Radimk Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 U ciferníku si ještě nejsem úplně jistý, ale pouzdro poniklovat nechám.Zrovna se chystám ke stejnému kroku. Uvažuješ nad Galvenem?Do jakého stadia předúpravy je potřeba připravit pouzdro?Jinak teda Delawera je potřeba pochválit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Zrovna se chystám ke stejnému kroku. Uvažuješ nad Galvenem?Do jakého stadia předúpravy je potřeba připravit pouzdro?Jinak teda Delawera je potřeba pochválit Osobní zkušenost nemám, ale uvažuji na Galvennem. Zatím mám na ně dobré reference.Myslím že jsem tu někde četl, že pouzdro není třeba připravovat. Projdi forum, někde to tu bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 9. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Dekuju za pochvalu chlapi, i za oziveni vlakna. :-) To ze si Galvenn vse pripravi sam hledat nemusite, psal jsem to ja a patri to k temto hodinkam. Nebal bych se ani ztraty zasle, nefungujici lumi v indexech a ztrata ochraneho, zazloutleho laku take neni tak hrozna. Ciselnik mi ani nezloutne, ani nepraska. Mozna sla pryc jen tenka svrchni cast a ne vse. Jinak by asi mizely i napisy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Dekuju za pochvalu chlapi, i za oziveni vlakna. :-) To ze si Galvenn vse pripravi sam hledat nemusite, psal jsem to ja a patri to k temto hodinkam. Nebal bych se ani ztraty zasle, nefungujici lumi v indexech a ztrata ochraneho, zazloutleho laku take neni tak hrozna. Ciselnik mi ani nezloutne, ani nepraska. Mozna sla pryc jen tenka svrchni cast a ne vse. Jinak by asi mizely i napisy...O lumi se nebojim, ale porad jeste nevim jestli chci prijit o patinu ciselniku.......Mozna koupim jeste jedny hodinky a vyzkousim obe varianty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Rozhodně jsem pak dej ty fotky až to budeš mít z Galvenn zpátky. Taky mám něco co by si to zasloužilo. Nevíte někdo jak moc utrpí hranatý části pouzdra? To co jsem viděl na nově pochromovaných Primkách je hrůza a děs (ale nevím jestli to bylo z Galvenn). Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Špatná zpráva: Psal mi p. Svoboda z Galvennu- pokovování pouzder je dočasně pozastaveno.Tak uvidíme, zkusím získat vícero informací, a zatlačit na něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Špatná zpráva: Psal mi p. Svoboda z Galvennu- pokovování pouzder je dočasně pozastaveno.Tak uvidíme, zkusím získat vícero informací, a zatlačit na něj.Tak to je spatna zprava :-(. Budeme muset hledat jinou alternativu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8ballcz Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Zdravím!Delawere, tvoje renovace se fakt povedla a rád bych se pustil do podobných vintage Doxa, které můj děda dostal za dokončení studia v roce 1952/53. Dovolím si tedy zaplevelit tvoje vlákno :-) Nemáte někdo firmu, která by poniklovala pouzdro? Psal jsem do Galvennu a odpověděli, že pouzdra už nedělají. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Zkus kontaktovat mistniho clena: vojtamalenak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8ballcz Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Zkus kontaktovat mistniho clena: vojtamalenak. Díky za tip, napíšu mu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurajda Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Samozrejme, vlákno ráč smelo przniť ďalej a daj vedieť ako si dopadol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se