Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musím říct času mám teď fakt málo ale tyhle hodinky mě vážně zajímají.Jen mně opravdu mrzí že jsem zaváhal nestihl číslo 4 chtěl bych je pro syna narozeného 4.1.2004

Když jsem sem poprvé vlezl akorát my utekly hodinky co jste tu dávaly poprvé dohromady.Byly moc krásné je jasné že k nim se už těžko kdy dostanu a teprve už k číslu 4.Tady jsem zase prováhal situaci a tak bych rád alespoň číslo 14 pokud si to tedy Hasňa nerozmyslel ale o tom pochybuji.

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Taky odstupuji (04). Psal jsem, že mi ta drahá, žlutá kounka s plastem netrhá žíly, ale pořád to nemohu ztrávit. Pomalu jsme na ceně Spataků. Je mi to líto. Žlutý ciferník je pro mne přesně to, co ozvláštňuje hodinky a ještě nedráždí můj konzervatismus. Žlutá korunka je už moc.

tady to je 38 strana

Odesláno
Luk má pravdu,už do toho moc nešprtejme.Nechme to podle originalu.Je to už odklepnutý.Zase se bude jen hlasovat a jsme na začátku.Cenu to vyžene nahoru a odradime zajemce do party.

Musím se připojit. Cenu to určitě logicky zvedne a myslím,že o dost. Neskromě přiznám o mě nejde :) :) ,ale kolik nás potom zbyde??

Odesláno

Takže hlasujme, abych vás dál nedráždil, v pátek 02.02. 02:02 uzavírám hlasování o průměru pouzdra, pravidla jako vždy, 4 hlasy, 2 varianty, neznáme cenu, jedná se tedy o anketu, když vyhraje 40mm, dáme to nacenit se vším všudy:

průměr pouzdra 38mm průměr pouzdra 40mm

pepik 4 0

francin 2 2

cigi 1 3

olda 4 0

skeleton 4 0

Kamil 4 0

omni 4 0

Odesláno
Dýnko:  průhledné - příplatek 1200,- je již v ceně zahrnut / původní neprůhledné (myslím nápis vodotěsné nárazuodolné, nebo podobně) / nové neprůhledné (třeba současné logo prim), asi taky za příplatek

Dále bych zkusil zapříst diskuzi o nápisech na dýnku. Vzhledem k logu elton sport, bych navrhoval (u průhledného dýnka) nezatěžovat se uváděním parametrů hodinek (stejně jsou retro :D) a zaměřit se na definici výrobce. Máme k dispozici 6 polí, tedy: manufacture-prim 1949- czech made (nebude-li to na ciferníku) - chronomag 2007 - No. XX/XX - prim cal.68.  Další možnosti jsou vám známy, ale to už jsou ty staromódní parametry. Individualizaci bych taky moc nedoporučoval - sníží finanční hodnotu hodinek na prakticky nulu.

Odesláno
Takže hlasujme, abych vás dál nedráždil, v pátek 02.02. 02:02 uzavírám hlasování o průměru pouzdra, pravidla jako vždy, 4 hlasy, 2 varianty, neznáme cenu, jedná se tedy o anketu, když vyhraje 40mm, dáme to nacenit se vším všudy:

průměr pouzdra 38mm                                 průměr pouzdra 40mm

pepik                                   4                                                                  0

francin                                 4                                                                  0

cigi                                      1                                                                  3

Asi jsem se špatně vyjádřil a tak když už se hlasuje oprav mě hlas na:

38- 2

40- 2

Návštěvník Kamil
Odesláno
Jsem pro zachování průměru 38 všemi deseti, tedy pardon, všemi čtyřmi.

Mám stejný názor.

Odesláno

omni ožil - bezva, děje se to, že dávám dohromady barvičky.

Takže jasně vyhrála původní 38mm verze, dobře tak.

Pánové, proberte to dýnko, než to obarvim.

Odesláno

první vlaštovka, podotýkám, že kapku konzervativní.:

Pozor - nápis bude ELTON sport - byl jsem línej to přepsat. Zvolil jsem variantu A1 - myslím, že se nejlépe hodí k původním proporcím, které jsme vybrali. Doufám, že nezůstaneme u kill bill. :)

kill bill

killbill.jpg

vosa

vosa.jpg

vosa s kombi lunetou - černá čísla by byla minuty - 10,20,30,40,50

vosakombi.jpg

citrus

citrus.jpg

citrus kombi - to je fakt jako terč, jak píše dále Luk :D

citruskombi.jpg

kabrio s bílou střechou - původní verze

bilekabrio.jpg

plovárna

plovarna.jpg

heja heja sverige - ta mi moc nevoní

hejasverige.jpg

ledový dech

ledovydech.jpg

zelená vánice

zelenavanice.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...