Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno

Moc krásné auto, klasika, gratuluji, to nemá jen tak někdo, původní stav ?

Odesláno

Respektuji cigiho jako cloveka, ze ktereho tryskaji fantasticke napady, bohuzel obcas z nej tryskaji i jine veci z nichz nad nekterymi mi zustava rozum stat. Taky jsem si vyrazu uboha dvacka vsimnul......

Návštěvník Kamil
Odesláno

Přestaňte se do něj navážet a přečtěte si, co psal Skeleton. Cigi to IMHO myslel opravdu v nadsázce jako příklad, že to není až tak drahé. Jakákoliv věc, stojící jeden průměrný plat v nějakém státě, není přeci nic extra exluzivního. Jestli nejste schopni snést trochu drsného humoru, tak to nečtěte. Jo a cigi jezdí služební Fabií.:)

Odesláno
Přestaňte se do něj navážet a přečtěte si, co psal Skeleton. Cigi to IMHO myslel opravdu v nadsázce jako příklad, že to není až tak drahé. Jakákoliv věc, stojící jeden průměrný plat v danném státě, není přeci nic extra exluzivního. Jestli nejste schopni snést trochu drsného humoru, tak to nečtěte. Jo a cigi jezdí služební Fabií.:)

Hmmmm aha on je to humor......jsem pitomec, to jsem nepochopil a asi to nepochopili i lide kteri si to vzali osobne (Snow) - do cigiho se navazet nemame (tam asi humor nepusobi), on zrejme muze urazit kazdeho.....

Návštěvník Kamil
Odesláno
- do cigiho se navazet nemame (tam asi humor nepusobi), on zrejme muze urazit kazdeho.....

Jenže v tom je právě ten rozdíl! On to myslel jako nadsázku, kdežto ostatní to berou smrtelně vážně. ;)

Odesláno
- do cigiho se navazet nemame (tam asi humor nepusobi), on zrejme muze urazit kazdeho.....

Jenže v tom je právě ten rozdíl! On to myslel jako nadsázku, kdežto ostatní to berou smrtelně vážně. ;)

Kamile, jen jedna vec. Ma nejlepsi kamaradka je ve 33 v invalidnim duchodu, a muzu ti rict ze i takovehle reci byt mineny v nadsazce se ji hodne dotykaji.....ale asi je prilis "cimprlich" - a ja jsem bohuzel na nadsazku kde se pouzivaji vyrazy jako zebrota, socka aj. vyrazy taky dost alergicky....

Návštěvník Snow
Odesláno

Kamile, jen jedna vec. Ma nejlepsi kamaradka je ve 33 v invalidnim duchodu, a muzu ti rict ze i takovehle reci byt mineny v nadsazce se ji hodne dotykaji.....ale asi je prilis "cimprlich"

Tak to já jsem také zřejmě cimprlich ještě větší, protože výrok cigiho mě přímo sere, omluvte tento výraz, ale to už je na mě moc.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Kamile, jen jedna vec. Ma nejlepsi kamaradka je ve 33 v invalidnim duchodu, a muzu ti rict ze i takovehle reci byt mineny v nadsazce se ji hodne dotykaji.....ale asi je prilis "cimprlich"

Copak cigi věděl, že je někdo v invalidním důchodu? Mluvil o ceně hodinek, která se mu nezdála až tak vysoká a snow si to vztáhl na sebe. Taky mě v životě potkala těžká rána a nebýt životního optimismu, humoru, nadsázky, atd., asi bych se z toho hodně špatně dostával.

Odesláno

Ale o tom to asi je Kamile, sam jsi to rekl - jak to cigi mohl vedet - prave pro to kdyz to nevim, tak radeji takove vyrazy nepouziju, protoze nevim kdo to vztahne i kdyz nespravne proti sobe. A myslim ze uz tady jednou tahle situace nastala (pred vanocema) a i z toho duvodu co se tady pak delo tak byt cigim tak si nekere veci asi necham projit hlavou nez je napisu. Ale to je jen muj nazor.....

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ještě jednou cituji cigiho:

...dále, abych jednou provždy utnul tuhle stále se vracející diskuzi, jasná fakta:

- cena těch hodinek s černým na míru šitým řemenem je 18.000,- Kč, NE VÍC !

- cenu jsem nezvedl ani já, ani prim, ani svévolně nikdo jiný, ale NAŠE SPOLEČNĚ FÉROVĚ ODHLASOVANÉ POŽADAVKY A NÁPADY !

- předem si jasně a veřejně přisvojuji právo, každého, kdo tu začne mimo téma skuhrat na ceny primu nazvat ŽEBROTOU ! :D:D

Mně to nepřijde jako zamýšlený útok na kohokoliv. Přijde mi to jako NADSÁZKA.

Odesláno

OK v tomhle se asi nesejdeme (asi mame i ze zkusenosti jine pohledy na tuhle vec) ale nevadi :-))) kdyby lide meli stejne nazory stalo by to na svete za prd :-))) Kazdopadne myslim ze v nazoru na Frankovku jez si dopravam bychom se predpokladam shodli - chutna jako terpentyn :-)))

Návštěvník Kamil
Odesláno
...Kazdopadne myslim ze v nazoru na Frankovku jez si dopravam bychom se predpokladam shodli - chutna jako terpentyn :-)))

Fuj, proč nepiješ něco pořádnýho?!:D Jdu si nalejt panáka.:)

Odesláno
...Kazdopadne myslim ze v nazoru na Frankovku jez si dopravam bychom se predpokladam shodli - chutna jako terpentyn :-)))

Fuj, proč nepiješ něco pořádnýho?!:D Jdu si nalejt panáka.:)

Podcenil jsem logistiku a tohle je jedine vino ktere doma mam - a na panaka dneska proste nak nemam chut :-)))

Návštěvník Snow
Odesláno

Copak cigi věděl, že je někdo v invalidním důchodu? Mluvil o ceně hodinek, která se mu nezdála až tak vysoká a snow si to vztáhl na sebe. Taky mě v životě potkala těžká rána a nebýt životního optimismu, humoru, nadsázky, atd., asi bych se z toho hodně špatně dostával.

O.K. nechme to, mimochodem životního optimismu a humoru mi ještě zbývá dost, jinak už bych tady dávno nebyl

Návštěvník Kamil
Odesláno
Kamil: :lol: tak tou fotkou se ti to povedlo korunovat. To je to kouzlo nechtěného :lol:

Nejenom tou fotkou, ale i přáním zdraví! Taky jsem zvažoval, jestli to sem dát.:D Když ale humoru mají všichni ještě dost.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...