Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Chtěl jsem už něco s 7750kou. Přesnost zatím +2s/24h.

Skoro bych rekl, ze na Hamiltony presnost nevidana. Na ruce? Nebo odlozeno do "idealni" polohy? Jo, lide si nekdy stezuji na luminiscenci, jak je na tom ten tvuj model? Subjektivne. Upraveno uživatelem soigia
Odesláno

Skoro bych rekl, ze na Hamiltony presnost nevidana. Na ruce? Nebo odlozeno do "idealni" polohy? Jo, lide si nekdy stezuji na luminiscenci, jak je na tom ten tvuj model? Subjektivne.

Zatím jsem je měl jeden den na ruce, druhý den ve windru, atd. na střídačku. "Ideální" polohu nemám ještě zjištěnou, v dohledné době se na to ale chystám.

Mám Fortis Marinemaster, o kterých se všude tvrdí, jak mají skvělou luminiscenci, což je pravda. U Hamiltonů subjektivně říkám, že nejsou nijak "hrozné". Akorát "lumi plošky" jsou prostě menší, než u Fortisů, ale to na funkci přečtení času ve tmě nemá žádný vliv. Chystám se udělat test lumi - Fortis X Hamilton (výdrž a intenzita lumi třeba po 3-6 hodinách, při nasvícení obou hodinek denním světlem) - sám jsem na to zvědav. Pak to sem napíšu.

Odesláno

Skoro bych rekl, ze na Hamiltony presnost nevidana. Na ruce? Nebo odlozeno do "idealni" polohy? Jo, lide si nekdy stezuji na luminiscenci, jak je na tom ten tvuj model? Subjektivne.

Včera jsem to zkoušel. Cca 1,5 hodiny jsem oboje hodinky nechal vedle sebe "nasvítit" na denním světle. Potom jsem je dal do tmy...na čitelnost jsem se chodil koukat po půlhodinách cca 5 hodin a byla ve směs subjektivně řečeno "stejná". Takže tak.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...