Bullet Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Gratuluji, skvela volba! Nemaji chybu! Casem hod foto na ProII tahu...
semi001 Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Děkuji všem, zatim se jich nemohu nabažit:-) a tah je už na cestě, tak jak ho nasadim nahodím foto:-)
semi001 Odesláno 13. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Ja Ti hned rikal,ze Ti pasujou A ještě, že jsi me podpořil v tom nazoru, neb se na ne nemůžu vynadivat:-) a take právě nasazuji tah:-) takže vidím tu radost dvojnásob:-)
semi001 Odesláno 14. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Tak jsem včera nasadil tah a udělal pár prvních fotek, nicméně jen telefonem. Ještě potřebuji NUTNĚ sehnat Ocean racer :-)Jelikož nejdou SZ tak děkuji mrakodrapovi - dorazilo a v pořádku
Leviathan Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 kedze z nejakeho dovodu nejde odosielat SZ.. mam jeden Ocean racer uz skrateny na Bckovu sponu. Povodne na mojich SF.Je skrateny na ruku tak 19cm..ak mas zaujem
semi001 Odesláno 14. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 kedze z nejakeho dovodu nejde odosielat SZ.. mam jeden Ocean racer uz skrateny na Bckovu sponu. Povodne na mojich SF.Je skrateny na ruku tak 19cm..ak mas zaujem Ahoj, díky. Pojďme dále komunikovat přes tsemerad@cz.tesco-europe.com :-)
semi001 Odesláno 27. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Nějaké víkendové foto na tahu :-) nová zrcadlovka, ale zatím fotograf toho moc neumí vykouzlit, nicméně to doženu :-)
semi001 Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2012 Tak jsem ke kůži a tahu pořídil ještě kaučuk :-) Teď už mohu říci, že jsou opravdu všestranné Sice mě to sakumprdum vyšlo pomalu jako za nové, ale za ty možnosti co mi to dalo -> to stojí !!!
Elmagico Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Ti poviem s tým kaučukom to je brutalita!!! Velké WOW
Dali Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Moc pěkný, gratuluju, na kůži nse mi líbí nejvíc.
semi001 Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Díky všem:-)Díky neustále změně ( tah, kaučuk a kůže ) musím říct -> zatím první hodinky co mě stále baví a to skoro 2 měsíce :-)Aktuálně bych ještě jednu kůži, takže to vidím v brzké době na návštěvu u simona :-)
Wrch Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Přídávám velkou gratulaci ke krásným hodinkám!!! Přeji nechť dlouho a bez problémů slouží! Mně se nejvíc líbí na kůži, ale tah i kaučuk jim také tuze sluší !!
kaplanj Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Gratuluji ! , z "nezavazne schuzky" to je slusne vlakno Vsechny varianty pasuji skvele a pokazde je vysledek jiny, k tomu gratuluji dvojnasob !
bengoro Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Na tahu vypadají opravdu skvěle. Gratulace.
Tomak Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Pro mně nejhezčí Béčka vůbec (nesnáším chrono a jinak přeplácaný ciferníky) a to i díky té krémové barvě. Ten hnědý řemen je k této barevné variantě "jak" dělaný, a nejlíp jim sedne - ostatní tahy a gumy už ten jednotný styl trochu ztrácí.
bedja Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Asi se mi po nich zacina stejskat ..nápodobně..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se