Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A je to skoro hotovo!!! Děkuji.

Pánové, máme POSLEDNÍ VOLBU - staronovou. ŘEMEN.

Prim vydyndal u svého nového dodavatele přeci jen ten původně slibovaný ŽLUTÝ ŽRALOK s černým obšitím. Stojí 1.890,- Kč a je dost plastický svojí strukturou a vystouplé vrcholy jsou téměř oranžové - tmavé, zatímco vpadlá údolí taková písková - o dost světlejší ( tedy viděl jsem při umělém osvětlení, takže odstíny berte s rezervou). Prim by navíc barvu ciferníku dokázal zadarmo !! :D perfektně sladit s barvou toho řemenu. :) Jestli to projde, pořídím si raději hned 2 řemeny a 2 lunety :)

Alternativou je černý telecí (hovězí??) pásek se žlutým obšitím - je taky na míru a stojí 900,- (nebo 965?? ) - polovinu toho, co žralok! A barva ciferníku by byla žlutá Y 100% - ta nejžlutější žlutá prvobarva, co existuje.

připomínám, že prim potvrdil dosud platné ceny - NEZDRAŽIL - a dle stávající specifikace včetně žluté velké korunky, frézovaných nápisů na proskleném dýnku a balení v plechové krabičce (o moc praktičtější, než kožené pouzdro na linea l.e.) a papírové krabičky na certifikáty atd... to dělá bez řemenu 16.920,00 Kč, vč. DPH. S řemenem tedy:

A. žlutý žralok 18.810,00

B. černá kráva 17.885,00

Hlasujte, přátelé, směle do toho, já už začínám slintat, jak se na ně těším. Byl jsem koncem týdne v Miláně a kromě úžasný výstavy astronomických časoměr od nějakého bavorského hodináře, pár limitovanejch luminorů a rádiomirů a žlutýho veterána lamborgini jsem neviděl nic, co by se jim blížilo. :):) ( nepočítám profesní věci - to by vás nudilo) Ukončíme hlasování stylově v pátek 09.03.2007 12.00 - do té doby připravím prezentaci na objednávkovém foru.

Odesláno

Prim chce pracovně zálohu 75%, ale myslím, že s ním bude řeč. Ale abych citoval old blacka - pak zas ty hodinky nebudou tak drahý!! dáš zálohu a doplatek už sfoukneš jako prd :D:D

Nevím, jak bych ten žraločí řemen líp popsal, taky jsem pochopitelně viděl jen vzoreček kůže, bez hodinek, bez obšití - ale to důležitý je, že je origoš na míru - je to luxus, ale ošidný, když ti dojdou a ciferník máš přesně v tý barvě (ale jinak to nejde, shodli jsme se s primem, že odchylka v odstínu žluté by to mohla zcela zhatit ). :D

Odesláno

Do vánočních asi jo!

Jinjo i ostatní , víš, já právě potřebuju tvůj názor - spíš, než přesně ten konkrétní řemen je důležitý omrknout žlutý hodinky ke žlutýmu řemenu, aby to nebylo moc díívčííí, lze-li to tak formulovat. Je fakt, že černá luneta hovoří spíš pro žlutý řemen, ale i tak, fotky by to chtělo, kdybyste je našli, tak ihned tu zavěsit, prosím.

Odesláno

To cigi:

tak holt pod stromeček. Myslim, že si to dovedu představit v té žluté se žlutým řemenem. Když už nápadné hodinky tak se vší parádou a s parádním řemenem. Abych řekl pravdu nedovedu si tam představit černou kůži.

Ještě by se mi líbil druhý řemen nějaký hodně sportovní, látkový, kaučuk nebo tak něco. A zase žlutý.

Odesláno

Čau pánové do této diskuze o řemenu se také zapojím protože stejně jako vy i já čekám na to až se vyjádříte protože mám u Prima objednané jedny Solitéry a stojí mi pouze na tom jak se rozhodnete vy jelikož jde o stejnou barvu a tudíš by se měl můj řemen obědnávat společně s vaším.

1) Ten žralok je super ale pravda je ta že pak ty hodinky nebudou zcela žluté ale kapku do oranžova protože tmavší odstím řemenu žralok takový je.

2) Černý ze žlutým šitím nám nedává limity na barvu ciferníku takže jak psal Cigi tak se může použít ta nejžlutější žlutá ale má to tu nevýhodu že pak ty hodinky nebudou tak výrazné což mi částečně vadí.

Mám návrh o který bych se s vámi rád podělil.

Obědnal bych oba řemeny a nechal bych udělat ciferník podle žraloka a zároveň bych nechal na černý řemen udělat šití které by taktéž ladilo s barvou ciferníku a tudíš by vznikl prostor pro všechny a ať si tam každý nasadí ten pro něj hezčí a decentnější.

Otazka je pouze ta jestli to bude většina ochotna zaplatit?

Odesláno
jméno        číslo       řemen:         žlutý žralok        černá hovězina               žlutý látkový               žlutý kaučuk

kamil           1.                                4                               4                               0                             0                  

omni           2.                                 0                               4                               0                            4

pavel 23      3.                                 4                               4                               0                            0                  

francin        4.                                 4                               4                               0                             0

steel           5.          

pepik          6.                                 0                               4                                0                            0

skeleton      7.                                  4                              0                                0                            0

vlah           8.                                  0                               4                                0                            0

olda           9.                                  4                               4                                0                            0

typograf    10.                                  4                               4                               0                             0

cigi           11.                                  4                               4                               0                             0

eda          12.

sup předběžně 13.

jinjo          14.                                  6                               2                               0                            0

pku           ---                                   4                               4                               0                             0

celkem       12                                  38                             42                              0                             4

stav hlasování 07.03.10.00

Prosím o doplňky, změny a hlasování, uzávěrka v pátek 09.03.2007 12.00. Kdo se cítí přihlášen, měl by hlasovat!

Pokusil jsem se reagovat na všechny požadavky, kdo chce 2 řemeny, má 8 bodů, kdo chce 3, má jich 12 atd... myslím, že zde si můžeme dovolit 1 povinný standartní - vypadá to na žlutý žralok a pak dle libosti volitelné další. Kdo má výhrady, ozvěte se, nedorozumění ihned napravím !

Odesláno

chcel som zlty cifernik, ak by koli nejakemu zralokovi bol zrazu oranzovy asi by mi to dost vadilo. :(

takze pre mna cierny s zltym presitim a ako doplnok zlty kaucuk (4+4)

Odesláno

Omni - buď v klidu, to není oranžová, je to tmavší žlutá, důležité je, že je tzv. lomená - jsou do ní prostě přimíchaný i jiný barvy, tak jako v 99% všech žlutých na světě - není tak agresivní, jako ta 100%Yellow, to je pravda - já osobně bych si z toho odstínu nic nedělal, protože nemám takový zrak, abych to bez přímého srovnání vůbec poznal (kdo se trefí bez ladičky přesně do komorního a , že?) - takže důležitější, než ten odstín sám o sobě je, jak bude hrát s tou žlutou na řemenu - a to prim zajistí. Já osobně ale asi raději vezmu 2 žraloky, černý pásek se žlutým obšitím seženu vždycky. Problém toho žlutého kaučuku ja v tom, že taky MUSÍ být perfektně sladěný, ještě přesněji, než žralok, neb je stejnobarevný. Z toho důvodu bude potíž vzít žlutý žralok a žlutý kaučuk - to si vyžádá námahu ve shánění, nebo bude nutno obarvit ten kaučuk přesně podle ciferníku a podle žraloka. Nevím, co na to ti primovi dodavatelé.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...