karel hb Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Zdravím, včera večer se v prodejní sekci objevil inzerát na jedny chrona a posléze se přenesl na přestřelku mezi prodávajícím (nevím už nick) a vrabym a ne zrovna slušnou. Dnes jsem se chtěl podívat, jak to vše dopadlo a celé vlákno je pryč. Předpokládám, že mazat nebo přemisťovat vlákna může jen administrátor a ne ten, kdo vlákno založil. Pokud se inzerát přemístil a nebo jsem ho někde přehlédl, tak se omlouvám, ale pokud byl smazán, zajímal by mne důvod. Děkuji.
Horhe Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 montuješ se do cizího vlákna a nesplňuješ pravidla prodeje tak raději .................... jinak pane SZ (vladimír72)omlouvám se za OT Sice jsem to nečetl, ale předpokládám, že vraby pindal do prodejního vlákna jako obvykle, místo aby to v tichosti nahlásil, Zmizík se asi ohnal a pak se stal obětí moderátorské zvůle a inzerát by smazán.
ouskavl Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Musím se Vrabyho zastat, jen upozurnil že prodece má 35 příspevků a nesplňuje pravidla, a dostal zato slušnou čočku. Taky jsem si chtěl najít jak to dopadlo.
martin.951 Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Musím se Vrabyho zastat, jen upozurnil že prodece má 35 příspevků a nesplňuje pravidla, a dostal zato slušnou čočku. Taky jsem si chtěl najít jak to dopadlo. Vraby to má nahlásit a né se s*rat do každýho prodejního vlákna teda, který se mu nezdá žejo ale jinak souhlas že několik reinkarnací stejného člena v tom dělá pěknej nepořádek.
ouskavl Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Vraby to má nahlásit a né se s*rat do každýho prodejního vlákna teda, který se mu nezdá žejo ale jinak souhlas že několik reinkarnací stejného člena v tom dělá pěknej nepořádek. Samozřejmě souhlasím, že to měl nahlásit a byl by klid.
karel hb Odesláno 22. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Tak už jsem pronikl do problému a děkuji všem za vyjádření. Jen mi stále uniká, proč bylo vlákno smazáno. Vrabyho se nezastávám, ale pár podobných upozornění v diskuzi tady po změně pravidel bylo a nikdo to nijak nekomentoval ani neodsuzoval. Ale předpokládám, že ke smazání došlo kvůli vulgarismům, potom je to asi v pořádku. I když na druhé straně je to škoda, člověk si pak těžko udělá objektivní názor na některé členy, když se budou všechna negativa mazat. Koneckonců je to diskuze a každý má nárok vyjádřit svůj názor, je přece demokracie. A když to někdo jinak neumí, tak se asi nedá nic dělat. Ale pokud se pletu, tak se předem omlouvám.
Jay Doll Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Ke smazání došlo primárně kvůli nedodržení pravidel ohledně prodeje (t.j. splnění obou podmínek: 50 příspěvků a 1/2 roku od registrace). Vulgarity jsou dalším důvodem, nicméně v tomto případě nikoliv tím hlavním. Ještě mohl Zmizík za ty nadávky dostat BAN, ale od toho jsem zatím upustil. Nicméně to stále zvažuji, protože mě dneska taky poslal někam... uvidím večer Jako moderátor jsem se nechoval jako krysa z kanálu, jaydolíku. Hele, polib mně prĐel. Nazdar.
Gilius Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Jayi...nejsi snad princezna z porcelánu....víš, kolik lidí mne tady kdy poslalo někam ( ok, třeba do pr*ele )....jsme tady hlavně mezi chlapama, banovat za tohle....no nevím, nevím......s Milisem jsem se taky poštěkal, ale řešit to takhle.....no, nebudu Ti do toho kecat, dělej, jak myslíš.
karel hb Odesláno 22. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2012 To Jay Doll: Děkuji za vysvětlení, já dočetl tu diskuzi do stádia, kdy jsem asi mylně pochopil, že zmizík počet příspěvků má nakonec v pořádku. Pokud počet příspěvků nesplňuje, potom smazání vlákna plně chápu, neb je to jasně dané v podmínkách.
jartop Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 ...Nicméně to stále zvažuji, protože mě dneska taky poslal někam... Asi mi něco uniklo, ale kam tě poslal???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se