kujulu Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 Dobry den, shanim, hodinky z oceli a kovu, ale aby meli stopky s rucickou pres cely cifernik (a ne jen v malem budiku). Nemohl jsem zadne najit tak snad mi tady nekdo pomuze.
Pavlucha Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 ... kdo za tímhle stojí, ať mu upadne, nestačej ty dojebaný Solvíny?
bohus76 Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 ... kdo za tímhle stojí, ať mu upadne, nestačej ty dojebaný Solvíny? Klid,bratře Žižko
bohus76 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Kolega se domníval,že jde zase o nějaké nejapné vlákno.Opravdu myslíš hodinky se stopkama /ne vteřinovou ručkou?/ ?
kujulu Odesláno 24. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2012 (upraveno) Ne nemyslím vteřinovou ručičku. Můj dávný spolužák takového hodinky mel a já si na ne ted během vybírání vzpomněl, ale neuměl jsem je najít tak jsem myslel, že by jste mi třeba pomohli. Upraveno 24. července 2012 uživatelem kujulu
semi001 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Ne nemyslím vteřinovou ručičku. Můj dávný spolužák takového hodinky mel a já si na ne ted během vybírání vzpomněl, ale neuměl jsem je najít tak jsem myslel, že by jste mi třeba pomohli. To je ale dost těžké bez, nějaké bližší informace :-( Takových je nespočet
kujulu Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Tak mi posli odkaz na nejake.
Skargard Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Našel jsem jedny s obr rukama.......=o))) http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/budik-radiem-rizeny-s-osvetlenim-brc059bl/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se