JII. Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 (upraveno) Chronomágové, původně jsem chtěl chlubící příspěvek vynechat, jelikož mé nové hodinky (dá se říci první) jsou zde notoricky známé. Učinit opak mne přimněla až návštěva Istanbulu. Šok, který doprovázel rozhovor v Grand bazaaru, kde mi prodejce se slovy ukazujíc na mé pilotky: "This is not real one" nabízel "IWC pilot watch - the real one!", zůstal i po příjezdu. I pouhé letmé porovnání pouzdra hrálo jednoznačně v prospěch mých švýcarských Němců, ale přesvědčený přesvědčující nikoli však přesvědčivý prodejce mým přírůstkem hlasitě opovrhoval dál. Chápu snahu prodat cokoli komukoli, férovost a respekt očekávat od fejkaře asi nejde, nicméně i jemu muselo být jasné, že nebudu jeho cílová skupina. Diskuzi jsem ukončil nelichotivými českými slovy, s arogantním výrazem zaťukal na safír a šel k zaručeně pravým Patek Philippe. Grand Bazaar - Grand chronoenemy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. června 2012 uživatelem JII.
luidis Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Pěkná koláž Ony se dělají čtyřicetčtverky s takovou korunkou?
koveras Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Áno, musíš si ich tak poskladať. V dobe, keď som ich objednával ja, mal Kubson na sklade iba tento model.
Pit Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Mohl bych poprosit o foto na ruce? O pilotkách a nota bene Stainhartech v poslední době hodně uvažuju, ale nemůžu se rozhoupat. Dík.
JII. Odesláno 27. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Hodinky jsou z chronoshopu. Primárně jsou nabízeny s "cibulkovou" korunkou, nicméně bylo ochotně vyhověno mé prosbě o diamantovou verzi. Pit: Fotky na ruce rád udělám, dnes už to ale nestíhám, tak snad zítra.
StK323f Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Nádherný hodinky. Bože ty jsou fakt nádherný.
JII. Odesláno 28. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Přikládám rychlofotky. Až budu mít více času, pokusím se vytvořit nějaké lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Giovany21 Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Gratulujem výborné fotky - skvelý štýl
JII. Odesláno 7. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2012 (upraveno) V rámci pozorovaného běhu udělaly odchylku pouze 1 s/týden. Co jsem zde vyčetl, běžné je třeba i pár sekund za den. Mám štěstí na dobře vyladěný kus, nebo je taková přesnost u ETA 6479 běžná? Giovany21: Díky moc. Dělají mi stále větší radost. Upraveno 7. července 2012 uživatelem JII.
Lukas Havran Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 jen te opravim, je to UNITAS, ne ETA
jacob Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 (upraveno) V rámci pozorovaného běhu udělaly odchylku pouze 1 s/týden. Co jsem zde vyčetl, běžné je třeba i pár sekund za den. Mám štěstí na dobře vyladěný kus, nebo je taková přesnost u ETA 6479 běžná? Odchylka jedna vteřina za týden je ojedinělá. Unitas není žádný super přesný stroj a pokud je odchylka do pěti vteřin denně, tak je to slušný výsledek a úspěch. Upraveno 7. července 2012 uživatelem jacob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se