Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Chronomágové,

původně jsem chtěl chlubící příspěvek vynechat, jelikož mé nové hodinky (dá se říci první) jsou zde notoricky známé. Učinit opak mne přimněla až návštěva Istanbulu. Šok, který doprovázel rozhovor v Grand bazaaru, kde mi prodejce se slovy ukazujíc na mé pilotky: "This is not real one" nabízel "IWC pilot watch - the real one!", zůstal i po příjezdu. I pouhé letmé porovnání pouzdra hrálo jednoznačně v prospěch mých švýcarských Němců, ale přesvědčený přesvědčující nikoli však přesvědčivý prodejce mým přírůstkem hlasitě opovrhoval dál. Chápu snahu prodat cokoli komukoli, férovost a respekt očekávat od fejkaře asi nejde, nicméně i jemu muselo být jasné, že nebudu jeho cílová skupina. Diskuzi jsem ukončil nelichotivými českými slovy, s arogantním výrazem zaťukal na safír a šel k zaručeně pravým Patek Philippe. Grand Bazaar - Grand chronoenemy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem JII.
Odesláno

Mohl bych poprosit o foto na ruce? O pilotkách a nota bene Stainhartech v poslední době hodně uvažuju, ale nemůžu se rozhoupat. Dík.

Odesláno

Hodinky jsou z chronoshopu. Primárně jsou nabízeny s "cibulkovou" korunkou, nicméně bylo ochotně vyhověno mé prosbě o diamantovou verzi.

Pit: Fotky na ruce rád udělám, dnes už to ale nestíhám, tak snad zítra.

Odesláno

Přikládám rychlofotky. Až budu mít více času, pokusím se vytvořit nějaké lepší.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

V rámci pozorovaného běhu udělaly odchylku pouze 1 s/týden. Co jsem zde vyčetl, běžné je třeba i pár sekund za den. Mám štěstí na dobře vyladěný kus, nebo je taková přesnost u ETA 6479 běžná?

Giovany21: Díky moc. Dělají mi stále větší radost. :)

Upraveno uživatelem JII.
Odesláno (upraveno)

V rámci pozorovaného běhu udělaly odchylku pouze 1 s/týden. Co jsem zde vyčetl, běžné je třeba i pár sekund za den. Mám štěstí na dobře vyladěný kus, nebo je taková přesnost u ETA 6479 běžná?

Odchylka jedna vteřina za týden je ojedinělá. Unitas není žádný super přesný stroj a pokud je odchylka do pěti vteřin denně, tak je to slušný výsledek a úspěch. Upraveno uživatelem jacob

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...