Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pro zpětnou vazbu:

Původní model: Naše asi nejradikálnější verze:

ferrari.jpg ferrari457594.jpg

A tahle verze dostala nejvíc hlasů (těsně)

ferrari4577.jpg

No, já za sebe myslím, že jdeme pořád nahoru :)

Odesláno
Oldo - myslíš čarky po půlhodině, minutě ??

VS - co si takhle zahlasovat a připojit se ke smečce ???

Po půlhodině, zařadils to správně.

Hlasuji:

Prim Sport

korunka:

C-2body

D-2body

Odesláno

Bulli hlasuje:

elton sport

korunka: A: 1

B: 2

C: 1

D: 0

dobrá s tou lunetou jste mě ukecali, jak se tak na ni dávám tak je opravdu nej, dávám 4 hlasy této

Odesláno

Cigi: tak nevím zda s Vámi udržím krok, můj finanční limit je 13000,kč a jak čtu u prima bude to asi ohodně víc. Taky jsem tady někde četl, že repase strojku bude kolem 700, a najednou je ztoho 3000, tak nevím. Zatím nevystupuju, ale tak napůl.Všechno je o financích.

Odesláno

Pavle 23 - zůstaň v klidu, zatím jsme nepřekročili, jestli se nepletu, je korunka první věcí, a to je taky jenom anketa, hlasování přijde, až budeme znát cenu. A šetřit můžeš začít, platbu vidím tak na březen příštího roku! Jestli je nás 10 nebo 20 nebude hrát takovou roli, protože skoro všechno je individuální kalkulace, kromě 2x 3000 za potisk a to je rozdíl celkem rozdíl 300,- . Ta repase je nutná vzhledem k průhlednému dýnku. Jestli nás prim bude chtít natáhnout, pochopitelně to stornujeme, ale zatím nemám ten pocit. Jsou ty ceny stejný, jako při renovaci sportI ?

Odesláno
Prime - jaké dýnko je v ceně??  Prosklenné s kalenými nápisy, nebo bez nápisů? Kolik tedy stojí nápisy kalené a kolik nápisy  frézované? Ze zkušenosti víme, že tady se láme chleba. :)

Prosklené s nápisy provedenými parciálním kalením. Frézování by bylo za příplatek.

Pokud bude popis individualizovaný (např. se jménem) bude to 1850,-Kč/ks.

Pokud bude identický pro všechny kusy, bylo by to určitě levnější.

To cigi a pavel23: Je rozdíl mezi vyčištěním a seřízením strojku a kompletní repasí! Základní vyčištění strojku a seřízení stojí necelých 600,-Kč. 3000,-Kč za repasi je stejná částka jako u Chronomag l.e.

Odesláno

Díky prime za vysvětlení, přesně tak jsem to myslel s tou repasí - když je to vidět, tak to musí vypadat. Kolik bude stát frézování - vypadá mnohem líp, než parciální kalení.

Jinak tady vidím eventuální možnost úspor - přeci jen já osobně na dýnku nijak nelpím, klidně bych původní, neprůhledné, třeba ta korunka je pro mě daleko důležitější, ale když už průhledné, tak už i s frézováním, navrhuji.

Odesláno

cigi: já jsem zatím v klidu jen jsem se zeptal a jsem rád, že ty i prim jste mi to vysvětlili. Jenom jsem chtěl říct, že nemáme všichni stejný finanční limit. Jinak já se snažím šetřit a to průhledné dýnko by se mi líbylo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...