chicon Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 dnešní akvizice - zatím fotky od prodejce, až mi příjdou, přidám vlastní... Krásně zachovalé! Odkud jsou a za kolik se ti je podařilo sehnat? (teda pokud to není tajemství )
VintageLover Odesláno 23. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2012 Krásně zachovalé! Odkud jsou a za kolik se ti je podařilo sehnat? (teda pokud to není tajemství ) To vypadá na allegro Ale necháme radši Marka...
VintageLover Odesláno 24. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Sice to není úplně vintage, ale rozhodně nezapřou vintage vzhled... Glashutte Senator chrono
marekparek111 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 To vypadá na allegro Ale necháme radši Marka... Jj máš to pravdu, jsou z aukce na allegru. Celou dobu se cena drzela, ke konci to trosku "hupslo", ale kdyz ja je straaasne chtel :-) Prodejce ochotne komunikoval v prubehu aukce a poslal i fotky z prubehu castecne renovace (prelesteni, vycisteni atd.) takze jsem se mohl presvedcit, ze to mel v rukou odbornik. Konecna cena 2700 zl, tzn. cca 16,5 tis. kc coz mi porad jeste neprijde az tak prehnane za kvalitne zrenovovane hodinky s 18k Ag plastem , ktere se mi navic perfektne hodi do konceptu sbirky.
VintageLover Odesláno 25. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Jj máš to pravdu, jsou z aukce na allegru. Celou dobu se cena drzela, ke konci to trosku "hupslo", ale kdyz ja je straaasne chtel :-) Prodejce ochotne komunikoval v prubehu aukce a poslal i fotky z prubehu castecne renovace (prelesteni, vycisteni atd.) takze jsem se mohl presvedcit, ze to mel v rukou odbornik. Konecna cena 2700 zl, tzn. cca 16,5 tis. kc coz mi porad jeste neprijde az tak prehnane za kvalitne zrenovovane hodinky s 18k Ag plastem , ktere se mi navic perfektne hodi do konceptu sbirky. Mám podobné 18K v původním stavu, dokonce i ciferník nemá patinu
chicon Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Jj máš to pravdu, jsou z aukce na allegru. Celou dobu se cena drzela, ke konci to trosku "hupslo", ale kdyz ja je straaasne chtel :-) Prodejce ochotne komunikoval v prubehu aukce a poslal i fotky z prubehu castecne renovace (prelesteni, vycisteni atd.) takze jsem se mohl presvedcit, ze to mel v rukou odbornik. Konecna cena 2700 zl, tzn. cca 16,5 tis. kc coz mi porad jeste neprijde az tak prehnane za kvalitne zrenovovane hodinky s 18k Ag plastem , ktere se mi navic perfektne hodi do konceptu sbirky. Díky za info a ještě jednou gratulace, opravdu krásné hodinky! Já nemám s Allegrem moc dobré zkušenosti, zkoušel jsem tam koupit jedny vintage hodinky, ale prodejce byl naprosto neochotný a na konci aukce mi zrušil příhoz - nechtěl je poslat k nám, přitom v popisu aukce měl možnost zaslání do zahraničí... no co už.
VintageLover Odesláno 28. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2012 Zase to trošku oživím PP
VintageLover Odesláno 28. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2012 a další Pateky, ODKAZ TU
VintageLover Odesláno 28. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2012 Narazil jsem tady na fóru na zajímavé vintage Kelek Racing Chronograph - KLIK
VintageLover Odesláno 28. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2012 Další KELEK (Valjoux 7733)
Jeronimo Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 Přejmenoval bych tento počin na slintací vlákno, chodím se sem ukájet asi 2x denně. Taky něco přidám. Hodně se mi líbí chronografy Bullhead
VintageLover Odesláno 28. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2012 Přejmenoval bych tento počin na slintací vlákno, chodím se sem ukájet asi 2x denně. Taky něco přidám. Hodně se mi líbí chronografy Bullhead BULLHEAD z Japonska A dá se koupit poměrně levně
VintageLover Odesláno 28. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2012 Ty Bulovy jsou taky perfekt , prostě sedmdesátá léta
Jeronimo Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 Ano. Citizeny se dělaly ještě s krvavě červeným cifrem a v hranatých pouzdrech. Tak jěště něco sem prsknu:
VintageLover Odesláno 7. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Je třeba oživit toto vlákno.Onehdá tady Zemic postoval své Chronographe Suisse s černým cifrem... přidávám úžasné Omegy ze 40. let
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se