Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No, kam až se to vyšplhá se dalo odhadnout z ceníku na www.prim.cz, to mě ani tolik nepřekvapuje. Je to l.e. a tak by to mohlo být i horší. Ale trochu mě zarazila potřeba dvou starých strojků a že si je musím i dodat. Už jsem si je i sehnal, ale přeci jenom v tého cenové relaci....

Odesláno

pavle23 - přestaň se do mě prosím navážet a přečti si, co jsem napsal - pouze jsem sdělil, že dle mého názoru tyto na míru dle našeho svrchovaného hlasování provedené hodinky v omezené serii se dvěma exkluzivními na míru šitými koženými řemeny stojí za víc, než je průměrný měsíční plat v ČR, a tento průměr že se počítá včetně všech skupin, co z jakéhokoli důvodu opravdu mají nízké platy, nebo si to o sobě myslí. Co ti na tom přijde arogantního koho tím ponižuji a jak si tím posloužím?? Z čeho jsi zjistil, že nerespektuju tvoje rozhodnutí ohledně tvého rozpočtu a názor na cenu těhle hodinek? Proč do toho taháš zdravotní sestry?

dále, abych jednou provždy utnul tuhle stále se vracející diskuzi, jasná fakta:

- cena těch hodinek s černým na míru šitým řemenem je 18.000,- Kč, NE VÍC !

- cenu jsem nezvedl ani já, ani prim, ani svévolně nikdo jiný, ale NAŠE SPOLEČNĚ FÉROVĚ ODHLASOVANÉ POŽADAVKY A NÁPADY !

- předem si jasně a veřejně přisvojuji právo, každého, kdo tu začne mimo téma skuhrat na ceny primu nazvat ŽEBROTOU ! :D:D

Odesláno

A teď už mám jenom dobré zprávy. Přijali jsme s primem organizačně obchodní opatření, jejichž výsledkem je:

Každý si může k hodinkám objednat žlutý žralok a /nebo černou krávu dle libosti. JUPííííííí :D

Záloha je jen 75 % ceny. Dle old blacka nás tedy vyjdou na slabejch patnáct a lehčí doplatek! :D

Termín dodání je 2 měsíce od vyjasnění posledního detailu (přepokládám, že schválení konečné grafiky a odstínu cigim), když nás do konce března zaplatí 10, nejpozději tedy 30.06.2007 ! :D

Jinjo - prim počítá s masivním zájmem okolo kroužící mlčící většiny :) - nechávám ti tedy číslo 14, aby bylo jasné, že 5 je volná, a koncem března uvidíme.

Supe - měl bych předběžně někoho na 13, nechceš předběžně radši tu trojku??

Odesláno

Cigi: neumím tady zobrazyt tvůj včerejší příspěvek. Já se do tebe nenavážím, jen jsem reagoval na to co jsi napsal ty. Ty zdravotní sestry jsem tam dal jako příklad z těch, o kterých jsi psal ty. Já se do žádné ceny primek nenavážím. Ty hodinky jsem chtěl, ale s touhle cenou jsem nepočítal. Teď jsem dodělal barák a myslel jsem, že mi to vyjde. Jinak já jsem vpohodě. Já nekritizuju jen jsem reagoval, možná jsem si tvůj příspěvek jinak vyložil než jsi ho ty myslel. Tak sory.

Odesláno

Obcas, kdyz mam cas tak si procitam tohle vlakno - Primky me nechavaji chladnymi a jsem tomu rad. Nebot jak vidim vlakno takajici se Prim je zcela ovladano cigim a jeho nazory ktere hranici s patentem na rozum.....

Odesláno

Jasně pavle 23, takhle je to přeci samozřejmý, avizoval jsi to dlouho dopředu, že je to pro tebe na hraně, a že nehodláš držet krok s většinovým bláznostvím :D Nepochopil jsem pouze tvoji poslední reakci na můj bezelstný příspěvek, no nechme to být - já ti děkuji za spolupráci, neb jsi ke vzniku významně přispěl a lituju, že jsi to pustil - ale máš jistě dobrý důvody. Cizí příspěvek zobrazíš tak, že klikneš na citace vpravo dole.

Ty výhružky byly určený konkrétně třeba grga pitičovi, vidím, že to hnedka správně pochopil a už do nás najel úplně ve stejnej okamžik jako to toho vlákna milan l.e. - nechte je prosím napokoji, neodpovídejte, nediskutujte, nenechte se znechutit. Hele Grgo - nabízím smír - smaž tu nehoráznost, já smažu tenhle odstavec a zapomeneme na to jako na únavu sobotního večera. Jinak prosím, aby iniciativu převzal Kamil, díky !

Odesláno

pavle 23 je to škoda,ale snad těch pár tisíc do toho dáš.Já to mám horší.Musim to násobit 1.22.To víš slovenská koruna.Tak že mne to bude stát 22000ks.A dnes to ví už moje žena.Brrr.

