voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) To určitě , stačí mi všeobecný názor, ale dík za tip každej ženskej sluší něco jinýho... cameron diazový submarinery... heleně fibingerový už by asi tolik nesedly... /chtělo by to pořádný foto postavy, aby se dalo něco navrhnout/ Upraveno 5. července 2012 uživatelem voyageusedutemps
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Heidi je v nich dokonalá, no asi nad nimi začnu vážněji uvažovat... Ale pořád mě láká něco s budíkama...
sibirnaya Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) Ale pořád mě láká něco s budíkama... ale bacha, Heidi ma na 90% 40mm verzi.. Upraveno 5. července 2012 uživatelem sibirnaya
Návštěvník Kamil Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Která je Heidi, ta s doutníkem? EDIT: Aha, už to vidím. Ale kdo je s doutníkem?
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 U této značky se mi víc líbí klasika, chybí tu ta dominanta výrazných čísel... ale bacha, Heidi ma na 90% 40mm verzi..
sibirnaya Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 nebo tydle budikovy, ty maj jen 40mm - PAM310
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Tak tyhle u mě zatím vedou, mají od obojího tak akorát. nebo tydle budikovy, ty maj jen 40mm - PAM310
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 A jaké pánské jsou podle tebe lepší? Panerai se k ženským nehodí. tahle kombinace vypadá hrozně.
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 U Rolexek je to těžké, všeobecně známka úspěchu, ale na mě prostě příliš okatá... Poslední dobou mě baví Glashutte, u těhle bych neváhala ani minutu. Rolex.
ivan_989 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) Upraveno 5. července 2012 uživatelem ivan_989
sect Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Když už vybíráš, jsem zvědavý jestli i něco koupíš . Pokud jenom chceš prodat ty plasťáky a pak se tady už neukázat tak v pohodě, jinak si nasíráš zbytek fóra.
Micey Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) Když už vybíráš, jsem zvědavý jestli i něco koupíš . No a proč myslíš, že je prodává? Něco málo přidá a osmidenní Paneraie jsou doma. Upraveno 5. července 2012 uživatelem Micey
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Než mi to smazali, prodávala jsem tu Maurice Lacroix s diamanty... Ty plasťáky byla rychlovka k moři Když už vybíráš, jsem zvědavý jestli i něco koupíš . Pokud jenom chceš prodat ty plasťáky a pak se tady už neukázat tak v pohodě, jinak si nasíráš zbytek fóra.
tombed Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Tak teď nevím, nosím li Paneraie jsem muž či žena nebo hermafrodit?
sect Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Tak teď nevím, nosím li Paneraie jsem muž či žena nebo hermafrodit? Tys byl vždycky divný............ ......vždyť už ani nechodíš na obědy.......omlouvám se za OT.......
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 K tomu nemám co dodat, reálná fotka vypadá ještě líp, než z propagace. Asi nejhezčí model Panerai. Tak teď nevím, nosím li Paneraie jsem muž či žena nebo hermafrodit?
tombed Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 přes poledne jsem v Ostravě sporadicky, ty choď na srazy a pak můžeš mluvit
Petr Svenda Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Určitě i to tam hraje svoji roli.... A jaký je váš názor na Speedmaster vs. žena? Moje zena nosi nekolikatery me hodinky vcetne Steinhart Marine Chrono, ktere maji 44 mm a naramne ji slusi. Speedy ale nevimproc nechce.
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Mám slabost pro Omega, ale to je jako nosit dříví do lesa, tak jsem se chtěla mrknout i po jiných značkách... Moje zena nosi nekolikatery me hodinky vcetne Steinhart Marine Chrono, ktere maji 44 mm a naramne ji slusi. Speedy ale nevimproc nechce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se