PetrCB Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Zdravím, zamiloval jsem se do Fortis Tuxedo, na který jsem narazil na ebay, ale tak nějak mi po procházení netem vrtá v hlavě několik variací na stejné téma. Jedny s oranžovou vteřinovkou, druhý červený ručičky + červený popisky na ciferníku, jiný zase zelený ručičky a zelený popisky. Další červený, ale odlišný popisky ... Tak nějak nevim, kde začít ... dělal Fortis vůbec takovýhle hodinky? Neni to nějaká patlanina opuncovaná logem Fortis? Pro představu přikládám několik obrázků, aby bylo jasný, o jaký hodinky se jedná a co popisuju nahoře Logo ani nápis Fortis neni ani na strojku, tak nevim, jestli se to dřív nedělalo (když navíc nemá průhledný dýnko). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ladisu Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Ještě další F-Tuxedo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se