roman_d Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 Pěkná recenze a pěkný hodiny,taky jsem zabrousil do katalogu traseru a je tam pár kousků..viděl bych to na výlet k jakubovi
Quido Morava Odesláno 18. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Tak jsem možná už našel k nim ten správný řemen...(kromě RIOS Bass pochopitelně, ale tten je syntetický - hledal jsem přírodní)
misoo Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) Opticky mi to celkom sedi, takze pokial nemas horsiu citatelnost, tak vsetko OK, z fotiek sa mi to zda snad aj lepsie ako pred tym... A novy remen je supr, aj ked stale tam nejako vidim cierny s tmavosedym presivanim Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem misoo
Quido Morava Odesláno 14. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Takto si teď rozumíme nejvíce ještě jsem si je nechal lehce doladit (teď dělají na ruce v dlohodobém průměru +0,75s/ den), takže pomalu, ale jistě se stávají mými univerzálkami, které už skoro nesundávám z ruky...
Fishi Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Neskutečně se mi líběj, ale jenom na nato strapu či tom koženym hnědym, o traserech obecně uvažuju už delší dobu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se