Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,chci koupit levnejsi hodinky a do oka mi padli SEIKO,ale maji hardflex sklo,vim,ze je lepsi nez mineral,ale zajimaly by mne zkusenosti,to je jedine co me muze od koupe odradit.Diky

Odesláno

vydrzi to opravdu hodne... jinak na vetsinu seiko modelu se da sehnat na ebay safir za cca 50usd, ale myslim ze nebude potreba :) navic treba samuraje a monstra maji sklicka hodne zapustena pod lunetou...

Odesláno
Zdravim,chci koupit levnejsi hodinky a do oka mi padli SEIKO,ale maji hardflex sklo,vim,ze je lepsi nez mineral,ale zajimaly by mne zkusenosti,to je jedine co me muze od koupe odradit.Diky

Hardlex planuju na svych Atlasech (Gadget) vymenit za safir. Uz se mi jej podarilo na nekolika mistech poskrabat. Neni to moc videt, ale proc si neudelat maly tnuning hodinek.

Odesláno

Hardlex planuju na svych Atlasech (Gadget) vymenit za safir. Uz se mi jej podarilo na nekolika mistech poskrabat. Neni to moc videt, ale proc si neudelat maly tnuning hodinek.

To už plánuješ půl roku! :) Tak až se rozhodneš, jdu do toho s tebou.

Odesláno

Mám Monstra od 07/2006, absolvovaly vodní výcvik v Egyptě, nyní je nosí syn do školy, bez sebemenších škrábanců. Myslím, že je to především efekt zapuštěného sklíčka. Povědomě "horuji" za safír, ale jeho tvrdost může být za jistých okolností nevýhodou.

Odesláno

Puzivam Seiko Monster pocas cinnosti, kedy realne hrozi riziko poskodenia. Jeden krat dostali priamy uder zhruba do vrchnej tretiny sklicka hlinikovym JAKL-profilom a sam som bol prekvapeny, ze ostalo bez stopy.

Sice OT, ale na lunete mam zatial jediny maly skrabancek, co povazujem takmer za zazrak, lebo nou pomerne pravidelne do niecoho buchnem.

O nieco viac skrabancov mam na spodnej casti spony tahu.

Odesláno
vydrzi to opravdu hodne... jinak na vetsinu seiko modelu se da sehnat na ebay safir za cca 50usd, ale myslim ze nebude potreba :) navic treba samuraje a monstra maji sklicka hodne zapustena pod lunetou...

hledam na ebay sapphire na Seika,ale asi hledam spatne :( muzete mne navest?Diky

Odesláno

To už plánuješ půl roku! :) Tak až se rozhodneš, jdu do toho s tebou.

No jo, porad cekam na nejaky dobry kseft, abych mel zas nejake penize na konicek zvany Chronomag ;)

Odesláno
Sice OT, ale na lunete mam zatial jediny maly skrabancek, co povazujem takmer za zazrak, lebo nou pomerne pravidelne do niecoho buchnem.

O nieco viac skrabancov mam na spodnej casti spony tahu.

Spona tahu je na Monstrech vůbec docela zklamání - já už ji mám ojetou až hanba :-( Taky ovšem ty hodinky moc nešanuju a dělají se mnou skoro všechno...

Odesláno

Mám díky Kubsonovi samuraie od řína, nosím je každý den a to všude a žádný škrádanec na skle, je doré fakt. Sponu jsem měl malinko poškrábanou, ale díky Millsovi za nákup leštících ubrousků a Kamilovi za návod jak je používat mám se škrábanci pokoj. Doporučuji nakoupit.

Odesláno

No ja mel quartz CASIO ale meli safir, sklicko nebylo zapusteni a za 2 roky kazdodeniho noseni ani jeden skrabanec, zato tah a pouzdro celkem sedreny. Potom sem byl sokovak u ORIENTU s mineralem, sklisko vzpoukli, a za 3 roky sedreny az to byla ostuda, ted mam diky Kubsonovi Samuraie, zadim bez skrabance, a doufam ze tak i zustanou :D Sou to fakt uzasny hodinky :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...