Přejít na obsah

Parnis v roce 2012

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím, že cody to napsal dost dobře.

Už vím proč tě YPO nenapomenul jako codyho (a má otázka zní: tvůj příspěvek je o hodinkách ? ) .

Omlouvám se ti YPO, že ti ztěžuji práci, kterou děláš fakt dobře. :whistle: Dali

• Odpovědi 365
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Jestliže mě někdo uráží tak na to reaguji a nevím, co se tobě nelíbí. YPA si vážím, a za svojí reakci jsem se mu omluvil.

Odesláno

Když ti ta "Čína" tak sm.dí tak proč reaguješ do tohoto vlákna? Potom by jsi se nemusel omlouvat YPOVI.

nemám rád čínský šmejdy, ani ty co je staví na úroveň hodinek. ....tohle mluví za vše nemyslíš?

PS: a tomuto vůbec nerozumím : Pánové skoro hodinky se podařilo úspěšně prodat, mise splněna, pohoda.

Návštěvník YPO
Odesláno

TO: vraby

otoč si na předchozí stranu, úplně přesně na příspěvek 352 a čti dál

pochopíš proč dle tvých slov "napomínám" Daemonultimate, codyho a teď i tebe.

TO:cody

už jsi šťastný ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------

já mám takový nápad: založte si vlákno Parnis 2013 a může to zkusit znovu a objektivně

:smile_anim:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT:

Dali díky za odkaz i když je na hraně - všiml jsem si tam, že číňan se opět zdokonalil a začal používat jinou ochranu korunky (bez páky)

tak jen pro informaci (kdo to neví) - tuto ochranu korunky má pod palcem firma panerai (viz příloha) - jedná se o "mostovou" ochranu korunky a je jedno jestli je tam páka nebo není = o těchto hodinkách se tu diskutovat nebude

Odesláno
  V 15. 12. 2012 v 5:38, YPO napsal:

....TO:cody

už jsi šťastný ?

Nechtel jsem uz a to mi ver na to reagovat a nereagoval jsem ani na dalsi sprostou provokaci. A reagovat na ni nebudu (to by se kolega musel znova narodit). Ale na dotaz tedy odpovim. Ne, nejsem stastny. Ne kvuli hodinkam, me je Parnis totalne u zadku, jdou mimo muj zajem. Mrzi me jenom, ze kdyz se ve vlakne objevi rejpal co sve rejpani (kdyz uz ho teda tak svrbi prsty na klavesnici) neni schopen vest ve slusne forme, co chce jen provokovat, nic se nedeje. Pokud rejpala nekdo posle do haje, on se nejde ukajet s IWC do patricneho vlakna a kazi vzduch dal, nakonec neni ani napomenut. Proto nejsem spokojen. Vic to neresim, nastesti mam jine dulezitejsi veci v hlave. Ulevil jsem si dostatecne novym podpisem:-)

A nenech se nama otravit, moderuj, cim tvrdeji tim lepe. Padni komu padni, vcetne me. Vsichni jsme si zvykli na anarchii a to je spatne.

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 15. 12. 2012 v 13:17, cody napsal:

Nechtel jsem uz a to mi ver na to reagovat a nereagoval jsem ani na dalsi sprostou provokaci. A reagovat na ni nebudu (to by se kolega musel znova narodit). Ale na dotaz tedy odpovim. Ne, nejsem stastny. Ne kvuli hodinkam, me je Parnis totalne u zadku, jdou mimo muj zajem. Mrzi me jenom, ze kdyz se ve vlakne objevi rejpal co sve rejpani (kdyz uz ho teda tak svrbi prsty na klavesnici) neni schopen vest ve slusne forme, co chce jen provokovat, nic se nedeje. Pokud rejpala nekdo posle do haje, on se nejde ukajet s IWC do patricneho vlakna a kazi vzduch dal, nakonec neni ani napomenut. Proto nejsem spokojen. Vic to neresim, nastesti mam jine dulezitejsi veci v hlave. Ulevil jsem si dostatecne novym podpisem:-)

A nenech se nama otravit, moderuj, cim tvrdeji tim lepe. Padni komu padni, vcetne me. Vsichni jsme si zvykli na anarchii a to je spatne.

není a nebyl napomenut = nebyl důvod

tak ještě jednou, snažím se to udržet na uzdě od příspěvku 352 = první kdo měl po příspěvku 352 opět potřebu vířit vodu byl kdo ?

pro všechny a obecně : nečekejte od žádného moderátora,že se bude prodírat vlákny s vašimi OT příspěvky a přemýšlet co je OT, co není OT a "tohle by ještě šlo"

pokud se neumíte držet na uzdě, tak si zapalte cigáro, snězte čokoládu, podrbejte se kde chcete a ono to přejde. potom budou konečně ty vlákna kontinuální bez off topiců a člověk tam najde to co hledá

tady to zamykám a pokračovat můžete dle mého návodu o příspěvek výše

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...