hulk Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Poraďte mi s koupí hodinek. Mám představu, že bych chtěl bílý/světlý ciferník a modré ručičky a k tomu hnědý pásek (Longines ani B&M nechcu...). Líbí se mi docela tyhle Ebel a docela i tyhle UN, ale Ebel jsou favoriti. Prodává je někdo v ČR? Kdysi to byla Halada, ale ta už je nemá.....
Návštěvník Kamil Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Jedině UN, je to jiná liga než Ebel. A navíc ty šroubky jsou hnusný!
FiXilVer Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Ebel vs. Ulysse Nardin? neni co riesit.. UN vsetkymi dvadsiatimi!
misoo Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 ebel maju pekny cifernik, no to je tak vsetko... to puzdro je volake divne, pripomina mi nejake velmi lacne hodinky... UN vyzeraju DALEKO lepsie
fcmasakr Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 pokud neřešíš cenu - rozdíl cca 2.000 USD, tak určitě UN.
Viktor Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 (upraveno) Nardinům bohužel chronography moc nejdou, tyhle se jim imho taky moc nepovedly. Malá špatně umístěná datumka, římská 12 a 6 působí na stopkách divně, "plný" nožky se mi taky nelíbí, pouzdro pak vypadá taky divně. Za mě třeba klasika IWC Portuguese Chronograph s modřenýma ručkama jsou mnohem lepší ve všech směrech. Ebel mám docela rád, ale tenhle model mě taky moc nebere, nějak mi ten ciferník neladí... U IWC a Zenith by se určitě našly povedenější chrona. UN dělá pěkný hodinky, ale spíš bez stopek. Upraveno 29. června 2012 uživatelem Viktor
utrejch Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Pokud ti nejde o cenu tak jasne ebel ... UN je uplne jina liga, ale tendle model je hnusnej, tak jdi do toho, co se ti beztak i tak libi, a kup si jeste jedny dalsi hodinky za to, co usetris ...
VintageLover Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Ebel vs. Ulysse Nardin? neni co riesit.. UN vsetkymi dvadsiatimi! Ztotožňuji se s tímto názorem... Není třeba váhat, co se týče historie, kvality... jedině UN
little_w Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 jak je mi EBEL sympaticky, tak v tomhle pripade bych v podstate bez premysleni volil UN... a odpustil bych jim i rimsky cislice, coz obecne nesnasim. tenhle model se jim moc povedl.
hulk Odesláno 29. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Nardinům bohužel chronography moc nejdou, tyhle se jim imho taky moc nepovedly. Malá špatně umístěná datumka, římská 12 a 6 působí na stopkách divně, "plný" nožky se mi taky nelíbí, pouzdro pak vypadá taky divně. Za mě třeba klasika IWC Portuguese Chronograph s modřenýma ručkama jsou mnohem lepší ve všech směrech. Ebel mám docela rád, ale tenhle model mě taky moc nebere, nějak mi ten ciferník neladí... U IWC a Zenith by se určitě našly povedenější chrona. ja u tech IWC nezkousnu tu chybejici sestku a dvanactku. to same dela Longines..... jinak UN jsem mel u Dusaka na ruce a prijdou mi takovy retro a nevim jestli v mych 37 chci byt retro.... UN dělá pěkný hodinky, ale spíš bez stopek.
Peter78 Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 na ty ebely se zkus podivat pripadne na premiumwatches.com, zasilaj myslim i do cech, ale nemam osobni zkusenost
BrotHell Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Zda se mi, že vybíráš v naprosto rozdílný cenový kategorii, pokud to stále není problém, tak UN je někde naprosto jinde.
stopa99 Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Odesláno 30. června 2012 Tak tu naozaoj nieje co riesit UN je UN aj ked u tohoto modelu mi vadila ich vyska(ja mam radsej nizsie hodinky) ale dalo sa na to zvyknut. Takze za mna tiez UN.Aj ked musim suhlasit s Viktorom maju krajsie modeli bez chrona.
hulk Odesláno 1. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2012 a nejake jine s modryma rucickama a svetlym cifernikem do cca 150 tis? ja netrvam na techto dvou znackach, ale moc dalsich jsem nenasel....
utrejch Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Odesláno 2. července 2012 Kdyby ti nevadilo ze budou obdelnickove a bez chrona tak:
hulk Odesláno 2. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2012 (upraveno) obdélníkové mám, resp. čtvercaté - TH Monaco. Hodinkek s černým ciferníkem jsou mraky, ale se světlým jich moc není...Ještě jsem našel tyhle Ebelky, ale to buda asi nějaká limitka za pěknou řachu..... Upraveno 2. července 2012 uživatelem hulk
Peter78 Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Odesláno 2. července 2012 Tohle asi neni uplne co chces, ale kdovi, mozna te oslovi.. Urcite by sly sehnat i na tahu a ten je luxusni
sibirnaya Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Odesláno 2. července 2012 (upraveno) http://www.uhrenhandel.de/armand-nicolet-m02-big-date-chronograph-automatik-9148a-p914m-p-6114.html#.T_GPPxcltLs http://www.olfert-co.de/Armand-Nicolet-M02-Big-Date-Chronograph-Automatik-9148A-AG-P914M http://www.hodinky-koscom.cz/cz/fortis-635-10-12-l Omega Speedmaster Broad Arrow Upraveno 2. července 2012 uživatelem sibirnaya
Adam99 Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Odesláno 2. července 2012 (upraveno) Co něco od Omegy? Nebo Jorg Schauer Schaumburg Upraveno 2. července 2012 uživatelem Adam99
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se