Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To určitě :D, stačí mi všeobecný názor, ale dík za tip

každej ženskej sluší něco jinýho... cameron diazový submarinery... heleně fibingerový už by asi tolik nesedly...

/chtělo by to pořádný foto postavy, aby se dalo něco navrhnout/ :)

Upraveno uživatelem voyageusedutemps
  • Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Která je Heidi, ta s doutníkem?

EDIT: Aha, už to vidím.:) Ale kdo je s doutníkem?

Odesláno

U Rolexek je to těžké, všeobecně známka úspěchu, ale na mě prostě příliš okatá... Poslední dobou mě baví Glashutte, u těhle bych neváhala ani minutu.

post-20072-051728700 1341476127.jpg

Rolex.

Odesláno

Když už vybíráš, jsem zvědavý jestli i něco koupíš :whistling: . Pokud jenom chceš prodat ty plasťáky a pak se tady už neukázat tak v pohodě, jinak si nasíráš zbytek fóra.

Odesláno (upraveno)

Když už vybíráš, jsem zvědavý jestli i něco koupíš :whistling: .

No a proč myslíš, že je prodává? Něco málo přidá a osmidenní Paneraie jsou doma. Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Než mi to smazali, prodávala jsem tu Maurice Lacroix s diamanty... Ty plasťáky byla rychlovka k moři

Když už vybíráš, jsem zvědavý jestli i něco koupíš :whistling: . Pokud jenom chceš prodat ty plasťáky a pak se tady už neukázat tak v pohodě, jinak si nasíráš zbytek fóra.

Odesláno

Tak teď nevím, nosím li Paneraie jsem muž či žena nebo hermafrodit? :)

Tys byl vždycky divný............ :whistling: ......vždyť už ani nechodíš na obědy.......omlouvám se za OT.......
Odesláno

K tomu nemám co dodat, reálná fotka vypadá ještě líp, než z propagace. Asi nejhezčí model Panerai.

Tak teď nevím, nosím li Paneraie jsem muž či žena nebo hermafrodit? :)

post-3584-020083600 1341480749.jpg

Odesláno

Určitě i to tam hraje svoji roli.... A jaký je váš názor na Speedmaster vs. žena?

post-20072-043474600 1341472332.jpg

Moje zena nosi nekolikatery me hodinky vcetne Steinhart Marine Chrono, ktere maji 44 mm a naramne ji slusi. Speedy ale nevimproc nechce.
Odesláno

Mám slabost pro Omega, ale to je jako nosit dříví do lesa, tak jsem se chtěla mrknout i po jiných značkách...

Moje zena nosi nekolikatery me hodinky vcetne Steinhart Marine Chrono, ktere maji 44 mm a naramne ji slusi. Speedy ale nevimproc nechce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...