Roman-ZA Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2012 No jestli něco "originálního" od značky PARNIS, tak snad jenom tohleto: Na ebay tadyTo je LUMTEC "M".
Maiestatus Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Tak to trochu oživíme. Fotku bych nazval: Čínský unitas v šeru, telefonem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maiestatus Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 A ještě jeden report z nošení. Asi tak 14 dní zpátky se mi povedlo, ani už nevim při čem, ohnout si korunku, nebo tu osičku. Nebylo to nijak viditelné, ale trošku to drhlo při natahování, byl tam v jedné pozici cítit větší odpor. Zhruba týden zpátky se mi to nějak samo narovnalo a už je to zase v pořádku. Začínám si tu velkou diamantovou korunku trochu rozmýšlet.. Stalo se někomu něco podobného, nejen s Parnisem?
mikymik Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Tak to trochu oživíme. Fotku bych nazval: Čínský unitas v šeru, telefonem Pěkná fotka. Ten stroj nevypadá věru zle, ale Unitas to není. Řeší se to dvě strany vzad.
Maiestatus Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Dobře, tak strojek vypadající jako unitas se zdobenim okopčenym z IWC Jones. Psal jsem čínský unitas kvůli tomu, že když se kdekoliv jinde píše chinese, nebo asian unitas, tak se myslí tohle.
mikymik Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Můžeš mi tedy, prosím, pomoci s mým hodinkovým vzděláním a ukázat mi Unitas, který byl předlohou pro tvůj strojek? Dík. Čínský Unitas je pro mě třeba toto (také Parnis): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maiestatus Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Měl jsem na mysli zdobení, vždyť ten můj strojek je prakticky identický s tím, co posílal ve svém posledním postu. Mimostředná vteřinovka, rubíny, počet kmitů a nejspíš i zpracování..Ten vzor zdobení myslím tenhle:
mikymik Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Ale tohle přece není Unitas ani ETA. Nějaké temné síly nám brání najít společnou řeč
JHonza Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 No jestli něco "originálního" od značky PARNIS, tak snad jenom tohleto: Na ebay tadyJj, tenhle pocit jsem si taky užil. Kdysi dávno jsem taky objevil jedny Parnisy, které mi nic nepřipomínaly, zaradoval jsem se, jak jsou originální a hned jsem si je koupil. Tady. No, a pak jsem objevil U-Boat ...
Maiestatus Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 To se omlouvám, pod názvem Unitas mám v hlavně uložené to technické řešení strojku, ne konkrétního výrobce. Což je vlastně špatně... Jak tedy pojmenovat tu mojí verzi?
mikymik Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Tvou verzi bych pojmenoval "čínský IWC Hand-made Jones Caliber 98290"
cody Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 A to stelovani mikroregulace ma puvod kde? Vedel jsem to, ale zapomel:-( Arnold a syn? Nebo A.Lange? Byl to myslim nekdo od pismene A.
Návštěvník YPO Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 A ještě jeden report z nošení. Asi tak 14 dní zpátky se mi povedlo, ani už nevim při čem, ohnout si korunku, nebo tu osičku. Nebylo to nijak viditelné, ale trošku to drhlo při natahování, byl tam v jedné pozici cítit větší odpor. Zhruba týden zpátky se mi to nějak samo narovnalo a už je to zase v pořádku. Začínám si tu velkou diamantovou korunku trochu rozmýšlet.. Stalo se někomu něco podobného, nejen s Parnisem? tomu já říkám zázrak
Maiestatus Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Počkat, jako že se to stává běžně? Ale už se to jen tak nerovná? Ne vážně, stává se to třeba i u Steinhartů, nebo třeba IWC? Musí být člověk vážně tak něžný?
cody Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Staci mi sikovne ruce a kroutit spravnym smerem. Bud se ikorunka sama narovna nebo upadne:-) Nic mezi neni... dobre minene povely nepomahaji.
Dali Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Počkat, jako že se to stává běžně? Ale už se to jen tak nerovná? Ne vážně, stává se to třeba i u Steinhartů, nebo třeba IWC? Musí být člověk vážně tak něžný?U Steihartů ani u IWC BP se mi to nestalo, buď jsem abnormálně něžný, nebo poměr cena/výkon + konstruktér/materiál.
cretino Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Počkat, jako že se to stává běžně? Ale už se to jen tak nerovná? Ne vážně, stává se to třeba i u Steinhartů, nebo třeba IWC? Musí být člověk vážně tak něžný? u drvivej väcsiny poctivych strojcekov sa to nestava.. bud tu osicku neohnes, alebo ked ju aj ohnes, tak ju uz nenarovnas
cody Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Ted vazne - mel jsem za to, ze osicky korunky je velmi tvrdy a kaleny material. Ktery se neohne, kdyz tak praskne. Spletl jsem se?
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Nedělejte si tady prosím legraci z jinak perfektně zpracovaných hodinek.
Frantik Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 .......navíc se super poměrem cena/vykon
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.