pepik Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Dobrý nápad,ach ta dálka,ale kto vie možná.
pepik Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Su to časove pasma a korunku si nechame na koniec ako čerešnu na torte.
cigi Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Já můžu až příští čtvrtek, tedy 9.11.
Bulli Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 já budu bohužel příští týden mimo, ale 14-16.11. bych se přizpůsobil, do té doby snad budou i cigiho grafické návrhy. :-)
cigi Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 Pánové, ještě k logu, konečně jsem našel důkaz, že existovaly! Dokonce je má člen fora. Celou dobu mě štve, že vodorovné logo, které se nám tak libí, skutečně už silně připomíná logo MPM quality (tu historii znáte) - totiž víceméně samostatně stojící PRIM. Navrhuji toto řešení - my totiž nevycházíme z prim sport, ale z elton sport! Byla by to opravdu ojedinělá l.e. popřemejšlejte, já bych byl 100% pro - vodorovně ELTON sport. Ale co prim? Všechno ohledně primu by se vešlo na dýnko - např. manufacture prim 1949, nebo prim cal. 68, třeba. Prim hraje ale pochopitelně prim.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 JSEM JEDNOZNAČNĚ PRO ELTON.
Bulli Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 Tak to je novinka, to vidím prvně, pokud tedy vycházíme z Elton Sprotu, jsem také pro zanechat ELTON. :-)
cigi Odesláno 3. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 No tak chlapi, nějak to usíná. Že vy vybarvujete omálovánky jako o život?
zdenda Odesláno 3. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 Ty si asi dneska nejel autem :)
cigi Odesláno 3. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 Pánové, dovolte rekapitulaci: cíl: škoda 1000 MB roadster cena: cca. 13.000,- Kč pouzdro: nerez, rozměry viz stávající sklíčko: plast luneta: plast dýnko: průhledné pozice korunky: na 3 pozice datumky: na 4.30 berva datového věnce: žlutá barva ciferníku: žlutá umístění loga: vodorovně: Prim sport / alternativně ELTON sport - foto viz výše ručky: stávající, kov lesklý (leštěný nerez/chrom?) počet přihlášených: 14
cigi Odesláno 3. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 Nyní dnešní ZÁSADNÍ téma hlasování, a sice CELKOVÁ GRAFIKA CIFERNÍKU A LUNETA !! pravidla stejná (termín do pátku 12.00, každý libovolně rozdá 4 hlasy, kdo poprvé hlasuje, závazně se přihlašuje k projektu a dostane číslo, které bude mít na hodinkách). CIFERNÍK: nehlasuje se o indexu na 12 - ten je vždy variantně, bude třeba ještě doladit, ale pro info a inspiraci, teď jde o velikost indexů a tím pádem o celkový výraz a proporci ciferníku. A: INDEXY STÁVAJÍCÍ: vyzkoušené proporce, minutový věnec asi opticky zmenšuje ciferník, lze použít každou lunetu (minutová, hodinová, buzola, kombinovaná) B: INDEXY STÁVAJÍCÍ, ČÍSLA MINUT: jen maloučko upravené proporce, sportovnější a hodnotnější výraz, lze použít jakákoli luneta, snad kromě stávající minutové, s výhodou - minutová protisměrná, hodinová - viz obrázek, potápěčská, buzola... Všimněte si prosím big crown, zvětšené šipky na 12 lunety opatřené kapkou svítící barvy. C: INDEXY ZVĚTŠENÉ: změněné proporce, agresívní svítící výraz, byla by nutná minutová luneta, nejlépe stávající D: INDEXY ZMENŠENÉ: viz Ondraj - změněné proporce, opticky zvětšený ciferník (obávám se, že na ruce při srovnání s okolím bude ten efekt fuč), menší svítivost
Viktor Odesláno 3. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 Začíná se to rýsovat, cigi! Námět - hodinové indexy 01, 02, 03 ...11, 12 podobně jako na těchto Chopardech (tam je 24h stupnice, nám stačí 12h ), možná Orlíkovský font?
Skeleton Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 Cifernik: ... ja tedy C: 4 ... "sysli-upiri zub" na 12 me nevadi ... Luneta: hodinova B: 4
Návštěvník Kamil Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 A: 1 B: 3 C: 0 (vlastně -4, ten zub bych asi nepřekousl) D: 0
Bulli Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 Bulli varianta "B" je nejlepší, skvělý nápad rozšířit trojúhelníček a dát tam kapku, doufám že nám to prim udělá... ciferník: A. stávající: 1 B. stávající, čísla minut: 3 C. velké indexy: 0 D. malé indexy: 0 luneta: A. minutová: 1 B. hodinová: 2 C. buzola: 1 D. kombi: 0
pepik Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 Ahoj Cigi,bol som odcestovaný na dušičky. A:O B:4 C:O D:O
pepik Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 Ten ELTON beru.Inak ELTON sa Volal aj prototyp ladičkových hodin na baterky.
cigi Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Kamile - teď není ve hře index na 12 (zuby), ty můžou být u každé varianty. Jen celkové proporce, nenechte se zmýlit detailem. Obrázky dám v pondělí, v pátek byla asi přetížená síť, vůbec mi to tam nelezlo. Ještě LUNETA, opět, jde o FUNKCI - tedy dělení a čísla, případně neotřelost. Grafiku doladíme spolu s barvou. A: minutová : dělená na minuty, čísla minut - stávající, potápěčská, fotbalová...... B: hodinová: dělená na hodiny, čísla hodin, subdělení může být na minuty, stupně (po pěti - 6 stupňů do hodiny), půlhodiny(15 stupňů).... C: buzola: dělení po pěti/deseti stupních, na 3,6,9,12 světové strany O,S,W,N nebo po našom V, J,Z,S. D: kombinovaná: hodinová/minutová, hodinová/buzola, minutová/buzola, apod....nebo nějaká šílenost, co nás ještě nenapadla.......................................
cigi Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Cigi hlasuje: ciferník: A. stávající: 1 B. stávající, čísla minut: 2 C. velké indexy: 1 D. malé indexy: 0 luneta: A. minutová: 1 B. hodinová: 2 C. buzola: 0 D. kombi: 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se