diver60 Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 (upraveno) Teď přemýšlim o tom že bych zorganizoval plavbu plavců PRIM-Igen v místě kde před 40lety plaval Franta Venclovsky. Právě letos je to 40 let. Podmínkou připuštění na start by byly Igeny na ruce ... ovšem nevím kolik je mezi Primkařema plavců.... Takže:Tímto zakládám vlákno pro novou tradici a dávám dohromady nějaký návrh na program..... Upraveno 26. července 2012 uživatelem Honza.manta
Honza.manta Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Teď přemýšlim o tom že bych zorganizoval plavbu plavců PRIM-Igen v místě kde před 40lety plaval Franta Venclovsky. Právě letos je to 40 let. Podmínkou připuštění na start by byly Igeny na ruce ... ovšem nevím kolik je mezi Primkařema plavců.... No já vodotěsné Igeny zvyklé na moře mám a plavat taky umím ... ?? Kandidát č.1?
diver60 Odesláno 26. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2012 No já vodotěsné Igeny zvyklé na moře mám a plavat taky umím ... ?? Kandidát č.1? Pro neplavce bych mohl od vodáků zajistit plovací vesty ......
skalis Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Teď přemýšlim o tom že bych zorganizoval plavbu plavců PRIM-Igen v místě kde před 40lety plaval Franta Venclovsky. Právě letos je to 40 let. Podmínkou připuštění na start by byly Igeny na ruce ... ovšem nevím kolik je mezi Primkařema plavců.... Coz o to, plavcu. Ale tech, co budou ochotni vzit svoje Igeny do vody (navic morske) . Ja jsem svoje jeste ve vode nemel.
diver60 Odesláno 26. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Coz o to, plavcu. Ale tech, co budou ochotni vzit svoje Igeny do vody (navic morske) . Ja jsem svoje jeste ve vode nemel. Já nemyslím že by se plavalo v moři ale v řece.... tedy ne plavbu lodí ale plavaní kraul, prsa, znak, čuba prostě libovolný styl a v řece..... skalis a ty bys to měl kousek.... :-)
skalis Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Já nemyslím že by se plavalo v moři ale v řece.... tedy ne plavbu lodí ale plavaní kraul, prsa, znak, čuba prostě libovolný styl a v řece..... skalis a ty bys to měl kousek.... :-) Kdyby byla nejaka Igen session, to ja bych mozna prijel . Urob separatni vlakno, at to tady neplevelime. Plavani je muj oblibeny sport, takze nejsem proti. Ale obvykle plavu se Sejkama.
Mila_T Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Také se hlásím k akci. Test vodotěsnosti proběhl bez závad, hloubka 1,1 m po dobu 1 minuty. a následné 5 minutové cachtání na hladině.Igeny to zvládnou a já plavat snad taky ještě umím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Jde o vzdálenost kterou bude třeba uplavat a to jak mne tak samozřjmě i Primkám !TAKÉ bych se zúčastnil.
diver60 Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2012 (upraveno) Pánové.... omlouvám se ale letos už to z časových důvodů nezvládnu zorganizovat, Ale slibuju že si půjdu demonstrativně zaplavat s PS-Igen na ruce do míst kde FV plaval v r.1965 a 1972 kdy navštívil náš klub.Pro příští rok zkusím zorganizovat setkání (sportovněrecesistickou) akci s programem a překvapením. Upraveno 27. července 2012 uživatelem diver60
Honza.manta Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Hele hele, napřed nás mavnadíš - a pak nic. Vždyť je ještě celý srpen a půlka září. Zkus to ještě promyslet prosím.
diver60 Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Hele hele, napřed nás mavnadíš - a pak nic. Vždyť je ještě celý srpen a půlka září. Zkus to ještě promyslet prosím. Hupnout do vody by problém nebyl ale zorganizovat to tak jak bych si představoval s nějakým programem to fakt nestihnu momentálně máme i prostor klubovny v přestavbě a taky ještě jiné akce. No uvidime ale nevidím to reálně uskutečnitelné.... Možná nějaký 0tý ročník v omezeném počtu snad
Honza.manta Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Nebylo by yo špatné - hlavně kvůli tomu výročí.
Honza.manta Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2013 Tak to to letos asi taky nevyjde - nebo??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se