Kristian.nov Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Ahoj, díky zdejšímu členovi můžu na ruce nosit,tuhle poctu československým pilotům v Anglii za WWII a jejich nádherným hodinkám Longines. Nejsou zde na fóru jediné a už se tu o nich několikrát mluvilo. Přiznám se, že jsem trošku s koupí váhal a když jsem se rozhodl, tak spíše ze zvědavosti a ozkoušení... Před čtyřmi dny jsem je dal na ruku a od tédoby se od nich nemohu odpoutat, při každém pohledu na ně, se mi líbí čím dálvíc. Zkrátka krásný retro kousek. Uvnitř krasně nahlas a pomalým krokem bije renovovaný Wehrmachtwerk kalibr AS1130, který se vyráběl mezi roky 1936 až 1967. Docela mě bere pocit, že slyším na ruce tikat stroj minimálně 45 let starý, ale dost možná ještě mnohem starší a to v krásném novém pouzdře. Přesnost jsem zatím neměřil, ale za ony čtyři dny seřizovat nepotřebovali... Nosí se náramně, perfektně sedí a jsou fakt pohodlný. Jen řemen mi úplně k srdci nepřirostl, už koukám po jiném. Takže ještě pár fotek...
Rudina Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 pěkné hodinky, taky jsem na ně v prodejo pokukoval, ale odradil mě ten wehrmacht, nějak jsem to nemohl překousnout, že tam dal němčourský strojek. V jiných hodinkách by mi to nevadilo, ale tady jo. Ale jinak opradu pěkné.
libor2002 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 V 17. 7. 2012 v 7:28, 'Rudina' napsal: nějak jsem to nemohl překousnout, že tam dal němčourský strojek... dyd AS 1130 je svycar a vic bych v tom zadnou symboliku nehledal Kristian: rekl bych, ze vahavcu na tyhle hodinky bylo hodne. Kazdopadne at ti delaji radost
funf5 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Ať slouží a dělají radost a kdo váhal, prováhal Krásně jsi je nafotil...
Kristian.nov Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Jinak co se týče přesnosti, udělali cca +30sec za tři dny, to myslim, na takhle starej strojek, neni špatný. Měl sem je celou dobu na ruce a to i v noci. S odkládáním do správný polohy to může bejt lepší... Jo a děkuju funf5, fakt z nich mám radost...
marekparek111 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 nadherny hodinky - gratuluju! ja provahal... :-(
ouskavl Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Odesláno 21. července 2012 (upraveno) Velká gratulace! Den jsem nebyl u kompjůtru, a prošvihl je, ještě teď si rvu vlasy Ať slouží!!!!!!! Upraveno 21. července 2012 uživatelem ouskavl
robo Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Perfektné hodinky. Gratulácia k vintage style hoďkám.
vladimir72 Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 V 17. 7. 2012 v 10:12, 'libor2002' napsal: dyd AS 1130 je svycar a vic bych v tom zadnou symboliku nehledal Kristian: rekl bych, ze vahavcu na tyhle hodinky bylo hodne. Kazdopadne at ti delaji radost Bohužel krutá pravda, tak dlouho jsem na ně jen koukal až jsem byl druhej
Kristian.nov Odesláno 23. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2012 Tak sem na ně zkusil jinej řemen, co myslíte?
StK323f Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 V 23. 7. 2012 v 18:19, 'Kristian.nov' napsal: Tak sem na ně zkusil jinej řemen, co myslíte? Tenhle řemen je moc pěknej, ale mě přijde ten původní hezčí. Víc mi evokuje válku, asi ty cvoky. Jinak moc krásný hodinky. Přeju ať slouží.
Stýf Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 Dle mého jim moc sluší a myslím,že vypadá lépe než ten původní.Smím se zeptat co je to zač?Já mám na nich shell cordovan od Janka.
Kristian.nov Odesláno 23. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2012 V 23. 7. 2012 v 19:15, 'Stýf' napsal: Dle mého jim moc sluší a myslím,že vypadá lépe než ten původní.Smím se zeptat co je to zač? Já mám na nich shell cordovan od Janka. Přiznám se že ani nevím, koupil jsem ho tady na fóru. Měl na sobě visačku SpiStraps. Ta tvoje fotka je parádní, ten řemen k tomuhle stylu sedí...
Stýf Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 V 23. 7. 2012 v 22:05, 'Kristian.nov' napsal: Přiznám se že ani nevím, koupil jsem ho tady na fóru. Měl na sobě visačku SpiStraps. Ta tvoje fotka je parádní, ten řemen k tomuhle stylu sedí... Díky.Takže asi z dílny zdejšího člena "spinach"- pěkná práce.Celkově bych řekl,že je tady na fóru dost šikovných kluků,co dělá moc pěkné řemeny.
Kristian.nov Odesláno 24. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Tak ještě na ukázku, jak se z nich odečítá čas v noci a vůbec v temnějších chvílích:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se