Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dnešní akvizice - zatím fotky od prodejce, až mi příjdou, přidám vlastní...

post-23165-028280300 1342989232.jpg post-23165-059273800 1342989250.jpg

Krásně zachovalé! Odkud jsou a za kolik se ti je podařilo sehnat? (teda pokud to není tajemství ;) )

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To vypadá na allegro :)

Ale necháme radši Marka...

Jj máš to pravdu, jsou z aukce na allegru. Celou dobu se cena drzela, ke konci to trosku "hupslo", ale kdyz ja je straaasne chtel :-) Prodejce ochotne komunikoval v prubehu aukce a poslal i fotky z prubehu castecne renovace (prelesteni, vycisteni atd.) takze jsem se mohl presvedcit, ze to mel v rukou odbornik. Konecna cena 2700 zl, tzn. cca 16,5 tis. kc coz mi porad jeste neprijde az tak prehnane za kvalitne zrenovovane hodinky s 18k Ag plastem , ktere se mi navic perfektne hodi do konceptu sbirky.

Odesláno

Jj máš to pravdu, jsou z aukce na allegru. Celou dobu se cena drzela, ke konci to trosku "hupslo", ale kdyz ja je straaasne chtel :-) Prodejce ochotne komunikoval v prubehu aukce a poslal i fotky z prubehu castecne renovace (prelesteni, vycisteni atd.) takze jsem se mohl presvedcit, ze to mel v rukou odbornik. Konecna cena 2700 zl, tzn. cca 16,5 tis. kc coz mi porad jeste neprijde az tak prehnane za kvalitne zrenovovane hodinky s 18k Ag plastem , ktere se mi navic perfektne hodi do konceptu sbirky.

Mám podobné 18K v původním stavu, dokonce i ciferník nemá patinu :)

Odesláno

Díky za info a ještě jednou gratulace, opravdu krásné hodinky!

Já nemám s Allegrem moc dobré zkušenosti, zkoušel jsem tam koupit jedny vintage hodinky, ale prodejce byl naprosto neochotný a na konci aukce mi zrušil příhoz - nechtěl je poslat k nám, přitom v popisu aukce měl možnost zaslání do zahraničí... no co už.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...