Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Parádní kousek - v této kombinaci barev jich bylo méně, takže jsou o to cennější.

Jinak vím o těchto třech variantách, ty horní byly určeny pro armádu a byly používány v různých technických nadstavbách např. na vétřieskách. Zajímavé jsou (kromě vojenského loga - zkřížených mečů) také tím, že ve spodní straně pouzdra nebyl magnet, ale byl tam širší lem, přes který se hodinky přišroubovaly.

Odesláno

tů vor: ty starý Felicie bych ani nemusel, ale chtěl jsem si ty autohodinky dát z recese do auta a zjistil jsem, je nemám kam dát, protože ty dnešní auťáky nemají uvnitř nikde kousek holýho plechu!

Odesláno
tů vor: ty starý Felicie bych ani nemusel, ale chtěl jsem si ty autohodinky dát z recese do auta a zjistil jsem, je nemám kam dát, protože ty dnešní auťáky nemají uvnitř nikde kousek holýho plechu!

Tak oboustrannou lepící páskou(to potom jde odstranit), nebo natvrdo ty vojenský :D .

Odesláno
Nevíte někdo jak se do těch Auto-time leze? Chtěl bych je trošku "vyladit", ale maximálně se mě podařilo sundat zepředu sklíčko a lunetu, ale na strojek se asi leze zezadu. Nebo se mýlím? Jak se dá ten magnet nedestruktivně sundat?

Magnet je přilepený a pod ním je dno pouzdra - tudy se ke strojku nedostaneš! Nožen opatrně vyloupni lunetu společně se sklem a kovovým kroužkem, do kterého je sklíčko vsazeno. Potom se zaměř na natahovací hřídelku a korunku. V místě přechodu do pouzdra je na hřídeli plastový element, který má tvar podélně seřízlého válce. Na hraně toho válce zatlačíš, on se přetočí kolem hřídelky a můžeš vyndat strojek. Je asi 5 mm veliký.

Jestli se ti to nezdaří, dej vědět a já to nafotím. Přiznám se, že dopředu se mi to nechce rozebírat a fotit.

Odesláno

Tak oboustrannou lepící páskou(to potom jde odstranit), nebo natvrdo ty vojenský :D .

U největšího evropského výrobce samolepicích materiálů pracuju, takže pokud tvé srdce zatouží po pásce, písni... ;)

Odesláno
U největšího evropského výrobce samolepicích materiálů pracuju, takže pokud tvé srdce zatouží po pásce, písni... ;)

Tak to znáš jistě Kušku (a taky další lidi z cosmed a medical)... Který z nich jsi? :-)

T.Kuška nejsem, to je jednatel společnosti.

Vždy nosil Festiny, ale teď má moc hezká Mida (pokud jsem mu dobře koukal na ruku). Nebo Movada že by to byly?

Odesláno
Pozor na skrytou reklamu! :)

Název firmy jsem neuvedl a reklamu nedělám, neboj.

My jsme společnost s natolik kvalitními produkty, že ji ani nepotřebujeme ;) :) :D

Já jsem viděl nějaký pásky u Lídla, tak teda jasný :)) .

Odesláno
Pozor na skrytou reklamu! :)

My jsme společnost s natolik kvalitními produkty, že ji ani nepotřebujeme ;) :) :D

Hehehe, jestli jsme v Lidlu, to netuším, ale lepicí páska je jak za cca. 5 Kč, tak i za cca. 15.000 Kč.

Tolik asi k tomu tvému hodnocení kvality, které čtu mezi řádky :) .) :)

Odesláno

Hehehe, jestli jsme v Lidlu, to netuším, ale lepicí páska je jak za cca. 5 Kč, tak i za cca. 15.000 Kč.

Ještě v šuplíku mám nějaký emka :D.

Odesláno

Ještě v šuplíku mám nějaký emka :D.

Tři emka???

To vyhoď :D :D :D

Odesláno

Díky za nabídku, ale když tam je magnet, tak to přeci nebudu lepit! To ty hodinky raději nechám na polici.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...