Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Můžu ti klidně udělat specialní nabídku na tyhle :speak_cool:

... jsem netušil, že Poker Stars dělá svojí edici TAGů ... Jaký mají průměr? TAGy tolik neznám - vychází ten model z nějaké běžné série?

To se dá pouze vyhrát nebo "jen" koupit? :-)

Odesláno

... jsem netušil, že Poker Stars dělá svojí edici TAGů ... Jaký mají průměr? TAGy tolik neznám - vychází ten model z nějaké běžné série?

To se dá pouze vyhrát nebo "jen" koupit? :-)

Vychází to z modelu Aquaracer, průměr mají 41mm. Obojí to jsou sériové hodinky který mají logo PokerStars.

Pravda je někdě na půl cesty, dají se koupit přímo u PokerStars ve VIP store za body které dostáváš při hraní.

A jinak ptal jsem se už v minulém příspěvku jestli můžeš prozradit kam jedeš hrát? Konkrétní turnaj a buy in po tobě nechci jen na jaké místo... ;-)

Odesláno

Teď se objevily na eBay jedny starší Omegy, údajně z roku 1950 s pokerovým vzhledem, ale nejspíš to bude nějaká skládačka. Link zde.

... už jsem se těšil na nához, ale cena je přemrštěná ... do toho nejdu... :-)

• po 3 týdnech...
Odesláno

A proč by na poker měly být hodinky s poker obrázky ? Všichni vědí, co hrají a mít to ještě na hodinkách mi přijde spíš přehnaný. Nejlepší žádné hodinky, o nich ta hra asi není. Pokud mě vyděsí soupeřovy rolexky a ne jeho hra, mám asi problém jinde než na zápěstí. sad01_anim.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...