furo Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) Počas obdobia čakania na olivier bronze diver, ktorých výroba sa stále predlžuje som sa rozhodol skrátiť si čas kúpou nejakých lacných letných divers watch. Ako hrdému majiteľovi seiko skx 009 mi bolo jasné, že najviac muziky za málo peňazí nájdem opäť len u seika. Od Freddyho z 21jewels.com som objednal seiko 5 (sports) SNZF17K1 - pohodový nákup, cena nižšia ako na eBayi, free shipping - presne týždeň po zaplatení boli doma. Recenzia na "baby sumo" tu ešte nie je, takže pridám pár svojich postrehov a najmä fotiek. - pri rozbalení a prvom pohľade "naživo" mierne sklamanie - pomerne lacný ťah (navyše v rovnakej šírke 22 mm v celej dĺžke čo neznášam), jednoduché púzdro bez nápadu. Naopak čo sa mi páči - skvelé sumo ručky (dostali ma už pri mojich bývalých stargateoch), slušná lumi ale hlavne kovové orámovanie indexov, logo a ručky tvoria pri natočení na svetlo výborný dojem (viď fotky). Luneta šlape výborne, všetko je perfektne zlícované, aj najpriek tomu že sa jedná len o "K" verziu. Obul som ich na Maratac s čiernym prešitím, ktorý je určite lepšou voľbou ako originál lacný ťah. Nosia sa extra pohodlne, na priemer 42 mm som zvyknutý. Vzal som ich viackrát aj do bazéna a všetko bez problémov, aj keď sa nejedná o plnohodnotné potápky (water resist 100m). Veľké plus pre mňa osobne je čierna dátumovka, resp. day-date, naopak priehľad na strojek si mohli odpustiť. Záver: za smiešne peniaze veľmi slušné hodinky, ktoré urobia na slnku pri bazéne veľa parády. Upraveno 5. července 2012 uživatelem furo
lub Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 babysuma jsou fajn, dobrý výběr. mám je už podruhé a až na to fádní pouzdro (co lze taky očekávat v téhle cenové relaci) nemají chybu.konečně taky využívám maratac, který jim pěkně sedne.
luvalu Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Tvoje fotky a recenze rozhodli o tom, že tyhle babysuma akutně potřebuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se