Přejít na obsah

Parnis v roce 2012

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 365
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

A ještě jeden report z nošení. Asi tak 14 dní zpátky se mi povedlo, ani už nevim při čem, ohnout si korunku, nebo tu osičku. Nebylo to nijak viditelné, ale trošku to drhlo při natahování, byl tam v jedné pozici cítit větší odpor. Zhruba týden zpátky se mi to nějak samo narovnalo a už je to zase v pořádku. Začínám si tu velkou diamantovou korunku trochu rozmýšlet.. Stalo se někomu něco podobného, nejen s Parnisem?

Odesláno

Dobře, tak strojek vypadající jako unitas se zdobenim okopčenym z IWC Jones. Psal jsem čínský unitas kvůli tomu, že když se kdekoliv jinde píše chinese, nebo asian unitas, tak se myslí tohle.

Odesláno

Měl jsem na mysli zdobení, vždyť ten můj strojek je prakticky identický s tím, co posílal ve svém posledním postu. Mimostředná vteřinovka, rubíny, počet kmitů a nejspíš i zpracování..

Ten vzor zdobení myslím tenhle: JonesWatchb.jpg

Odesláno

No jestli něco "originálního" od značky PARNIS, tak snad jenom tohleto:

20121126sz-4.jpg

Na ebay tady

Jj, tenhle pocit jsem si taky užil. Kdysi dávno jsem taky objevil jedny Parnisy, které mi nic nepřipomínaly, zaradoval jsem se, jak jsou originální a hned jsem si je koupil. Tady. No, a pak jsem objevil U-Boat ... :suicide_anim:

Odesláno

A to stelovani mikroregulace ma puvod kde? Vedel jsem to, ale zapomel:-( Arnold a syn? Nebo A.Lange? Byl to myslim nekdo od pismene A.

Návštěvník YPO
Odesláno

A ještě jeden report z nošení. Asi tak 14 dní zpátky se mi povedlo, ani už nevim při čem, ohnout si korunku, nebo tu osičku. Nebylo to nijak viditelné, ale trošku to drhlo při natahování, byl tam v jedné pozici cítit větší odpor. Zhruba týden zpátky se mi to nějak samo narovnalo a už je to zase v pořádku. Začínám si tu velkou diamantovou korunku trochu rozmýšlet.. Stalo se někomu něco podobného, nejen s Parnisem?

:D tomu já říkám zázrak :D

Odesláno

Staci mi sikovne ruce a kroutit spravnym smerem. Bud se ikorunka sama narovna nebo upadne:-) Nic mezi neni... dobre minene povely nepomahaji.

Odesláno

Počkat, jako že se to stává běžně? Ale už se to jen tak nerovná? Ne vážně, stává se to třeba i u Steinhartů, nebo třeba IWC? Musí být člověk vážně tak něžný?

U Steihartů ani u IWC BP se mi to nestalo, buď jsem abnormálně něžný, nebo poměr cena/výkon + konstruktér/materiál. :D

Odesláno

Počkat, jako že se to stává běžně? Ale už se to jen tak nerovná? Ne vážně, stává se to třeba i u Steinhartů, nebo třeba IWC? Musí být člověk vážně tak něžný?

u drvivej väcsiny poctivych strojcekov sa to nestava.. bud tu osicku neohnes, alebo ked ju aj ohnes, tak ju uz nenarovnas :smile_anim:

Odesláno

Ted vazne - mel jsem za to, ze osicky korunky je velmi tvrdy a kaleny material. Ktery se neohne, kdyz tak praskne. Spletl jsem se?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Nedělejte si tady prosím legraci z jinak perfektně zpracovaných hodinek.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...