Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dlhšie som sledoval Cigiho aj moje primky a došiel som kzáveru,že najlepšie sedí povodna luneta.Na žltom podklade s čiernym indexom minut bude dobra.Ved to uvidime.Pozrite si ešte raz tie žlte z bielou lunetou.

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

To je snad zatím nejlepší nápad, myslím různé lunety. Pokud to bude proveditelné ze strany Eltonu a jednoduše vyměnitelné samoobslužně, je to super!!!

Odesláno

Olda hlasuje -

původní: 0

vodorovné: 2

aktuální: 2

aktuální vodorovné: 0

korunka:

na 3: 4

na 9: 0

na 10: 0

jinak: 0

Výměnné lunety jsou výborný nápad.

Odesláno
pepiku, díky, když tahle edice zkrachuje, nechám si udělat přesně takovouhle renovaci. :)

Cigi tak pokud ti v Primu tu renovaci udělají přesně podle Pepíkovích tak si asi půjdu stěžovat na Národní výbor :-) protože mě řekly že si mám trhnout nohou a krom černých a výnových si mohu v jiné barvě koupit leda tak Lego a to jsem tam měl ty hodinky na renovaci troje!!! :-(

Nevidím zřejmý důvod pro odmítnutí renovace takových hodinek (viz. Pepik). Pokud máte zájem to prohovořit, napište mi nebo zavolejte a probereme to. Zvláště pokud vám někdo řekl, že si máte trhnout nohou!

Odesláno

Viktor hlasuje:

Logo - vodorovné - 4 - (ale ještě bych zkusil, jak by to vypadalo se stejnou velikostí písmen v obou částech loga)

Korunka na 3 - 4

Různé otočné kroužky musí být!

Odesláno

Viktore, zkusil jsem to, ale překvapivě to vůbec není ono. Taky to menší sport a větší prim vyvažují datumku, jak správně píše kamil a má to i významový smysl.

Hlasování zanesu do tabulky nahoře

Odesláno

To cigi:

Tak mi z toho zatím vychází toto (je to má letmá sumarizace hlasování):

Pouzdro - nerezové v původním průměru s korunkou na 3 hodině (z hlasování to vyplývá vcelku jednoznačně)

Kroužek - nerezový bez aretace s vložkou z plexiskla - potištěnou ze spodu grafikou

Sklo - plastové cylindrické

Designové provedení

Číselník - žlutý s datumkou na 4:30 - grafika zatím nedořešena - logo vodorovně

Kroužek - grafika nevyjasněná - pravděpodobně černý se žlutými čísly (žlutý s černými čísly by vedle žlutého číselníku asi moc nevynikl)

datový věnec - žlutý s černými čísly (červené číslo data je myslím v minoritě)

řemínek - žlutý žralok nebo černá teletina se žlutým šitím

Výměnné kroužky nemá smysl dělat. Chápu, že je to atraktivní věc, ale muselo by se uzpůsobit pouzdro a mechanismus uložení otočného kroužku tak, aby to umožňovalo výměnu. Při současném provedení, by došlo k tvarové i funkční degradaci kroužku i kotvící pružiny.

Odesláno

Prime - sedí to, ale barvy dosud nejsou vyřešeny, jen žlutá je jistá - snažím se zabavit kolegium něčím jiným, dokud se nenaučím měnit barvy ve fotošopu - přijměte prosím všichni omluvu. Taky je to samosebou mnoho kombinací a tak vymýšlím, jak to vůbec odhlasovat, ale už se mi to rýsuje, počkejme do pátku.

Prime prosím, kolik by stála extra luneta navíc - 3000 za matrici (rozpočítalo by se to) a něco za vyrobení? Šly by lunety svépomocí měnit? Právě diskutujeme ten návrh s několika výměnnýma lunetama tak 3 - myslím, že je to výborný nápad, lišily by se i barevně a hodiny by byly jaksi nenápadně individualizované. Ale všichni by objednali všechny typy lunet - byly by nedílná součást hodinek.

Odesláno

Jak už jsem napsal v předchozím příspěvku, není to reálné. Koncepce uložení kroužku není stavěná na jejich výměnu. Kroužek je poměrně subtilní a došlo by k jeho poškození. Už jsem to konzultoval s kolegou Tázlarem.

Odesláno

:(:(:(:(:(:(:(:(

Roním slzy.

A mám to - co program doživotní garance? Když mě hodinky omrzí, pošlu je do eltonu a tam mi vymění lunetu za přátelskou cenu! Jde to takhle?

Odesláno

Pánové, ještě další téma: KORUNKA - co vy na to?

Já skoro nemám nápad, ledaže bych zvětšil její průměr na únosné maximum, kvůli pohodlí a závodnickému výrazu - jako oris big crown. Taky by mohla být křížem vroubkovaná, je to takové auťáčtější. Nebo vodorovnou drážku v prostředku, aby šla lépe vytahovat. Nápady sem! Myslím, že kamil se v tomhle dost angažuje a něco už má.

Taky sem dávejte fotky lunet jiných strojů, jak byste si ji (je) představovali.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...