Návštěvník admira Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 https://www.grdiusa.com/category/e-boutique/monforte-collection/
instant Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Admiro - nic v zlom, mozes mi prezradit co ta zenie k tomu bezhlavemu zaplavovaniu fora prakticky cimkolvek na co natrafis? Ty to aj pozeras co sem davas, alebo si len naprogramovany robot? Ved kym si toto postol to si sa musel aj poblit chlape. To je proste nechutnost.Ked uz nic ine, tak vytvaras desiatky zbytocnych vlakien plnych cinskeho suntu, bez reakcii. Nevadi?
Kat251 Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Admiro - nic v zlom, mozes mi prezradit co ta zenie k tomu bezhlavemu zaplavovaniu fora prakticky cimkolvek na co natrafis? Ty to aj pozeras co sem davas, alebo si len naprogramovany robot? Ved kym si toto postol to si sa musel aj poblit chlape. To je proste nechutnost.Ked uz nic ine, tak vytvaras desiatky zbytocnych vlakien plnych cinskeho suntu, bez reakcii. Nevadi? tak, tak, nechutnej hnus, kdyby to aspoň, když je to jedna značka byl v jednom vlákně...
Kat251 Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Znacka.. ? nechytej mě za slovo vypisovat honosnej šmejd je fakt dlouhý...
Návštěvník admira Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Admiro - nic v zlom, mozes mi prezradit co ta zenie k tomu bezhlavemu zaplavovaniu fora prakticky cimkolvek na co natrafis? Ty to aj pozeras co sem davas, alebo si len naprogramovany robot? Ved kym si toto postol to si sa musel aj poblit chlape. To je proste nechutnost.Ked uz nic ine, tak vytvaras desiatky zbytocnych vlakien plnych cinskeho suntu, bez reakcii. Nevadi? Jsou to zajimave swiss hodinky, a mozna si treba i ty rozsiris obzory. Anebo jsi naprogramovany robot a vrcholem estetiky je pro tebe rekneme Omega ci Seiko? Ber to s nadhledem :-)
lib Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Jsou to zajimave swiss hodinky, a mozna si treba i ty rozsiris obzory. Anebo jsi naprogramovany robot a vrcholem estetiky je pro tebe rekneme Omega ci Seiko? Ber to s nadhledem :-)Ale no tak! Automatic Swiss Movement ... Treba jo. Ale zbytek? A ten samoucelnej dyzajn? (Nechtel jsem rict hnusnej, protoze to je dost subjektivni.)Jestli 'toto' je to, co sem chce sazet, proc nezalozis jedno vlakno 'Hodinky, co se tvari, ze mají co rict, a pri tom reknou ...'? Ten zbytek z poslednich dnu je na tom tak nejak plus minus podobne. On i Snow sem obcas hodi pekny obskurnosti, ale i ty vetsinou davaji smysl, i o tech si ma smysl něco precist.Ale GRIMOLDI? Nevim, nevim. Nebo spis vim.
Návštěvník admira Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 SWISS MADE, dole..., za mrizi. Ale to je asi jedno, odkud jsou.
instant Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Ja stale zasnem kolko ludi vidi v swiss made modlu... a to mate seci volebne pravo. Rozsirene obzory - ja bych jom ty internety.. no, tu pomoze uz len seansa u profesora plevu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se