MejlaG Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Koupil jsem si starší Hanharty, řekl bych typ Flowers. Jsou sice jen v quartzu, ale jinak jsou, myslím, povedené. Mají budík, rozměry 55x55x30. A pro rýpaly, kterým se nezdají zvláštní ohyby na ručkách, mno tak ty jsou od stolní lampy :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tiboon Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 super stylofky, peknej remen, akorat malinko ouzkej, vadila by mi ta rovna rucka od stelovani budiku, kazi celkovej dyzajn a to bych nezkous, velikost je jinak akorat, dou s dobou
MejlaG Odesláno 28. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2012 super stylofky, peknej remen, akorat malinko ouzkej, vadila by mi ta rovna rucka od stelovani budiku, kazi celkovej dyzajn a to bych nezkous, velikost je jinak akorat, dou s dobou Mocc díky za pochvalu :-). Ja vím, ta třetí ručička.. . Ona je asi z jiného, kvalitnějšího, materiálu. snad titan, nebo tak něco..:-). Jen, škoda že tu tak málo lidí má smysl pro humor......
misoo Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 veru, skoda tej alarmovej rovnej ruky, inac su myslim ciste bez estetickeho kazu, nemam vyhrady skus ich dat na tah, dostanu noblesnejsi look
bandicoot Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 Kam se hrabou Bell s Rossem.
MejlaG Odesláno 29. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Pánové, velmi děkuji za pochvalné reakce. Dát je na tah, to je opravdu výzva. Jeden mám v plánu, pletený od Laco za 269 euro, ten by myslím hodinky posunul mnohem výše. Mám z hodinek opravdu radost a už pošilhávám po dalším kousku. Doufám, že bude opět přijat pozitivně :-)
gougy Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Já teda nevím, ale na tah bych se vykašlal a raději použil NATO strap z bezpečnostních pásů u auta. Zvolil bych pás ze sedačky, kde se vozí tchýně, konečně by byl k něčemu dobrý
MejlaG Odesláno 30. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Tak pás z auta, jako řemen Nato - to je fakt hodně dobrý nápad, jen bych asi použil manželčin pás, nějak mně v poslední době s..e :-). Zatím zvažuju, že hodinky dám na ručně vyrobený řemen - mám jednu vkusnou pletenou šálu, akorát musím domyslet nějaký uzávěr, protože klasický šálový uzel mi přijde trochu velký a myslím, že by se mi špatně psalo na počítači.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.