zekon7302 Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Odesláno 15. července 2012 Dnes jsem si udělal výlet do jihomoravské metrpole,samozřejmě za jediným účelem,cena byla více než příznivá,tak ani to dnešní počasí mně od toho neodradilo.Hodinky i přes svoji robustnost sedí na ruce perfektně,lumi je úžasná,majitel garantoval přesnost do pěti vteřin za měsíc,a ke všemu jsou ještě v záruce,taky člen,avšak nechtěl být jmenován tak mu aspoň takhle chci poděkovat,účel plní a taky radost dělají od momentu co je mám,děkuji za super obchod.
zekon7302 Odesláno 15. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2012 ještě nějaké parametry,i když si myslím že tyto hodinky nejsou nějak neznámé,no a ten účel?,pernamentka na bazén,i když mám už dvoje potápky,asi jsem chtěl spíš něco kromě notoricky známých Seiko a Orient,skrátka ,,chronobundus" strojek ETA 2824vodotěsnost 1000mšroubovací korunka+heliový ventiljednosměrně otočná luneta5mm safír s vnitřním ARprůměr 45mm
vikhra Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Odesláno 15. července 2012 Zekon ten cifr je paráda a ani jsem pořádně ještě nezaregistroval, že Tritony mají uchycení řemenu v imbusu.
zekon7302 Odesláno 15. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2012 Zekon ten cifr je paráda a ani jsem pořádně ještě nezaregistroval, že Tritony mají uchycení řemenu v imbusu. Taky jsem si to všiml až jsem je dostal do ruk,ale už uvažuji že spíchnu žraloka se žlutým prošitím,ta guma mi nějak nesedí.
cretino Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 paradne hodinky, tiez som o nich uvazoval.. gratulujem ku kupe
zekon7302 Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Dík kluci,každopádně dělaj radost,někdo by řekl že na moji ruku velké,ale kupodivu sedí fakt dobře,jediné co mi vadilo byl ten gumový řemen,tlačil i když jsem ho měl na volno,tak ho dnes vystřídal žralok,už teď je to pohodlnější .
guca Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Jsou to pořádné potápky. Možná máš trochu menší zápěstí (já taky cca 17,5 cm), ale je to o tvém pocitu při nošení. Názory druhých v tomto směru nejsou podstatné. Ten žralok s kontrastním prošitím je hustej . Ať ti dlouho dělají radost.
bandicoot Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Hm, jde to i bez plastickyho cifru. Ty barvicky to pekne rozehraly...
zekon7302 Odesláno 25. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Jedna věc mi na tom vadí,celé hodinky jsou celkem bytelné až na tu sponu,zapínání je v pohodě,vadí mi to uchycení na stěžejky,mohli tam spíš udělat nějakou mikroregulaci když už jsou to potápky tak extenzi a ani by mi nevadilo že by byla dražší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se