Odesláno
A teď už mám jenom dobré zprávy. Přijali jsme s primem organizačně obchodní opatření, jejichž výsledkem je:

Každý si může k hodinkám objednat žlutý žralok a /nebo černou krávu dle libosti. JUPííííííí :D

Záloha je jen 75 % ceny. Dle old blacka nás tedy vyjdou na slabejch patnáct a lehčí doplatek! :D

Termín dodání je 2 měsíce od vyjasnění posledního detailu (přepokládám, že schválení konečné grafiky a odstínu cigim), když nás do konce března zaplatí 10, nejpozději tedy 30.06.2007 ! :D

Jinjo - prim počítá s masivním zájmem okolo kroužící mlčící většiny :) - nechávám ti tedy číslo 14, aby bylo jasné, že 5 je volná,  a koncem března uvidíme.

Supe - měl bych předběžně někoho na 13, nechceš předběžně radši tu trojku??

Tak jsem rád,že se to dobralo do konečné podoby (snad :) ) a už se těším na prázdninové hodinky.

Návštěvník Snow
Odesláno
že to bude stát za víc, než ubohá dvacka (průměrný měsíční plat včetně  lenochů, ženskejch, podvodníků, sociálů, družstevních rolníků, státních zaměstrnanců, učitelů a já nevím, kdo má ještě nízký platy  .........) to je jasný :D:D

Také do tohoto vlákna občas pro potěšení nahlédnu, díky arogantnímu příspěvku cigiho musím zareagovat. Ač mlád, díky své nevyléčitelné nemoci jsem v plném invalidním důchodu a nemám 20 tisíc měsíčně , tak chci být též nazván ŽEBROTOU A TO VELKOU. Ještě jednou díky cigi a jen více takových příspěvků. KLIDNĚ SI TO SMAŽTE, ALE OBČAS SE ZAMYSLETE. HLAVNĚ TY CIGI :(

Odesláno

Navrhuji zrekapitulovat poslední a konečný stav, aby se předešlo případnému nedorozumnění. Tj. výchozí podmínky (co je potřeba mít), výsledný produkt (co nejpřesnější specifikace) a kolik to bude vlastně stát. popř. maximálně stát. Taky by bylo vhodné uvést kolik se bude dělat kusů a jak se to projeví na ceně když jich bude více. Měl by být rozdíl v ceně jestli se bude dělat 9ks nebo 14 ks, nebo se pletu?

A pak bych to co nejdříve spustil.

Pepa

Odesláno

Cigi já to všechno beru někdy se nedorozumění stane. Ještě se pořád snažím, ale nic neslibuju. V podstatě až na tu červenou datumovku jsem s Vámi souhlasil ( hlasoval) a tak kdyby se mi ještě něco povedlo tak můžu do konce března naskočit, na čísle mi nezáleží. Tak uvidíme jinak Vám fandím vím, že budou výborný!

Odesláno

pavle 23 - to určitě zvládneš, přeci to nevzdáš kvůli těsnýmu přehlasování v jediným bodu a rozdílu pár tisíc - použij třeba osvědčenou metodu kumulace několika vánočních a narozeninových darů dopředu! :)

snow - to mi fakt musíš vysvětlit, co je tom faktu, že průměrný občan ČR (počítáno včetně mnou jmenovaných oborů) si za rok vydělá na 12 takovýhle celoplastových hodinek s obstarožním komunistickým strojkem :D , arogantního? A že mně ty hodinky stojí za mnohem víc !! Zkus se zamyslet sám, jestli rozumíš tomu, co čteš a pak raď ostatním.

jinjo - bohužel, ty hodinky nebudou levnější, když nás bude 10 nebo 30 - to vše je již zahrnuto v koncepci a ceně, používáme pouze hromadně vyráběné díly a extra je jen levný potisk a tiskové matrice. Ten rozdíl je v tom, bude-li nás 1 nebo 10, pak už je to podprahový.

Odesláno

Otázka na Cigiho nebo na Prima:Kdy se bude žralok obědnávat já už se totiž nemohu dočkat a protože mi mé hodinky stojí pouze na tom tak mě to zajímá.:-)

Díky

Návštěvník Snow
Odesláno

To cigy Tvůj příspěvek není dokonce ani tak arogantní, jako sprostý, ne každý má tu možnost působit v soukromém sektoru nebo na vyšších manažerských postech, zdaleka ne každý si vydělává 20 tisíc měsíčně i kdyby se sebevíce snažil, někdo určité profese, kde je plat nižší dělat musí, a já i kdybych se zbláznil tyto peníze mít nemohu a se mnou spousta jiných stejně či podobně potižených lidí. Měj si a žij si ve svých iluzích

a buď moc rád, že výše zmíněný měsíční plat je pro Tebe zřejmě legrační a elegantně ho převyšuje.

Moc mě mrzí, že jsem se do tohoto vlákna podíval a zapletl a jako VELKÁ ŽEBROTA SEM UŽ NEVSTOUPÍM.

P.S. nemoc, kterou trpím já, nemá v ČR už nikdo, važ si zdraví.

Odesláno

že to bude stát za víc, než ubohá dvacka (průměrný měsíční plat včetně lenochů, ženskejch, podvodníků, sociálů, družstevních rolníků, státních zaměstrnanců, učitelů a já nevím, kdo má ještě nízký platy .........) to je jasný big_smilebig_smile.

ja osobne bych se take pozastavil nad pojmem uboha dvacka... ses vedle jak ta jedle, Cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...