schipe Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Dobry vecer, jake mate zkusenosti s timto obchodem? Rozhodnul jsem se koupit Omega Seamaster Planet Ocean a cena za nove a jeste u nas se mi u nich zda dost nizka. Diky P.S.
schipe Odesláno 23. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2012 Prosel jsem, co se dalo. Reakce jsou na obchod rozporuplne. Zadna reakce taky rakce :-) Takze radeji s nimi nechci mit nic spolecneho.
luboš72 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Ja som v aprili objednal citizen a dosli na slovensko za par dni, vsetko bolo ok
kdojinej Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Já tam kupoval taky a všechno v pohodě.
Lihard Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Můj nákup také proběhl bez komplikací.
leon Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Taky jsem tam nakupoval a během roku asi dvakrát.Vždycky bylo vše v nejlepším pořádku.
schipe Odesláno 25. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Panove diky za reakce. Asi si to necham jeste projit hlavou :-)
Oliver333 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Kámoš tam párkrát kupoval a žádný problém.
belkov Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Také jsem tam kupoval a protože to mám blízko tak osobní odběr.Je to jeden člověk bydlící v RD a doma nemá nic,asi všechno pouze na objednávku a dovoz. Ale s vlastním obchodem naprostá spokojenost.Můžu doporučit.
delikvent Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Tiez am to zaujima. pocul som chvlau ale i zle skusenosti. Nevim tak tiez by som tam nieco kupil fajn ceny. len neviem neviem
Beny_HD Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Ahoj minulý týden jsem si u něj objednal hodinky Cityzeny AS4050-51e ve středu jsem si pro ně jel. Vyzvedl jsem si je na uvedené adrese provozovny. Naprostá spokojenost.
AlbertCZ1 Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Nakupoval jsem tam minulý týden Seiko Monster. Jeden den jsem objednal, druhý den bylo zboží doma.
spartakcz Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Jednou jsem tam realizoval nákup a vše OK.
Daemonultimate Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 (upraveno) Podvodníci - nic nebrat. Tomu říkám informace.A proč se nedozvíme? Upraveno 22. října 2012 uživatelem Daemonultimate
Hajek Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 pro Deamona: už jsme to tady někdy dávno psal, ale opakování matka moudrosti.Poptával jsem jedny Omegy a měl jsme dotaz na záruční karty. bylo mi opovozeno, že záruka je pouze od nich. Po mých dalších dotazech najednou záručáky nebyl problém..že je Omega posílá samostatně...blabla...že nakupují od Omegy přímo...blablabla..kecy v kleci jak nachytat hejly. Jinak pokud jsi vnímavý, poznáš už další znaky "sm.dící ryby" sám.
Daemonultimate Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 (upraveno) pro Deamona: už jsme to tady někdy dávno psal, ale opakování matka moudrosti.Poptával jsem jedny Omegy a měl jsme dotaz na záruční karty. bylo mi opovozeno, že záruka je pouze od nich. Po mých dalších dotazech najednou záručáky nebyl problém..že je Omega posílá samostatně...blabla...že nakupují od Omegy přímo...blablabla..kecy v kleci jak nachytat hejly. Jinak pokud jsi vnímavý, poznáš už další znaky "sm.dící ryby" sám. Díky za objasnění,vzpomínám si na to z vlákna,jen se mi to nespojilo s Tebou.Ted by mě docela zajímalo,jak by obědnal starý PO,když nejdou obědnat ani u Dušáka,když tedy nakupujou přímo u Omegy.Já je tam poptával asi cca 2 měsíce zpátky a bylo mi bleskově odpovězeno,že není problém.No s těma zárukama je to divný,ale maj to napsaný i v podmínkách řešení reklamací.Ale u takhle drahejch strojů je to napováženou. Upraveno 22. října 2012 uživatelem Daemonultimate
belmondo Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Vse uvedeno skladem, kdyz objednam, omluvny mail ze skladem neni a ze dodavka tak za 3 tydny, ceska klasika
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se