMEGA ...... Né že bych si to dokázal na ebay koupit ,ale když napíšete ,že to je fake , tak budu o hóódně klidnější
havran Odesláno 18. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Děkuji. Tak se můžu zase další měsíce rozhodovat,jestli dám 12K za originál.Jsem totiž strašně nerozhodnej.Dát za řemen tolik,kolik jsem byl před rokem maximálně ochoten dát za hodinky.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 havran napsal: Děkuji. Tak se můžu zase další měsíce rozhodovat,jestli dám 12K za originál.Jsem totiž strašně nerozhodnej.Dát za řemen tolik,kolik jsem byl před rokem maximálně ochoten dát za hodinky. Ale jako alternativu k originálnímu tahu nebo řemenu bych se toho asi nebál. Jsem proti fakům hodinek, u řemenů si nejsem jistý. Nevím, nevím. U nošením poničených řemenů se dělává, že použiješ sponu a koupíš jen nový řemen. Dokonce některé firmy dodávají náhradní řemeny bez spon. Třeba nemyslím zrovna tenhle případ, ale proč si nekoupit pravý krokodýlí řemen a vyměnit originální sponu ze starého, zničeného. A opravdu za třetinovou cenu.
decebal Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 No a já to porovnávám se svým řemenem na Speedmasterech a fakt nevím. Mám sice jiný řemen, černého aligátora, takže ten těžko posoudím, ale ta spona vypadá dost věrohodně. Ale taky třeba blbě vidím .
havran Odesláno 18. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 No jo ,ale já nemám ani sponu ani krokodýla .Poprvé si sponu koupit musím:). Mám tah ocelový .Chci si tímto rozšířit ranní rozhodování,kterépak dnes?:)Myslel jsem si ,že občas bych si kožený tah mohl dát i na Speedmastery (mají stejnou rozteč),ale v obchodě mi řekli ,že na každý model jiný řemen .Takže asi musím koupit dva :):)
decebal Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Ten pán jich tam má více , Speedmaster má 20. A nebo koukni sem: http://www.ofrei.com/
havran Odesláno 18. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Aqua Terry maj taky 20. Sem http://www.ofrei.com/page573.html jsem koukal taky a pořád nemoh věřit tomu"Not Available For Export Outside The USA. We cannot export any exotic skin watch straps.":).Ale ono to je stejně drahý jako u nás.
decebal Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Já myslel hlavně ohledně spony. Mimochodem, ten chlapík má na Ebay docela dobré hodnocení.
havran Odesláno 18. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 No jo,ale ta spona stojí v ČR 5.700 a když se to vezme s dopravou z USA tak to vyjde +- stejně.Proto se mi ta cena z východu i s řemenem strašně líbí.To snad stojí i za zkoušku
Návštěvník Kamil Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 havran napsal: No jo,ale ta spona stojí v ČR 5.700 a když se to vezme s dopravou z USA tak to vyjde +- stejně.Proto se mi ta cena z východu i s řemenem strašně líbí.To snad stojí i za zkoušku Klidně si to kup, aspoň pak budeš referovat.
decebal Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Já už na to koukám hodinu a fakt si nejsem jistý. Některé detaily jakoby byly mírně odlišné ale nevím jestli to třeba nedělá perspektiva fotky. Babo raď.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 decebal napsal: Já už na to koukám hodinu a fakt si nejsem jistý. Některé detaily jakoby byly mírně odlišné ale nevím jestli to třeba nedělá perspektiva fotky. Babo raď. Není to pravé, to by to tam s patřičným zvýrazněním napsal. Všimni se, jak se při popisu šikovně vyhýbá označení autentičnosti. Ale jak jsem psal, u řemenu bych si s originalitou hlavu nelámal, zvlášť když ho chce jako náhradní.
decebal Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Kamil napsal: decebal napsal: Já už na to koukám hodinu a fakt si nejsem jistý. Některé detaily jakoby byly mírně odlišné ale nevím jestli to třeba nedělá perspektiva fotky. Babo raď. Není to pravé, to by to tam s patřičným zvýrazněním napsal. Všimni se, jak se při popisu šikovně vyhýbá označení autentičnosti. Ale jak jsem psal, u řemenu bych si s originalitou hlavu nelámal, zvlášť když ho chce jako náhradní. Asi máš recht. Ale za ty prachy to asi stojí. Pokud to není z plastu .
decebal Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 tady jsou nějaké levnější spony www.panatime.com
havran Odesláno 19. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Velice děkuji. Asi se ho pokusím koupit.
Bobr Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Kamil napsal: proč si nekoupit pravý krokodýlí řemen a vyměnit originální sponu ze starého, zničeného. Možná je to snadné, ale ptám se: jak poznat řemen z pravé krokodýlí kůže od imitace?
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Bobr napsal: Možná je to snadné, ale ptám se: jak poznat řemen z pravé krokodýlí kůže od imitace? Snadné to není. Pokud to tam není napsáno nebo je a není to pravda. Zatím jsem se nesetkal s tím, že by někdo vydával nepravého za pravého. A taky podle ceny. Zřejmě nezbývá než věřit prodejci.
Viktor Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Imitace krokodýla/aligátora mají často pravidelný vzorek vyražený strojem, pravá kůže mívá nepravidelný vzorek, ale nemusí to být snadné rozeznat. Ten Číňan tam má na obrázcích různé řemínky, některé mají dost pravidelný vzorek, některé ne. Jinak Číňani jsou mistři v kopírování včetně sofistikovaného vytváření "patiny". Asi bych si radši koupil značkový "after-market" řemínek, třeba Rios 1931, Artisanal nebo Kauffmann v cenách od 80 do 150 EUR. K tomu kvalitní sponu, a mohl bych se vejít do 5 k .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se