Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poraďte mi s koupí hodinek. Mám představu, že bych chtěl bílý/světlý ciferník a modré ručičky a k tomu hnědý pásek (Longines ani B&M nechcu...). Líbí se mi docela tyhle Ebel a docela i tyhle UN, ale Ebel jsou favoriti. Prodává je někdo v ČR? Kdysi to byla Halada, ale ta už je nemá.....

post-2749-002945700 1340962425.jpg

post-2749-066699500 1340962431.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jedině UN, je to jiná liga než Ebel. A navíc ty šroubky jsou hnusný! :smile_anim:

Odesláno

ebel maju pekny cifernik, no to je tak vsetko... to puzdro je volake divne, pripomina mi nejake velmi lacne hodinky... :sad01_anim: UN vyzeraju DALEKO lepsie :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Nardinům bohužel chronography moc nejdou, tyhle se jim imho taky moc nepovedly. Malá špatně umístěná datumka, římská 12 a 6 působí na stopkách divně, "plný" nožky se mi taky nelíbí, pouzdro pak vypadá taky divně. Za mě třeba klasika IWC Portuguese Chronograph s modřenýma ručkama jsou mnohem lepší ve všech směrech. Ebel mám docela rád, ale tenhle model mě taky moc nebere, nějak mi ten ciferník neladí...

U IWC a Zenith by se určitě našly povedenější chrona.

Posted Image

UN dělá pěkný hodinky, ale spíš bez stopek.

Upraveno uživatelem Viktor
Odesláno

Pokud ti nejde o cenu tak jasne ebel ... UN je uplne jina liga, ale tendle model je hnusnej, tak jdi do toho, co se ti beztak i tak libi, a kup si jeste jedny dalsi hodinky za to, co usetris ...

Odesláno

jak je mi EBEL sympaticky, tak v tomhle pripade bych v podstate bez premysleni volil UN... a odpustil bych jim i rimsky cislice, coz obecne nesnasim. tenhle model se jim moc povedl.

Odesláno

Nardinům bohužel chronography moc nejdou, tyhle se jim imho taky moc nepovedly. Malá špatně umístěná datumka, římská 12 a 6 působí na stopkách divně, "plný" nožky se mi taky nelíbí, pouzdro pak vypadá taky divně. Za mě třeba klasika IWC Portuguese Chronograph s modřenýma ručkama jsou mnohem lepší ve všech směrech. Ebel mám docela rád, ale tenhle model mě taky moc nebere, nějak mi ten ciferník neladí...

U IWC a Zenith by se určitě našly povedenější chrona.

ja u tech IWC nezkousnu tu chybejici sestku a dvanactku. to same dela Longines..... jinak UN jsem mel u Dusaka na ruce a prijdou mi takovy retro a nevim jestli v mych 37 chci byt retro....

Posted Image

UN dělá pěkný hodinky, ale spíš bez stopek.

Odesláno

Tak tu naozaoj nieje co riesit UN je UN aj ked u tohoto modelu mi vadila ich vyska(ja mam radsej nizsie hodinky) ale dalo sa na to zvyknut. Takze za mna tiez UN.Aj ked musim suhlasit s Viktorom maju krajsie modeli bez chrona.

Odesláno

a nejake jine s modryma rucickama a svetlym cifernikem do cca 150 tis? ja netrvam na techto dvou znackach, ale moc dalsich jsem nenasel....

Odesláno (upraveno)

obdélníkové mám, resp. čtvercaté - TH Monaco. Hodinkek s černým ciferníkem jsou mraky, ale se světlým jich moc není...Ještě jsem našel tyhle Ebelky, ale to buda asi nějaká limitka za pěknou řachu.....

post-2749-066857600 1341224842.jpg

Upraveno uživatelem hulk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...