Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
jméno         číslo korunka: stáv/ stáv, žlutá   /   velká / velká žlutá                     logo:   elton       /      prim

kamil                1.             0               0               0             4                                      1                    0

omni                 2.            0                0              1             3                                      1                    0

zdenda              3.            0              0                2              2                                     1                    0

hasňa               4.             0              0                4              0                                      0                    1      

steel                  5.          

pepik                 6.            0              0                 2              2                                    1                      0

skeleton            7.            0              0                 0              4                                     0                      1

viktor                8.             0             0                 1               3                                   1                      0

olda                  9.             0             0                2               2                                     0                      1

10.            

cigi                  11.             0             0                 0              4                                    1                     0

pavel 23          12.            

sup                  13.            

ctiba                14.

celkem             9               0            0               13               25                                    6                    3

stav hlasování 12/12 12.00

Odesláno

Pořád vás sleduju, doufám, že se na závěr budu moct přidat, pokud se mi výsledek bude líbit, hlasování se nezúčastním, nechci vás negativně ovlivňovat svým konzervatismem.

Odesláno

Hasňo, asi jsi nedocenil, že jsme my nejvíc ze všeho dobrodruzi a tohle je přesně to, co hledáme! :) A nahoře si přečti dalího - konzervativci se drží v ústraní:D! Když to bude padat, máme pech, to se musí nechat. Ale nebude ta korunka s eventuálně vypadlým plexisklem přesně taková, jako ta rovnou bez plexiskla?

Odesláno

Ale jo, mě to žíly netrhá, není to zásadní věc. Kdyby trhalo, tak odstoupím, jsem jen od přírody konzerva. Znáš to, anglické a německé školy spíš, než vír a bahno podnikání, Jaguár a Range Rover spíš, než BMW, nebo Lexus, golf spíš, než sakteboard, Barbour spíš, než Hilfiger, tmavé obleky spíš, než bombery s rozkrokem u kolen. Kovovou korunku spíš, než žlutou. Abychom z toho přátelé neměli klaunský doplněk spíš do cirkusu, než na driving range.

Odesláno

Tak co nového, kolem žlutých Sport Igenů?

Pokud něco visí na mě, uvítám připomínku. Můžete se někdo pokusit zrekapitulovat současný stav? Asi ta otázka směřuje na cigiho.:)

Jaký je tedy nejpravděpodobnější konsenzus a kolik lidí o něj má zájem?

Musím naplánovat výrobu. Na První kvartál mám již plno, ale mimo jiné i proto, že jsem si pár dnů vyšetřil na tento projekt. Chci tím říci, že pokud máte pocit, že to není zralé k realizaci, tak rezervaci času uvolním pro jiný projekt. Stejně máme ještě dost restů s jinými projekty.

Potřebuji tedy jednoznačné vyjádření, které mi pomůže rozhodnout o tom, jak s rezervovaným časem naložit.

Odesláno

Dokončíme, ale musí to být hned?

Mimochodem, korunka je rozhodnutá - bude velká žlutá, příplatek cca 1500,- a logo bude ELTON sport, jestli se to do konce roku nepřehlasuje. Děkuji.

Prime, rezervujte si na nás čas v březnu, prosím.

Můj časový plán:

Jestli se nepletu, musíme už odhlasovat:

konečnou podobu indexu na 12 a lunety - ale už docela jasně vedou stávající index a půlhodinová luneta.

barvy

dýnko vč. nápisů.

kromě barev tu všechno už visí, tak hlasujte, to není jen moje starost. Barvy dám v první půlce ledna.

Takže v lednu uzavřeme konečnou podobu a v únoru objednáme a složíme zálohu.

Odesláno
Pánové, mám teĎ nějakou dobu na cestách k dispozici jenom slaboučký notebook bez grafických programů, omlouvám se za zpoždění, co takhle hlasovat o tom dýnku? Doufám, že nemusím nic kreslit.

Takže:  průhledné - příplatek 1200,- je již v ceně zahrnut / původní neprůhledné (myslím nápis vodotěsné nárazuodolné, nebo podobně) / nové neprůhledné (třeba současné logo prim), asi taky za příplatek

Dále bych zkusil zapříst diskuzi o nápisech na dýnku. Vzhledem k logu elton sport, bych navrhoval (u průhledného dýnka) nezatěžovat se uváděním parametrů hodinek (stejně jsou retro :D) a zaměřit se na definici výrobce. Máme k dispozici 6 polí, tedy: manufacture-prim 1949- czech made (nebude-li to na ciferníku) - chronomag 2007 - No. XX/XX - prim cal.68.  Další možnosti jsou vám známy, ale to už jsou ty staromódní parametry. Individualizaci bych taky moc nedoporučoval - sníží finanční hodnotu hodinek na prakticky nulu.

Odesláno

Nemyslel jsem, že bychom prováděli v lednu konečnou montáž, ale měl jsem v plánu tam zařadit výrobu pouzder.

Samozřejmě, že tu výrobu pouzder můžeme posunout na březen s tím, že hodinky by se vydodávaly v dubnu až květnu.

Toto bych ale nemohl slíbit, protože by to bylo závislé na stavu závazných objednávek k tomu datu. Když tam v mezidobí spadne nějaká větší zakázka, bude se to posouvat. To mi potom nesmíte vyčítat.

Odesláno

Prime, my jsme fanoušci, my na zpoždění nehledíme. Ale pár pouzder bych si připravil......Spíše se bojím, aby to netrpělivci nevzdali - taková ta psychóza chtít - mít a dost. Mimochodem, našli jste si v plánu čas na moje eterny? Pošlete mi prosím email. :)

Zdá se, že čas má teď jenom skeleton. :D

Odesláno

To cigi: pouzdra můžu připravit až bude známa jejich definitivní specifikace. Například, dokud nebude jasné jak velká bude korunka. Já vím, že se to nejspíše kloní k té 7mm, ale není to zatím podpořeno závaznými objednávkami.

Pokud tento projekt nebude mít jednoznačnou podporu ve formě objednávek, budu nucen ho na žebříčku priorit začít posouvat.:(

Co se týče všech renovací, tak mohu odpovědět otevřeně. Renovace přejdou od nového roku do nového režimu zpracovávání a realizace, protože dosavadní systém prostě nefungoval tak jak by bylo příjemné zákazníkům, ale i nám. Nejsme zrovna štastní, když nemůžeme splnit, co jsme slíbili a netěší nás to ani u zakázek na jiné než značkové PRIM renovace, u kterých jsme avizovali, že to bude na delší lokte.

Nový režim by měl výrazně pomoci. V kostce jde o povýšení vedlejší přidružené činnosti na samostatnou plnohodnotnou činnost se všemi důsledky v oblasti administrativy a kontrolingu.

Poprosím tedy ještě o trpělivost.

Odesláno

Vystupuji přenechávám 13 udělalo se znich pouťové pozlátko a cena je nekde jinde než jsem čekal. Nechám si je zrepasovat do původního stavu,jen s lehkou odlišností.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...