Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Předem - netlučte mi - jsem vyznavač manuálních hodinek a hlavně primek. Nicméně občas ke mně zavítaly i jiné hodinky. Dnes jsem měnil baterku u hodinek Sector 450 chrono quartz a k mému údivu na mne vykouklo tohle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Nějak mi hlava nebere, kam se tam těch 22 šutrů vejde a k čenmu je jich v quartzu potřeba tolik? Díky za laskavé poučení neznalého.

• po měsících...
Odesláno

Super poklad dal jsem za ně 1500 už bych je nechtěl ani zadarmo. Zákazník je po výměně baterky utopil. Nechtěl do nich vrážet peníze protože už v záruce je taky utopil. Tak jsem je přetěsnil a taky jsem je utopil. Pokaždé povolené víčko. Když jsem je koupil tak jsem potřeboval článek náramku nikdo u nás v Evropě ani výrobce nebyl ochoten zajistit jeden článek. Nakonec jsem ho sehnal v USA a to tak že tam ho objednal hodinář u taliánů a poslal mi ho. Takže Sector NE.

Odesláno

Já za ně před lety dal mnohem víc a nelituju. Používal jsem je jako pracovní hodinky na těžké práce - třeba zedničinu na baráku a podobně a ve vodě byly taky každou chvíli - a nikdy se ani nezarosily - já můžu dát recenzi jen a jen kladnou - jestli třeba tamty neměly nějakou skrytou vadu.

Odesláno

Ty moje mají za sebou drsnou minulost a několik výměn baterie a nikdy s nimi nebyl ten nejmenší problém. Bohužel jsem se odklonil od baterkových hodinek, tak jen leží v šuplíku a občas si je vezmu na hrubou práci. Klidně ti je můžu zapůjčit na otestování.

Odesláno

Super poklad dal jsem za ně 1500 už bych je nechtěl ani zadarmo. Zákazník je po výměně baterky utopil. Nechtěl do nich vrážet peníze protože už v záruce je taky utopil. Tak jsem je přetěsnil a taky jsem je utopil. Pokaždé povolené víčko. Když jsem je koupil tak jsem potřeboval článek náramku nikdo u nás v Evropě ani výrobce nebyl ochoten zajistit jeden článek. Nakonec jsem ho sehnal v USA a to tak že tam ho objednal hodinář u taliánů a poslal mi ho. Takže Sector NE.

Jo a ještě perlička - ten článek tahu mám doma jeden navíc. :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...