gougy Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 Hodinky přesně dle popisu, velmi nadstandardní ochota při předání (potřeboval jsem to stihnout v omezeném termínu) a prima pokec s chronomagorem jako bonus Děkuji a moc rád doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Toto budiž referencí všem budoucím obchodním partnerům páně Erendila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Vyjimecna vstricnost a rychlost, excelentni pristup, diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Skvělý přístup, ultrarychlá úhrada, taky solidní chronomagor - co víc si člověk může přát ? Díky moc, rozhodně doporučuji a bylo mi ctí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Vše super, rychlá domluva, dohoda a pohoda. Díky moc a určitě Davida doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Děkuji Davidovi za obchod, naprosto bezproblémový a příjemný. Bylo fajn prohodit i pár slov. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Vše dle dohody, vstřícné jednání, dobrý pokec. Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Rychlá domluva, blesková platba. Díky za obchod a vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Blesková domluva, předání se super pokecem u kafe .... za mne naprostá radost a opravdu velké díky .... jestli tohle bude jak na Nový rok tak po celý rok tak se mám na co těšit :-d, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Rychla dohoda, super pokec a este som dostal aj extra remen, dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Děkuju Davidovi za bleskový a bezproblémový obchod. A taky za super pokec o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se