Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry vecer,

jake mate zkusenosti s timto obchodem? Rozhodnul jsem se koupit Omega Seamaster Planet Ocean a cena za nove a jeste u nas se mi u nich zda dost nizka.

Diky

P.S.

Odesláno

Prosel jsem, co se dalo. Reakce jsou na obchod rozporuplne. Zadna reakce taky rakce :-) Takze radeji s nimi nechci mit nic spolecneho.

Odesláno

Také jsem tam kupoval a protože to mám blízko tak osobní odběr.

Je to jeden člověk bydlící v RD a doma nemá nic,asi všechno pouze na objednávku a dovoz. Ale s vlastním obchodem naprostá spokojenost.Můžu doporučit.

• po měsících...
Odesláno

pro Deamona: už jsme to tady někdy dávno psal, ale opakování matka moudrosti.

Poptával jsem jedny Omegy a měl jsme dotaz na záruční karty. bylo mi opovozeno, že záruka je pouze od nich. Po mých dalších dotazech najednou záručáky nebyl problém..že je Omega posílá samostatně...blabla...že nakupují od Omegy přímo...blablabla..kecy v kleci jak nachytat hejly.

Jinak pokud jsi vnímavý, poznáš už další znaky "sm.dící ryby" sám.

Odesláno (upraveno)

pro Deamona: už jsme to tady někdy dávno psal, ale opakování matka moudrosti.

Poptával jsem jedny Omegy a měl jsme dotaz na záruční karty. bylo mi opovozeno, že záruka je pouze od nich. Po mých dalších dotazech najednou záručáky nebyl problém..že je Omega posílá samostatně...blabla...že nakupují od Omegy přímo...blablabla..kecy v kleci jak nachytat hejly.

Jinak pokud jsi vnímavý, poznáš už další znaky "sm.dící ryby" sám.

Díky za objasnění,vzpomínám si na to z vlákna,jen se mi to nespojilo s Tebou.Ted by mě docela zajímalo,jak by obědnal starý PO,když nejdou obědnat ani u Dušáka,když tedy nakupujou přímo u Omegy.Já je tam poptával asi cca 2 měsíce zpátky a bylo mi bleskově odpovězeno,že není problém.No s těma zárukama je to divný,ale maj to napsaný i v podmínkách řešení reklamací.Ale u takhle drahejch strojů je to napováženou.

Upraveno uživatelem Daemonultimate

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...