Sklomont Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 Musím říct času mám teď fakt málo ale tyhle hodinky mě vážně zajímají.Jen mně opravdu mrzí že jsem zaváhal nestihl číslo 4 chtěl bych je pro syna narozeného 4.1.2004 Když jsem sem poprvé vlezl akorát my utekly hodinky co jste tu dávaly poprvé dohromady.Byly moc krásné je jasné že k nim se už těžko kdy dostanu a teprve už k číslu 4.Tady jsem zase prováhal situaci a tak bych rád alespoň číslo 14 pokud si to tedy Hasňa nerozmyslel ale o tom pochybuji.
Sklomont Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 Zítra budu mít trochu času tak se pokusím nastudovat vlákno a uvidíme co se dozvím.Jinak díky cigi že jsi zaregistroval můj zájem
Luk Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 Hasňa to už vzdal před novým rokem máš šanci
Luk Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 Taky odstupuji (04). Psal jsem, že mi ta drahá, žlutá kounka s plastem netrhá žíly, ale pořád to nemohu ztrávit. Pomalu jsme na ceně Spataků. Je mi to líto. Žlutý ciferník je pro mne přesně to, co ozvláštňuje hodinky a ještě nedráždí můj konzervatismus. Žlutá korunka je už moc. tady to je 38 strana
Sklomont Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 Tak to mne zajímá!Děkuji Luku zítra to nastuduji a vyjádřím se ale v tuto chvíli mne to dost zajímá to číslo je pro mne dost zajímavé!!!
Francin Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 Luk má pravdu,už do toho moc nešprtejme.Nechme to podle originalu.Je to už odklepnutý.Zase se bude jen hlasovat a jsme na začátku.Cenu to vyžene nahoru a odradime zajemce do party. Musím se připojit. Cenu to určitě logicky zvedne a myslím,že o dost. Neskromě přiznám o mě nejde :) ,ale kolik nás potom zbyde??
cigi Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Takže hlasujme, abych vás dál nedráždil, v pátek 02.02. 02:02 uzavírám hlasování o průměru pouzdra, pravidla jako vždy, 4 hlasy, 2 varianty, neznáme cenu, jedná se tedy o anketu, když vyhraje 40mm, dáme to nacenit se vším všudy: průměr pouzdra 38mm průměr pouzdra 40mm pepik 4 0 francin 2 2 cigi 1 3 olda 4 0 skeleton 4 0 Kamil 4 0 omni 4 0
cigi Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Dýnko: průhledné - příplatek 1200,- je již v ceně zahrnut / původní neprůhledné (myslím nápis vodotěsné nárazuodolné, nebo podobně) / nové neprůhledné (třeba současné logo prim), asi taky za příplatek Dále bych zkusil zapříst diskuzi o nápisech na dýnku. Vzhledem k logu elton sport, bych navrhoval (u průhledného dýnka) nezatěžovat se uváděním parametrů hodinek (stejně jsou retro ) a zaměřit se na definici výrobce. Máme k dispozici 6 polí, tedy: manufacture-prim 1949- czech made (nebude-li to na ciferníku) - chronomag 2007 - No. XX/XX - prim cal.68. Další možnosti jsou vám známy, ale to už jsou ty staromódní parametry. Individualizaci bych taky moc nedoporučoval - sníží finanční hodnotu hodinek na prakticky nulu.
Francin Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Takže hlasujme, abych vás dál nedráždil, v pátek 02.02. 02:02 uzavírám hlasování o průměru pouzdra, pravidla jako vždy, 4 hlasy, 2 varianty, neznáme cenu, jedná se tedy o anketu, když vyhraje 40mm, dáme to nacenit se vším všudy: průměr pouzdra 38mm průměr pouzdra 40mm pepik 4 0 francin 4 0 cigi 1 3 Asi jsem se špatně vyjádřil a tak když už se hlasuje oprav mě hlas na: 38- 2 40- 2
Olda Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Jsem pro zachování průměru 38 všemi deseti, tedy pardon, všemi čtyřmi.
cigi Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Olda ožil - sláva! už to zanáším do tabulky.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Jsem pro zachování průměru 38 všemi deseti, tedy pardon, všemi čtyřmi. Mám stejný názor.
cigi Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Kamil taky žije, znamenám si ! Tak z přihlášených zatím omni, steel, viktor a zdenda nejeví známky života.
Francin Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Tak co je chlapi,žijete? Děje se něco? Bo mě snad něco uteklo....
omni Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 som nezamestnany, takze trochu viac zaneprazdneny... 38 je akurat
pepik Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Ono to prežívá.Cigi náš tahoun naslouchá.Určite nás prekvapí.
cigi Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 omni ožil - bezva, děje se to, že dávám dohromady barvičky. Takže jasně vyhrála původní 38mm verze, dobře tak. Pánové, proberte to dýnko, než to obarvim.
cigi Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 první vlaštovka, podotýkám, že kapku konzervativní.: Pozor - nápis bude ELTON sport - byl jsem línej to přepsat. Zvolil jsem variantu A1 - myslím, že se nejlépe hodí k původním proporcím, které jsme vybrali. Doufám, že nezůstaneme u kill bill. kill bill vosa vosa s kombi lunetou - černá čísla by byla minuty - 10,20,30,40,50 citrus citrus kombi - to je fakt jako terč, jak píše dále Luk kabrio s bílou střechou - původní verze plovárna heja heja sverige - ta mi moc nevoní ledový dech zelená vánice
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se